Guest DoomShadow Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Intra pe http://www.thomann.de/gb/cat.html?gf=st_models&oa=pra alege-ti o chitara si suna la 0740-086861 sau da un mail pe zsampike@freemail.hu ii o cunostintza de a mea care aduce orice de pe thomann
Guest DragonFlame Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Nu recomand Behringer. Din motive bine stiute. M-ai lamurit pana in pod.
Macke Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Trebuie sa va spun ca tocmai am trecut printr-o experienta numita: vreau sa cumpar chitara. Ca forma de chitara eram innebunit dupa Jackson! Super chitari, gen Soloist si nu DKMG. Desi suna extraordinar mie nu-mi plac straturile. Acum mai nou imi plac Les Paul. Insa, incercand sa cumpar un Epi Les Paul adus din afara am constatat ca (pe cateva site-uri germane) cam toate pana pe la 600 euro sunt MADE IN CHINA, iar eu nu am incredere in cee facut in China. Am optat pentru un Fender Flame HH Seymour Duncan Pearly Gates si Reverse Polarity (SH 1 parca)... .adus din SUA. De ce?? Pentru ca HH este spre stilul meu, Fenderul face chitari bune, dozele nu sunt doze de duzina, si nu in ultimul rand pretul (confidential in Romania ) 400 US $ acolo. (http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-Showmaster-Flame-HH-Guitar-?sku=511334) Opinii?? Anul viitor o sa bag banii intr-un Amp, nu m-am hotarat intre Marshall, Peavey, VOX sau Line 6, desi ultimul ma incanta enorm (din ce se aude pe net). La Line 6, prefer modelul Spider III 75...dar daca am un ban in plus, iau 120-ul!
Guest Corraxe Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 In opinea mea daca vrei o chitara buna si ieftina , cumpra o spirit , spirit este pentru steinberger la fel ce este squier pentru fender sau epiphone pentru gibson , uite aici : http://www.musicyo.com/brandpos.asp?dept_i...GT-PRO%20Series http://www.musicyo.com/brandpos.asp?dept_i...ies=GU%20Series
Guest Darth Tibi Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 am gasit in oferta de preturi de la Guitar Shop niste chitare Squier Showmaster, dintre care una Squier Showmaster NLT Black, la 650 ron. faza e ca pe situl lor nu apar chitarele showmaster. nici pe www.squierguitars.com . am cautat-o pe google, si nu prea se gaseste. unde mai gasesc cate ceva despre ea, de obicei nu are poza. au fost scoase din productie? mai stiti ceva despre chitarele astea? cu ce e NLT mai bun fata de un fat strat?
Guest MrJackson Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 NLT vine cumva de la Non Locking Tremolo ?
Huffer. Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Care-i cea mai buna chitara acustica de pana in 4 milioane care se poate cumpara din buc? Nu un reghin, ci ceva bun nu numai pt incepatori/zdranganeli/jucat, si care sa tina vreo cativa ani? Stagg?
Guest DoomShadow Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Care-i cea mai buna chitara acustica de pana in 4 milioane care se poate cumpara din buc? Nu un reghin, ci ceva bun nu numai pt incepatori/zdranganeli/jucat, si care sa tina vreo cativa ani? Aceeasi intrebare urma sa o pun eu: care sunt cele mai bune chitari din Timisoara care se pot cumpara cu 4 mil ???
Guest MrJackson Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ba, aia e utopie ba... sa fie si buna, sa fie si ieftina (urmeaza sa vina si cu o femeie cu tate mari care sa stie sa si gateasca.. pana in 4 milioane )
Guest DoomShadow Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 nu tre' sa te oftici tu iara ... 4 mil dak ti-se par putini fa si mie o donatie ... si faza cu femeia se poate rezolva
Huffer. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ba, aia e utopie ba... sa fie si buna, sa fie si ieftina Reformulez, care-i cea mai buna chitara/tip de chitara care se poate lua pana in 4 milioane. Ma gandeam la un Stagg de 350 roni, dreadnought size. Care teoretic ar trebui sa fie mai buna decat un reghin la un pret asemanator, nu? Iar prin buna inteleg de calitate/rezistenta si care sa sune ca lumea.
Xpiral Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ok sunt si eu incepator si vreau sa-mi cumpar o chitara electrica si ma gandeam la Squire Stratocaster. Ceva pareri, e buna calitate pret, recomandatzi altceva sub 850 RON? (alta mai buna nu o sa-mi cumpar prea curand deci as dori sa nu fie chiar pt amatori ca sound/calitate)
Guest MrJackson Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Reformulez, care-i cea mai buna chitara/tip de chitara care se poate lua pana in 4 milioane. Ma gandeam la un Stagg de 350 roni, dreadnought size. Care teoretic ar trebui sa fie mai buna decat un reghin la un pret asemanator, nu? Iar prin buna inteleg de calitate/rezistenta si care sa sune ca lumea. Sincer, eu tot pe Reghin as merge...
