CiocanelBloodyCIocanel Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Uai, am uitat esentialul! Care ati cintat prin pedala mea? V-a placut? am cantat eu cand a fost momentul RG3 tonul mi-a placut... caldut asa... si puteam sa folosesc si butonul de volum de la chitara.... dar nu prea m-am auzit... m-au cam acoperit baietii cu les paul la volum,
Guest newsound Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 (edited) missed me ? Edited August 9, 2009 by newsound
CiocanelBloodyCIocanel Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 btw, de inregistrat a inregistrat careva ceva? audio sau video?
vektor Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nu prea cred. Mie imi pare rau ca au scos baietii chitarile serioase la lumina mult prea tarziu [@comanel si @onrewind]
comanel Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ba, am mai zis, era wierd ... blues cu RR... oricum, foarte faina distractia... subscriu pentru Winterjam
Ecco Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Bineinteles si eu sunt pentru RGC Winter Jam. Asa am tine legatura mult mai bine intre noi,si ar fi si multa distractie. Si idea cu biletele pt cei de departe mi se pare excelenta. Poate chiar reusim sa facem ceva la iarna Era una acolo in forma de furculita ) tare:D cred ca ati vazut pe acolo ati vazut tot felu de chitari Pacat ca nu am putut ajunge:(
midnight rider Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 @midnight rider: Mã bucur cã am reușit în sfârșit sã cântãm împreunã. Iti garantez ca NU a fost pentru ultima data si pe asta poti s-o iei ca pe o amenintare
cyfer Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Iti garantez ca NU a fost pentru ultima data si pe asta poti s-o iei ca pe o amenintare Ca sã o citez pe Bonnie Raitt: Anytime, anywhere!
Killahead Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A fost totul foarte misto, organizarea foarte buna (respect Cyfer, nici nu am stiut ca au fost probleme cu ampurile, acum am aflat si eu) iar atmosfera a fost prieteneasca si "chill". Pozele de la Catalin le vom avea in curand, sper zilele astea. Multumesc frumos de primirea foarte calda, ma bucur ca am cantat, discutat si baut impreuna. Cum am mai zis, a fost cea mai reusita intalnire RGC la care am asistat pana acum
Neuro Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 a fost mishteaux. felicitari si la cat mai multe!
Killahead Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Una dintre pozele de grup. Catalin nu are deocamdata net, restul vor urma insa cu siguranta. A facut vreo 200, sigur sunt destule bune printre ele.
tatal Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Una dintre pozele de grup. Catalin nu are deocamdata net, restul vor urma insa cu siguranta. A facut vreo 200, sigur sunt destule bune printre ele. Off topic:) Salut Killahead, Bine Ai venit! Ma bucur ca a iesit superb si regret ca nu am fost acasa!!
marcel Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 da care e ma vektor asta? l.e. aaa gata , m-am uitat in profilul lui, vektor e ala gras cu barba..
Demos Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 da care e ma vektor asta? l.e. aaa gata , m-am uitat in profilul lui, vektor e ala gras cu barba.. No way...e ala mic de sufla greu
Guest gheorghe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No way...e ala mic de sufla greu era vektor ba baiatule )
CiocanelBloodyCIocanel Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ca tot veni la suprafata topicul... nu mai pune nimeni din poze? (sa am sa mai pun pe hi5 lol )
Guest Super Ornitorincul Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 anu' asta l-am pierdut, ca nu stiam de el....mai e si la anu', nu?
Recommended Posts