barbarossa Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 si tube screamer-ul ala de care-i? d-ala vechi de se da cu multe sute de euro pe ebay sau un reissue mai nou? si eu vreau sa imi iau un od d-asta adevarat, da alta firma, mai...obscura Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 (edited) daca stiu eu bine, adevaratii ibanez in materie de tube screamer, cel putin in zilele noastre...si anume maxon. dar nu tubescreamer ci real od... ...dar asta numa dupa ce imi vine ampu de la mod-at, sa vedem daca mai e cazu, sau just for fun... Edited November 28, 2007 by barbarossa Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 (edited) lol, da i era frig sau de ce i-ai pus caciula? btw...love the hat Edited December 1, 2007 by barbarossa Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 update thanx CEARNY....mare domn, mi-a oferit ajutorul complet dezinteresat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 update thanx CEARNY....mare domn, mi-a oferit ajutorul complet dezinteresat Interesanta forma pickguard-ului. Dar si chitara arata foarte bine. Ce doza ai in bridge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 update thanx CEARNY....mare domn, mi-a oferit ajutorul complet dezinteresat Corp de Alder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 custom refurbished n-a iesit cum trebuie........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 custom refurbished n-a iesit cum trebuie........... "The duck"? Interesanta refurbishare! Cum se canta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 e buna de pus pe perete ...glumeam....nu e strat oricum........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Corp de Alder? da, este alder. doza din bridge este, pt inca vreo saptamana, fender atomic. apoi va fi un pearly gates acolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anca Pavel Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Chitarele mele acustice: clasica si western, ambele de la Hora Reghin, destinate exportului, dar eu am avut noroc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Mda, arata altfel decat ce am vazut eu in magazine in Romania. De multa vreme ma tot bate gandul sa-mi cumpar o chitara clasica. Cum se comporta chitarele, sunt comode la mana? Te simti bine cand canti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anca Pavel Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Mda, arata altfel decat ce am vazut eu in magazine in Romania. De multa vreme ma tot bate gandul sa-mi cumpar o chitara clasica. Cum se comporta chitarele, sunt comode la mana? Te simti bine cand canti? Da, sunt foarte multumita de ele...sunt lejere...nu-mi obosesc mainile...le am de ceva timp, cea western o am de vreo 7 ani iar cea clasica de vreo 4 ani. Le-am cumparat de aici din Timisoara din magazinul de instrumente, din centru, cine stie...cine e din Timisoara stie. Am avut ceva probleme cu coarda 3 sol, la cea western, tot mi se rupea des, si la cea clasica cu coarda 4 re, dar acum vad ca rezista mai mult ca inainte corzile astea cu probleme, am luat mai bune de la D' Addario... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Mersi de info Anca! Da, cunosc Timisoara, am un apartament acolo. Stiu si magazinul acela, e singurul care are in distributie instrumente facute la Reghin (corecteaza-ma te rog daca gresesc) Chiar imi face cu ochiul chitara aia clasica, as vrea sa incerc una. Poti sa-mi spui te rog cam cat a costat? Ma gandesc ca e buna, daca spui ca e pentru export. Sper sa aiba una pe care sa o pot incerca cand o sa vin in tara, in Martie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anca Pavel Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Mersi de info Anca! Da, cunosc Timisoara, am un apartament acolo. Stiu si magazinul acela, e singurul care are in distributie instrumente facute la Reghin (corecteaza-ma te rog daca gresesc) Chiar imi face cu ochiul chitara aia clasica, as vrea sa incerc una. Poti sa-mi spui te rog cam cat a costat? Ma gandesc ca e buna, daca spui ca e pentru export. Sper sa aiba una pe care sa o pot incerca cand o sa vin in tara, in Martie. Cea clasica m-a costat 3 milioane jumate...in general cei din magazin au cate una de export, "in spate", si daca intrebi, sigur au . Adica ei tin in magazin in vitrina, chitarele mai comune, pe care sa le cumpere cineva care nu are pretentii...sau care nu stie...dar...sa intrebi, ca daca au "in spate" ti-o aduc ei imediat. De obicei, au la inceputul lunii, chitari nou aduse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Chitarele