Guest tudor. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 (edited) Sincer, eu tot pe Reghin as merge... Si eu Daca ai rabdare, gasesti unele foarte reusite. Eu am un reghin acustic, normal, in fine are si cut away, ales dupa multe chitari probate, care suna mult peste celalalte acustice pe care am apucat sa cant.(vorbesc de cele cam de acelasi pret) Edited November 26, 2006 by tudor.
Guest X-boY Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ma .... Este cineva din Suceava? vreau sa'mi iau o chitara electrica .... deocamdata eu iau lectii de chitarra.... si am zis sa'mi iau una electrica de la inceput .... am vazut o chitara elcetrica in Bucavina(suceava) la 6 mil .... nu stiu ce firma era si daca era cu tot cu statie ... Daca este cineva din suceava si stie unde sunt chitari electrice ca lumea .... contactati'm pe forum sau x_boy148@yahoo.com
Guest Gaby Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ma .... Este cineva din Suceava? vreau sa'mi iau o chitara electrica .... deocamdata eu iau lectii de chitarra.... si am zis sa'mi iau una electrica de la inceput .... am vazut o chitara elcetrica in Bucavina(suceava) la 6 mil .... nu stiu ce firma era si daca era cu tot cu statie ... Daca este cineva din suceava si stie unde sunt chitari electrice ca lumea .... contactati'm pe forum sau x_boy148@yahoo.com Salut. In Suceava nu ai sa gasesti chitari bune. La Bucovina ai vazut un Reghin Iris care e lopata. Alte chitari ai sa gasesti la magazinul Disco System din Obcini (langa blocul armatei-intrebi tu pe-acolo cand ajungi). Ultima data cand am fost pe acolo aveau ceva chitari recomandate incepatorilor: Behringer, Stagg si nishte ciudatenii ochioase-am uitat cum se cheama (oricum, chinezesti), dar am mai citit pe RGC ca au probat unii prin tara si sunt nishte lopeti ordinare. Daca vrei ceva de incepator, am eu un set Harley-Benton cu chitara copie stratocaster si combo de 10 w. Locuiesc in B-jeni.
Guest X-boY Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 (edited) Salut. In Suceava nu ai sa gasesti chitari bune. La Bucovina ai vazut un Reghin Iris care e lopata. Alte chitari ai sa gasesti la magazinul Disco System din Obcini (langa blocul armatei-intrebi tu pe-acolo cand ajungi). Ultima data cand am fost pe acolo aveau ceva chitari recomandate incepatorilor: Behringer, Stagg si nishte ciudatenii ochioase-am uitat cum se cheama (oricum, chinezesti), dar am mai citit pe RGC ca au probat unii prin tara si sunt nishte lopeti ordinare. Daca vrei ceva de incepator, am eu un set Harley-Benton cu chitara copie stratocaster si combo de 10 w. Locuiesc in B-jeni. ms mult ... eu stau la torino tu ? nu cumva stai la cinema ? si ti se zica galbau ? pana acum ... nu sunt 100% cami iau chitara ... dar .... mai vb si eu cu parinti ... si ... ash vrea un pret sa stiu pe unde ma orientez Edited November 30, 2006 by X-boY
Guest Gaby Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ms mult ... eu stau la torino tu ? nu cumva stai la cinema ? si ti se zica galbau ? pana acum ... nu sunt 100% cami iau chitara ... dar .... mai vb si eu cu parinti ... si ... ash vrea un pret sa stiu pe unde ma orientez Da. Ady e juniorul meu si s-a apucat de tobe. Pretul e 500 RON negociabil.
Guest X-boY Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ms mult ... eu stau la torino tu ? nu cumva stai la cinema ? si ti se zica galbau ? pana acum ... nu sunt 100% cami iau chitara ... dar .... mai vb si eu cu parinti ... si ... ash vrea un pret sa stiu pe unde ma orientez man da .. id tau sa mai vb pe mess .sa vad cum e chitara si poate'i conving pe ai mei
Guest Gaby Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 man da .. id tau sa mai vb pe mess .sa vad cum e chitara si poate'i conving pe ai mei galbaug
Guest Darth Tibi Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ce ziceti de asta? http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=670
Black'Jesus Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Salut! Aceasta este prima mea postare pe forum. Actual am o chitara clasica, imprumutata, pe care exersez de 2 luni. Vreau chitara mea si vreau sa fie electrica iar pentru inceput intentionez sa o folosesc prin PC. Am citit mai multe opinii si am restrans optiunile mele la: Grosmann Strat sau Squire Bullet 400-450RON, sau daca urc la ceva mai bun: Squire M80 Bolt On ~700RON. Aici doresc sa ma ajutati. Merita sa-mi iau ceva mai bun din start? Ma va ajuta sa invat mai bine, mai usor..? PS: Doresc mai multe informatii despre chitarele electrice, termenii folositi, si nu am gasit pe forum (poate nu stiu unde sa caut). Daca ma puteti indruma catre un site care sa explice ce e floyd, vintage, tremolo, care doza face ce si alte lucruri care pana acum le-am auzit in discutiile voastre. Va multumesc.
