www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Black'Jesus

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Black'Jesus

  1. Salut! Vreau să-mi schimb numele din cel actual în: Ștefan Roșu . Mulțumesc!
  2. Salut, Nu mai este valabil. O seară bună!
  3. Pret: 750 RON Localitate: București Contact: 0741059282 Link producator: http://hughes-and-kettner.com/products/edition-blue-fx/ Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând amplificator Hughes&Kettner Edition Blue 60R (60W). Este în stare foarte bună. Acestea sunt detaliile de pe site-ul producătorului: CHANNELS Clean, Lead POWER 60 Watts POWER AMP Current Feedback PREAMP Solid State EFECCTS LOOP Serial FOOTSWITCH FS-2 (optional) SWITCHING FUNCTIONS Channels, reverb/effects REVERB Spring Reverb ® MULTI-FX - SPECIAL FEATURES Headphones Out, CD-Input DIMENSIONS 490 x 445 x 270 mm SPEAKER 1 x 12” Rockdriver Blue WEIGHT 14 kg
  4. Pret: 150 Lei Localitate: București Contact: 0741059282 Link producator: http://www.thomann.de/ro/thomann_les_paul_formkoffer.htm Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând case solid Thomann pentru chitară model LP - posibil să încapă și alte chitare care se potrivesc ca dimensiuni, dar n-am încercat. Eu îl folosesc pentru un Hagstrom Swede (model LP). Nu livrez în țară, doar în București. PS: Arată ca în pozele de pe site-ul Thomann. Voi atașa poze cu el, cel deținut de mine, diseară.
  5. Mă, nu-mi place să fiu cârcotaș, însă prefer onestitatea. Chitara ta pare să fie cea de aici http://www.guitarshop.ro/chitara-clasica-manuel-rodriguez-model-c8-caballero_p1264.html. Dacă este așa, ea costă 685 Lei la Guitar Shop.
  6. Te interesează un schimb cu Gretsch Rancher Jr electro-acustică?Ar fi 200 Lei diferență din partea ta.
  7. Salu! Mă interesează bani sau chitară clasică la schimb. Merci!
  8. Vând sau schimb cu chitară clasică din categorie apropriată de preț. Chitara a fost luată de la Guitar Shop, sunt primul proprietar. La ei costă 1350 RON - http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-gretsch-g5013ce-rancher-jr-acustica_p2027.html Nu livrez prin Poștă sau curier, dar este posibil să revin la această decizie.
  9. Salut, Vand pedala EHX Deluxe Memory Man cu alimentator. Locatie: Bucuresti. O puteti vedea aici: http://guitarshop.ro...-man_p1559.html 1275 LEI (nou) Sunt interesat si de schimburi cu pedale multiefect mai performante - de valoare apropriata sau mai scumpe decat ce ofer eu (cu diferenta din partea mea).
  10. Eu nu pot edita postul meu de mai devreme. De fapt folosesc Martin MEC12 (model Eric Clapton) Phosphor Bronze Light 0.12-0.54. Acum e corecta postarea mea
  11. Subscriu! Sunt foarte bune corzile acestea Martin. Sunet placut, plin, se simt bine la mana. Am incercat si varianta Martin FX insa nu e la fel de placuta ca sunet si le-am simtit ca fiind mai greu de apasat/benduit, desi erau tot 12-53.
  12. Am urmarit clipul de mai jos. Are aproximativ 20minute. Tipul prezinta pozitiile cele mai populare folosite de chitaristi, cu plusuri si minusuri. Omul da sfaturi in detaliu pentru folosirea ambelor maini, pentru o pozitie confortabila a spatelui si a picioarelor. Mie mi-a placut. Poate-l veti gasi si voi util "Proper posture for playing guitar..."
  13. Suna foarte bine. Am fost acolo si e faina zona doar ca e un pic mai mult de 5minute de la metrou. As zice vreo 10
  14. Salut! Te-am contactat si pe adresa de email. Mai este valabila oferta?
  15. Despre Lick Library am de zis numai lucruri bune. Accentul e pus in special pe practica, lick-uri, riff-uri, mai putin pe teorie (cel putin in ce am vazut eu de la LL: Rock Guitar in 6 Weeks si Electric Blues). Eu i-am descoperit de vreo 3 saptamani si de atunci invat in fiecare zi cate ceva din lectiile lor.
  16. Stiu ca nu au toate probleme cu tastele, am incercat un S420 si un S570 la magazin si a fost bine. Problema e din partea mea, cred. Sunt de credinta ca principiile sunt peste concurenta, peste valorile materiale si imi vine greu sa accept ca un producator de renumele lui Ibanez si un distribuitor local mare sa nu acorde mai multa atentie detaliilor. Oi fi eu fixist insa astept acelasi lucru pe care il ofer - respect. Daca eu nu ma pricep arata-mi tu ca specialist, ajuta-ma sa aleg. Colac peste pupaza, am avut parte de niste experiente tare neplacute cu vanzatorul de la magazin in mai multe randuri (cei de la service/magazie au fost foarte de treaba). Am fost la magazin saptamana asta, luni seara, cu gandul sa iau o alta chitara in locul celei cu probleme. Am probat o chitara cu ampul la volum minim (minim!) fiindca asa l-a setat nenea de acolo. Dupa asta m-am simtit dat afara de acelasi nene de pe scaunul de probe cand a venit alt client ce dorea sa probeze o chitara electrica. Am lucrat 3 ani in vanzari IT si n-am avut ocazia sa vad o atitudine atat de rece din partea unui vanzator fata de clienti. Acum probez alte marci, alti producatori, alte magazine si am gasit deja ceva simpatic. Este vorba de un Cort M600T.
  17. Am returnat chitara. Baietii imi vor returna banii. Voi incerca alte chitari, alte marci.
  18. Salut! Am niste probleme cu amplificatorul meu - cel din titlu. Uneori pare ca am reverbul pornit desi este dat la zero. Mai nou am patit sa imi taie semnalul audio dupa ce fac o pauza mai lunga (cateva secunde, zeci de secunde) ca apoi sa-si revina brusc. Se pricepe cineva la probleme tehnice? Recomandati pe cineva?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.