mele acustice: clasica si western, ambele de la Hora Reghin, destinate exportului, dar eu am avut noroc... Mda...is oglinda cum am banuit (chitarele)...ca si camera! Sa le canti asa cum le ingrijesti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anca Pavel Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Mda...is oglinda cum am banuit (chitarele)...ca si camera! Sa le canti asa cum le ingrijesti! Thanks...ai ce ai tu cu "oglinda" si cu "stralucitul"...glumesc... Keep rocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gonzo Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 epiphone les paul spceial II ,red wine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anca Pavel Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 epiphone les paul spceial II ,red wine Nice guitar... Se vede ca s-a cantat mult pe ea, si ca se si mai si canta in continuare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxoo Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Da, sunt foarte multumita de ele...sunt lejere...nu-mi obosesc mainile...le am de ceva timp, cea western o am de vreo 7 ani iar cea clasica de vreo 4 ani. Le-am cumparat de aici din Timisoara din magazinul de instrumente, din centru, cine stie...cine e din Timisoara stie. Am avut ceva probleme cu coarda 3 sol, la cea western, tot mi se rupea des, si la cea clasica cu coarda 4 re, dar acum vad ca rezista mai mult ca inainte corzile astea cu probleme, am luat mai bune de la D' Addario... ... Anca , pai sa stii ca tu esti cazul fericit ... cantam uneori pe chitare acustice de Reghin de la elevi si , ce sa cante ei saracii ca nu reuseam eu o executie cat de cat inchegata ... si vorba aceea , is roman nu is mofturos .... eu cred ca e ca si cum ai fugi cu plumbi la picioare ; totul e sa nu-ti dai seama ...adica , noroc ca n-ai cantat pe un Ovation, Gibson sau Takamine ... chiar si un Mitchell de doar 200 $,,,, ti-ai fi dat seama la ce ma refer .... cele clasice , mai merg ... da si acolo trebuie sa ai noroc cu carul ... Toni daca tot stai prin Germania , io zic sa-ti cumperi o Yamaha mai bine ... fac acum niste modele cu spate din ovangkol (ceva esenta africana) , gat de nato si fata de molid ( sau cedru )... mi-am luat anul trecut una din Washington DC cu 250 $ , model CGS-151... pentru banii astia suna beton si e foarte bine construita , foarte comoda .... parerea mea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gonzo Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Nice guitar... Se vede ca s-a cantat mult pe ea, si ca se si mai si canta in continuare... practic s-a cantat vreo 5 luni,dupa care sta cuminte in toc si-si asteapta un nou fericit proprietar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anca Pavel Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 practic s-a cantat vreo 5 luni,dupa care sta cuminte in toc si-si asteapta un nou fericit proprietar Aha... Mi s-au parut tastierele cam scorojite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 de la stanga la dreapta: primele doua ale mele, stratul lui sebijack, lespaulul lui andrei balasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eXtr3m3 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Pai...astai chitara mea...imi place foarte mult...it's the best ...stiu ca nu e nu stiu ce...dar e a mea si imi place mult de tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 (edited) de la stanga la dreapta: primele doua ale mele, stratul lui sebijack, lespaulul lui andrei balasa One-for-all and all-for-one! Nice guitars! Vierdgai, interventia ta e complet inutila...Lumea se poate apara si singura in caz ca n-ai observat. Asa se trezesc de-alde tine sa-si faca posturi inutile. Ontopic: Edited December 20, 2007 by AddRien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Un amp serios mai trebuie acum si gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Un amp serios mai trebuie acum si gata Eh, o sa urmeze si ala, dar mai e pana la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 ie fain iepurasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 (edited) ie fain iepurasu Mersi...e roaker si el...poarta cruce la gat si asculta rock toata ziua (de voie, de nevoie). Edited December 20, 2007 by AddRien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 de la stanga la dreapta: primele doua ale mele, stratul lui sebijack, lespaulul lui andrei balasa E multumit Sebi de strat? Ca mie imi pare tare rau dupa el, mai ca l-as lua inapoi daca il vinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts