www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Macke

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bacau

Other Information

  • Band
    acum incropam una....
  • Gear
    Fender Showmaster FMT
    Zoom GFX1
    Amp mic de apartament

Macke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. pune te rog o poza reala si cred ca ti-l iau eu .. trimiti in Bacau?
  2. mai e valabil? stare si functionalitate? (nu spui nimic in primul post)
  3. Asa cum spune si titlul, as vrea sa formez o trupa .. nothing fancy, genuri rock & blues, poate si un pic de heavy and hard. Nu e o conditie obligatorie, dar o solista ar fi ideal. Insa...hai sa vedem ce iese si vorbim la momentul respectiv. PS: eu sunt chitarist
  4. Poate ajuta asta (vezi ca e si partea a doua). Sigur ca un asemenea review e "aranjat" in sensul ca ala nu canta chiar la prima vedere .. dar..e interesant de "vazut" ce poate. PS: eu ma vrut sa-mi iau ME70, insa cred ca renunt in favoarea la altceva (amp cu efecte + pedala/controlerul ampului)
  5. Tin sa te contrazic. E adevarat ca nu am cautat de nebun toate produsele, insa ma uit activ la un amp si un procesor de cateva saptamani, comparand guitarshop / thomann si mcmusic. Diferente marisoare sunt intre guitarshop si thomann, dar intre thomann si mcmusic aproape deloc sau chiar mai ieftin la mcmusic. Exemple: http://www.thomann.de/ro/marshall_ma50c.htm http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=4&BrandCategsID=&BrandProductID=2581 (diferenta sub 50 lei) http://www.thomann.de/ro/peavey_classic_30.htm http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=3&BrandCategsID=80&BrandProductID=243 (mai ieftin la mcmusic) Sigur, exemplele pot continua sunt sigur ca unele produse sunt mai scumpe la thomann si altele la mcmusic, dar pe ansamblu FARA TRANSPORT, preturile sunt comparabile la nivelul bunului simt!
  6. Si eu primesc acelasi mesaj..ca nu pot vota. Votul meu ar fi mers catre Stratiani. Foarte misto ideea!
  7. Sustin! Poti sa incerci sa cati ca Slash cu o Stratocaster 100 ani ca nu vei ajunge acolo. Dupa chitara, efect+amp (nu neaparat pe locul 2). La BM lucrurile sunt ceva mai complicate, pentru ca chitara lui nu e una oricare, pe care poti pune orice 3 doze si sa mai si sune! Probabil ca daca ai lua o chitara cu 24 taste si ai pune dozele Burns Trisonic pe ele si apoi cu un Vox AC, ai incepe sa te apropii de sunet. Altfel eu nu vad cum! Cu tot ce inseamna ultimele tipuri de procesoare! Asta e opinia mea!
  8. StratMan: tu ceea ce vrei sa argumentezi argumentezi bine. Singura problema e ca te agiti prea tare, vrei sa iti ascultam argumentele spuse de tine intr-un mod mult prea dur...ca si cum altii nu ar trebui sa aibe alte pareri. Dar asta e opinia mea, daca imi dai voie Acum... Trebuie insa sa spun si eu ca e greu sa il depasesti pe SRV sau pe Clapton ... cel putin pe ultimul cred ca nici in 100 ani nu va fi depasit. Are mult in spate, cateva trupe, cateva mii de melodii, genuri desi abordate intr-o maniera diferita, rezultatul este de fiecare data exceptional, etc. Faptul ca Clapton e un nume si se face si publicitate prin numele lui...e dreptul lui, a muncit pentru asta!
  9. Se confirma, au anuntat de dimineata mai multe posturi TV/radio, inclusiv locatia!
  10. Va prezint si eu varianta mea cu rezerva ca ar mai fi trebuit lucrata pe aici pe colo...dar in mare e cam ce am vrut eu. macke_duel94.mp3
  11. Suna...suna chiar bine.. cel putin Fluturelu (chiar daca mai poate fi lucrata) ... e ok. Pana la urm a e o chestie de gust, iar mie imi place! Bafta in continuare.
  12. proguitar are si in tara.. .de exemplu IASI.
  13. Suna bine....de fapt o inregistrare mai "profesionala" ar scoate muuult mai mult! Vocea poate fi mai mult lucrata! Pentru un LIVE suna bine! Desi ca stil e usor diferit fata de ce cant eu, e placut la ascultat. Spor.... PS: piese asculatate (deocamdata) Oglinda si Ilegal. Revin cand le ascult si pe restul!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.