Adi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Pai presupun ca o sa vin si eu si aduc si camera daca ma roaga frumos Cosu . Acustica sau clasica nu posed si nici nu stiu daca o sa va fiu de vreun folos la cantat pt ca degetele mele sunt foarte lenese ( s-au obisnuit cu electrica ). Dar macar o sa ridic considerabil cantitatea de bere consumata in decursul evenimentului
hihi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 poate vine si Adi cu camera foto yeap. fara poze nu se poate :)
Shadow Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 bah fratilor... vad ca nu stie nimeni ce inseamna setlist... si burb de ce scrie agramat? ma rog... setlist= melodiile pe care le veti canta!
Guest preo Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 ok .. nu stiu cati sunt pana acum, dar se pare ca e ok ... se mai inscrie cineva pt duminica?
Stefan Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 io vin oricand.. numa sa imi ziceti ora, ca dimineata ma duc dupa cadouri la fete .. banuiesc ca pe la 3-4 nu? si pana la urma ramane hb? si ne intalnim acolo sau in alta parte (as prefera in alta parte.. ca sa nu merg singur prin tigania aia ( ) acu sa vedem..
Adi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Stai linistit, probabil nu o sa ti se intample nimic. Cativa dintre noi frecventam barul ala de 4 ani si nu tin minte sa fi avut probleme. Oricum probabil unii nu stiu unde e si va trebui sa ne intalnim intr-un loc cunoscut de toti, so you're safe.
Stefan Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 nu man.. eu unu n-am fost dar ideea e ca io stau pe agricultori mai inspre calarasi.. si trebe sa trec prin tigania care e intre matei voievod si pache protopopescu (cred ca mai e, ca acu cativa ani nici nu puneam piciorul pe acolo) in hb nu o sa fie pb, dar pana acolo
cearny Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Pai cand vine Addicted Pe la inceputul lui martie adica
NiNjA Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Pe 6 cred ca ajung. Si aduc stuff, deja cearny s-a abonat. Ziceti ce va intereseaza ca maine ma duc in oras.
Stefan Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 ohh ce frumos din partea ta.. hmm mi-ar placea un squier stratocaster din ala la 100$ da de unde bani? auzi daca ai timp uite-te si tu dupa un amp micut (cel mai micut 10-15w)si zi-mi si mie cam cat costa (de curiozitate ca de cumparat in nici un caz.. ) sar'mana
felix Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 ma intereseaza pe mine o copie telecaster pe stanga pana in 100$ (j&d d-astea). crezi ca gasesti ? sau da-mi un link de la magazinele prin care umbli. thx
cearny Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ia hai bagati d-astea pe private ca divagam de la subiect
yamazaki Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 hey baieti eu sunt nou , la chitara nu cant de mult prea mult timp de vreo 4 luni, am o chitara copie fender, cuu amp [ in curand si ru v-amp2 ] ma puteti primi si pe mine cu voi in grup unde exersati voi, poate mai invat si eu niste treburii ca nu prea stiu pe nimeni care se pricepe cu chitara
cearny Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 ^ what he said Dammit Cosu iar mi-ai luat-o inainte
yamazaki Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 ok super, vreau si eu info please , unde sa vin si cand,
Stefan Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 pai nu stim exact inca.. trebe sa soseasca addicted to bass din japan pe 6 martie ca sa fie si el prezent.. so ceva in jurul acelei date locatie cred ca ramasese pana la urma HB dar nu stiu exact.. o sa se anunte cu surlite si trambite ( cred ) cand va avea loc. si btw welcome to the forum, enjoy ur staying si la cat mai multe cantari
hihi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 ah da ce cauta addicted in japan ca nu stiam ca e acolo
Guest Ema Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 La capsuni. <{POST_SNAPBACK}> mda, misto raspuns , tot asa am sa zic si eu de-acu' .... " la capsuni '
hihi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 lol. pei mah, pana vine addicted, hai sa facem o lista(pentru inceput 2-3 melodii) pe care sa le invatam, si sa le putem canta. si fiecare sa aiba o parte. sau ma rog , cum vreti
Stefan Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Haha. ar fi o idee.. Io as vrea sa invat ceva de la Blackmore's Night dar de obicei sunt pe 2 chitare si n-am cu cine.. so ai fi dispus sa invatam o melodie asa de la distanta si sa o cantam acolo impreuna? w8 for ur answer. Eu as vrea Ocean Gipsy si Now and Then.. SUNT SUPERBE
Cosu Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 intr-adevar sunt superbe dar uiti ca ele sunt cantate de nenea blackmore. prin urmare sunt si destul de dificile. trebuie ceva simplu si de efect (cel putin asta este parerea mea) . desigur daca voi stiti si altceva nimeni nu va tine sa le prezentati
Stefan Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 pai ideea era ca am ales si eu 2 ca sa nu fie asa de grele.. uite aici taburile de la now and then. eu zic ca, chitara 1 nu e greu de interpretat iar chitara 2 e destul de usor.. so hihi ce zici te bagi? care vrea? io as face guitar 2 ca sunt mai pe la inceput cu chitara.. so daca vrea careva sa dea un semn de viata Now_and_Then.zip
yamazaki Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ok am vazut, am sa le invat pe ambele , si la guitar 1 si 2, si te ajut eu sa o cantam , totusi bagati ssi mel la donwlaod ca nu o am si tre sa o aud si eu sa vad cum e , macar asa de ritm
yamazaki Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 o sorry si am uitat sa zic Proof si su sunt pe la inceput ce vrei tu sti ce cred eu ca e mai bine sda le inveti si tu pe amndouo si facem asa : odata eu la 1 si tu la 2 , si dupa aia invers ca asa cred eu ca e mai bine ? ce zici
Recommended Posts