Guest Baumwolle Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Un instrument bun te va ajuta sa progresezi mai repede, insa factorul decisiv esti tot tu, depinde foarte mult sufletul pe care il pui in ceea ce faci. In legatura cu a doua intrebare, poti consulta acest topic, unde poti si intreba una-alta, sau poti apela cu incredere la Wikipedia.
Guest Weirdguy Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Doua lucruri: 1 MS mult celui care a dat siteul grosmann. ro 2 am jiio o nedumerire ca toata lumea... deci, ma gandeam sa`mi iau o copie de flying v facuta de stagg, dar nu stiu daca e buna. astept respuns
Guest Baumwolle Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Oameni buni, cand o sa invatati odata sa puneti intrebarile cum trebuie, ca sa va putem da un raspuns satisfator? Stagg Flying V sa fie buna pentru ce? Pentru hard rock, pentru heavy metal, pentru blues, pentru jazz? Pentru house? Pentru portocale afumate?
Guest Weirdguy Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Oameni buni, cand o sa invatati odata sa puneti intrebarile cum trebuie, ca sa va putem da un raspuns satisfator? Stagg Flying V sa fie buna pentru ce? Pentru hard rock, pentru heavy metal, pentru blues, pentru jazz? Pentru house? Pentru portocale afumate? pai... pentru metale... in general thrash...poate chiar ji melodii mai moaleshe...balade.. am gasit pe un grosmann x plorer... oare o fi bun pt aja cva/?? 10q Oameni buni, cand o sa invatati odata sa puneti intrebarile cum trebuie, ca sa va putem da un raspuns satisfator? Stagg Flying V sa fie buna pentru ce? Pentru hard rock, pentru heavy metal, pentru blues, pentru jazz? Pentru house? Pentru portocale afumate? pai... pentru metale... in general thrash...poate chiar ji melodii mai moaleshe...balade.. am gasit pe un grosmann x plorer... oare o fi bun pt aja cva/?? 10q
Guest Darth Tibi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Salut! Aceasta este prima mea postare pe forum. Actual am o chitara clasica, imprumutata, pe care exersez de 2 luni. Vreau chitara mea si vreau sa fie electrica iar pentru inceput intentionez sa o folosesc prin PC. Am citit mai multe opinii si am restrans optiunile mele la: Grosmann Strat sau Squire Bullet 400-450RON, sau daca urc la ceva mai bun: Squire M80 Bolt On ~700RON. Aici doresc sa ma ajutati. Merita sa-mi iau ceva mai bun din start? Ma va ajuta sa invat mai bine, mai usor..? PS: Doresc mai multe informatii despre chitarele electrice, termenii folositi, si nu am gasit pe forum (poate nu stiu unde sa caut). Daca ma puteti indruma catre un site care sa explice ce e floyd, vintage, tremolo, care doza face ce si alte lucruri care pana acum le-am auzit in discutiile voastre. Va multumesc. am auzit si lucruri nasoale, si lucruri bune despre grosmann. bullet...cea mai slaba chitara de la squier, mai bine strangi bani si-ti iei ceva mai bun. sau daca vrei sa inveti pe ea si dupa aia sa-ti iei alta.. squier m 80 bolt on o vor primi dupa jumatatea lunii ianuarie cei de la Pro Guitar. http://en.wikipedia.org/wiki/Floyd_Rose http://en.wikipedia.org/wiki/Tremolo doze: single: http://en.wikipedia.org/wiki/Pickup_%28music%29 humbucker: http://en.wikipedia.org/wiki/Humbucker din cate stiu eu, humbuckerele sunt mai bune pentru un sunet mai heavy, pt metale. vintage..inseamna, in doua cuvinte, ceva clasic si bun bafta.
Guest Al3x Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Sal, vreau sa-mi iau si eu o chitara electrica... am 5 milioane dar sa zicem ca pot sa fac rost de inca 2...deci 7 milioane...sunt de ajuns pt. o electrica buna?
Recommended Posts