Alex Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 In prima poza, primul e Hetfield, al doilea Dimebag (RIP), al treilea Ulrich (evident) si al 4-lea Rex Brown, fostul bassist de la Pantera... Am pozele de ceva timp... Ce mecla avea Dimebag. Apropo, iata pozele in marime mai mare decat a lu Cosu, si a treia poza e tot una de-a lu Dimebag : Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 looool ce par avea dime . super marfa chitarile . bah, dime avea chitari washburn ? ca numai la washburn am vazut modelul ala, adica ma rog, capul ala, il vazusem numa la washburn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Dean fabrica originalul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Dean fabrica originalul. <{POST_SNAPBACK}> asa, thanx for tha information Adi, tin sa-ti zic ca m-am inselat . M-am uitat azi din nou la concert, si Hammett chiar are un Les Paul negru. Se vede ca scrie pe el Gibson (daca te uiti cu atentie ). Apropo, aveam un filmulet pe calc, cu Hammett si chitarile lui. Si erau toate chitarile puse intr-un stand, si ii luau unii interviu unui tip, unu care cica avea grija de chitari, le ingrija. Si, apare ala cu capul unei chitarii LTD in mana, si zice, asta s-a rupt cand Kirk a scapat chitara pe scena, dar deoarece lui ii plac atat de mult chitarile si nu vrea sa le schimbe, trebuie sa fac rost de o parte la fel, pe care sa o lipesc cu super glue. Si tipul vorbea serios, chiar a lipit-o !!! Frate, nu-mi venea sa cred. Si mai erau vro 2-3 chitari tot asa lipite cu glue. Faza e pe bune, deci nu glumesc. Pacat ca nu mai am filmuletul, dar sigur il gasiti pe DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Hihi, asa e am vazut si eu zilele astea intr-o poza Gibson-ul ala. Se pare ca nu exista mare chitarist care sa nu aiba si un Gibson... Despre chestia cu lipitul chitarelor... stiam. Nu fi asa surprins, oamenii astia stiu mai bine ca atunci cand gasesti instrumentul care te multumeste pe deplin faci tot ce poti sa-l pastrezi. De exemplu Hetfield a cantat pe o copie de Gibson Flying V pe care a cumparat-o cu 200$ pe primele 3 albume, si a renuntat la ea doar cand s-a rupt in mod ireparabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Nu fi asa surprins, oamenii astia stiu mai bine ca atunci cand gasesti instrumentul care te multumeste pe deplin faci tot ce poti sa-l pastrezi. <{POST_SNAPBACK}> hmmm.. pai, mah, daca e custom made, inteleg, dar daca e standard, daca se strica, nu poate sa-si ia alta? ca e acelasi lucru, sau aia ii place lui, ca are amintiri pe ea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Nu-i vorba neaparat de amintiri, dar o chitara buna la care ai cantat ceva ani ti se "muleaza". Ajunge sa faca parte din tine, mai ales la nivelul lor. Una noua nu mai e acelasi lucru chiar daca e acelasi model... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Uite eu de exemplu... cu joarda mea argintie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Bai eu nu inteleg de nu imi cititi posturile Eu nu pun linkuri doar asa ca sa fie . Aici (si undeva mai sus) e o lista cu sculele astora. Cititi si apoi discutati in cunostinta de cauza : http://www.montyjay.com/jamesguitars.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Bai eu nu inteleg de nu imi cititi posturile Eu nu pun linkuri doar asa ca sa fie . Aici (si undeva mai sus) e o lista cu sculele astora. Cititi si apoi discutati in cunostinta de cauza : http://www.montyjay.com/jamesguitars.html <{POST_SNAPBACK}> Pai de unde crezi ca stiu de copia de Gibson Flying V? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 nu am mai gasit topicul cu metallica la buc dar nu conteaza e tot despre kirk vorba http://www.youtube.com/watch?v=cfLdbrHhopY...feature=related aici vad ca are in spate amplificatorul randall chiar canta cu el si live? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Btw, daca tot e thread Metallica.. va place Symphony & Met? Sincer e singurul album de rock/pop/... + orchestra care chiar imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 KH tare ? Nu e tare. E om. Adica 70% apa. Adica moale. Si squishy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ExTrode Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Btw, daca tot e thread Metallica.. va place Symphony & Met? Sincer e singurul album de rock/pop/... + orchestra care chiar imi place. si Vai a cantat cu orchestra, si Malmsteen a cantat cu orchestra... daca nu ma insel si Deep Purple si Brian Setzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matei Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 si Vai a cantat cu orchestra, si Malmsteen a cantat cu orchestra... daca nu ma insel si Deep Purple si Brian Setzer Omu' a zis ca e singuru album care-i place...nu ca e singurul album de gen Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Kirk hammett e tare sau nu? NU Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Vreau sa aud ce pareri aveti despre Kirk Hammett, lead guitaristul de la Metallica. Eu zic , ca intra cel putin in top 10. P.S. Si vreau sa stiu ce credeti despre chitarile lui? Mie imi plac les paul-urile lui si un fel de ibanez nu stiu ce e dar ii zice " The Spider ". WAW TOP 10 ?????? unde ce top , sunt multe topuri .In topul lui Metalica o fi cel mai tare . Nu se numara printre chitaristi de seama , este numai vestit . Cu niste riffuri , vre-o dou balade care sunt mai reusite ( atat ) si fara voce este un personaj minune , este o minune cum dracu a ajuns in topuri ? dar iata ca nu numai la noii sun anomalii in lumea artistica .Bagaretii se strecoara peste tot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 asa, thanx for tha information Adi, tin sa-ti zic ca m-am inselat . M-am uitat azi din nou la concert, si Hammett chiar are un Les Paul negru. Se vede ca scrie pe el Gibson (daca te uiti cu atentie ). Apropo, aveam un filmulet pe calc, cu Hammett si chitarile lui. Si erau toate chitarile puse intr-un stand, si ii luau unii interviu unui tip, unu care cica avea grija de chitari, le ingrija. Si, apare ala cu capul unei chitarii LTD in mana, si zice, asta s-a rupt cand Kirk a scapat chitara pe scena, dar deoarece lui ii plac atat de mult chitarile si nu vrea sa le schimbe, trebuie sa fac rost de o parte la fel, pe care sa o lipesc cu super glue. Si tipul vorbea serios, chiar a lipit-o !!! Frate, nu-mi venea sa cred. Si mai erau vro 2-3 chitari tot asa lipite cu glue. Faza e pe bune, deci nu glumesc. Pacat ca nu mai am filmuletul, dar sigur il gasiti pe DC++ Da era un Gibson Les Paul negru si stiu ca a cantat intr-un concert cu acea chitara Fade To Black(melodia mea de suflet), de atunci sunt mare admirator Gibson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ExTrode Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Omu' a zis ca e singuru album care-i place...nu ca e singurul album de gen am observat apoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Parerea mea-i ca-i tare moale. Noroc cu Joe Satriani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Alexandru Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Kirk e bun pt Metallica, cine il vrea un guitar hero sa ramana la Vai sau cum dreq ii mai cheama pe eroii chitaristi. Word! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Satriani a fost profesorul lui Kirk, la asta m-am referit, normal ca Metallica nu ar mai fi Metallica fara el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 corect..si satriani a afirmat despre hammet ca e cel mai prost elev al lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_symbiotic Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 vad ca majoritatea de pe aici stiu numai de Satriani, Vai, Petrucci si Malmsteen. Fara suparare dar sunt ghitaristi care ii pun in umbra pe astia. Aruncati un ochi la Allan Holdsworth, Guthrie Govan, Greg Howe, Eric Jhonson, Brett Garsed si altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 vad ca majoritatea de pe aici stiu numai de Satriani, Vai, Petrucci si Malmsteen. Fara suparare dar sunt ghitaristi care ii pun in umbra pe astia. Aruncati un ochi la Allan Holdsworth, Guthrie Govan, Greg Howe, Eric Jhonson, Brett Garsed si altii. Fara suparare, dar ce legatura au gusturile majoritatii de pe aici cu Kirk Hammett? Cine-i Eric Jhonson? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest halford Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 satriani zicea ca hammet a fost cel mai prost elev al lui...trageti voi o concluzie:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 io zic ca punand o intrebare de genu asta nu prea conteaza ce credem noi este? offf retorica masiiiiii:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Eu zic sa ascultam ce canta Satriani, nu ce zice Satriani, ca in ultima vreme vad tot felul de exemple de mari chitaristi care spun/scriu tot felul de tampenii. Altfel, Hammett e cel mai bun om de pe lume la a canta lead guitar pentru Metallica. Restul nu conteaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 (edited) NU +1 Sincer dupa concertul de pe 23, nu se poate afirma ca este un chitarist bun.In fond metallica nu are cine stie ce instrumentisti, si de altfel nu se bazeaza pe asta.Metallica e cool pentru ca au piese bune, that's all. Edited July 30, 2008 by Elethan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 +1 Sincer dupa concertul de pe 23, nu se poate afirma ca este un chitarist bun.In fond metallica nu are cine stie ce instrumentisti, si de altfel nu se bazeaza pe asta.Metallica e cool pentru ca au piese bune, that's all. ceva de genul asta. nici the Edge nu e super chitarist dar tot te lasa cu gura cascata. si daca acum va luati de hammett ca nu face acrobatii sunteti hateri. nu este metallica formatia pt asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts