Adi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Uite, te ajut eu cu tabul GP pe care poti sa-l asculti. Cu melodia nu se poate. Blackmore__Ritchie___Now_And_Then.gp4
yamazaki Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 a marfa asa pot inteleg ritmu melodiei mersi adi
LORD-C Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Ok, sa inteleg ca pana la urma ne vedem? , dar s-a stabilit unde??? Eu nu cred ca am sa cant, in schimb am sa vin sa beau si sa va ascult. OHOHOHOHO...... La multi ani FELIX!!!!!
felix Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Thx man... cred ca o sa vin si eu daca ma primiti... dar o sa ma rezum la bere (mai putin cantat)... aaaaaa... sa ne explicati pe unde vine exact HB si stabiliti si voi o zi si o ora exacta...
LORD-C Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 poate il pacalim si pe Mano sa vina , desi ma indoiesc.... in fine
yamazaki Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 eu nu am sa beau , dar o sa cant in prostie , cu toate ca nu sunt prea bun ca sunt incepator da merge ceva mai simplu, sa ziceti si voi cand va intalniti si unde
Guest p_aciulea Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 zice-ti mah careva cand si unde va vedeti ca daca ma primiti si pe mine, o sa va onorez si eu cu prezenta
Stefan Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 stati ma ca mai e un pic.. oricum va fi dupa 6 martie so mai avem, banuiesc ca o sa puna Cosu un "afis" mare pe forum ca sa-l vada toti. Si din cate stiu oricine este binevenit.. p.s. de abia astept sa cunosc lume noua, mai ales pe cei pe care i-am vazut in poze :)
Stefan Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 lol.. am o intrebare.. tu esti la facultate? unde ai facut liceul ca din poza imi pari cunoscut... scuze pt offtopic
Adi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Misto, ne strangem multi Uite o harta cu unde vine HB-ul. Cand intrati nu va speriati si urcati pe scarile aflate in dreapta Cu mentiunea ca e gresit acolo si e Pache Protopopescu in loc de Carol I.
LORD-C Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Eu aveam o idee cu Preoteasa, acolo este multa lume de genu' si am putea sa facem ceva misto, plus ca preturile is bune. Am facut Liceul cu Benson in Colegiul Tehnic de Material Rulant.... si da, sunt la faculta - ASE - Cibernetica Ia spuneti, ce ati zice daca in RGC ar veni si Adi Manolovici? , Cred ca ar fi o onoare pentru noi toti sa avem un profesionist adevarat aici, care este in plus si un om super klumea.... Ce ziceti???
Guest p_aciulea Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Am facut Liceul cu Benson in Colegiul Tehnic de Material Rulant.... <{POST_SNAPBACK}> bah se chema Grup Scolar Industrial, p-atunci, nu il defaima te rog frumos
LORD-C Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Mdea, grup scolar..... ia zice-ti s-a mai hotarat ceva? .... Unde bem???
hihi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 lolz, daca il aduci pe adi manolovici aci e marfa . avem nevoie de un pro, cu toate ca si cearny se descurca destul de bine
Stefan Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 io incep sa ma gandesc serios ce rost ar mai avea sa mai vin.. doar sa ii vad pe cearny si pe felix si cosu si adicted si pe ceilalti pe real.. ca in rest o sa mi se faca o rusine de nedescris..
Guest Razvan Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Daca m-as apuca de cantat pe langa Cosu, Felix etc. cred li s-ar face mila de mine asa de tare incat s-ar opri de cantat doar ca sa nu ma mai faca sa simt prost
Cosu Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Ok hai sa lamurim ceva. Ne strangem acolo sa invatam ceva si sa ne cunoastem. Nu sa ne dam mari ca stim sa cantam sau ceva. Ca alfel mai bine ne uitam la 2-3 concerte acasa in particular ca sa vedem artisti adevarati. Si eu "cant" incredibil de prost dar eu sunt constient de chestia asta si fac eforturi sa fiu mai bun. Voi nu vreti asta?
cearny Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ma de unde aveti voi impresia ca-s eu asa descurcaret? Bottom-line: I suck, dar macar incerc sa ma imbunatatesc. De aceea, de fapt, exista RGC si RGC Meetings - ca sa devenim toti mai buni, sa aflam chestii noi, sa aflam de muzica buna pe care o putem asculta si care ne poate ajuta in dezvoltarea artistica, sa ne balacarim despre cine-i mai tare la chitara si sa barfim despre scule. PS: Adi e mai tare ca mine
Stefan Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 auzi mai cearny.. da cum crezi tu ca eu de ex o sa invat acolo.. alt ex piata romana nr 9 cand toti or sa vrea ceva.. e doar un ex. o sa fim multi si unii nu stiu o gramada de lucruri <<<--- ca mine plus ca nu stiu ce chitare o sa avem.. ca ma bate gandu sa nu mai vin cu chitara
Adi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 PS: Adi e mai tare ca mine Yeah, right... Nu-l credeti!!! E foarte modest de felu lui
felix Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Aloooo... populatie !!! Eu nu vin sa cant, vin sa va ascult si beau o bere.... plus ca niciodata nu am ras de unul mai slab decat mine... dimpotriva, am incercat sa-l ajut. In plus de asta... nu-s io Dumnezeul chitarii... daca va tineti de treaba, cand o sa ajungeti la varsta mea o sa fiti mult mai buni decat mine.
Guest Ema Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 off-topic; plus ca niciodata nu am ras de unul mai slab decat mine... dimpotriva, am incercat sa-l ajut. de unul slab nu trei ' sa razi sau sa-l ajuti ...dimpotriva , trei ' sa-l feliciti .
cearny Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 ...ca nu-i gras? Hai seros acum, ce-i cu angst-ul asta pe voi? Get a grip!
LORD-C Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 LOL, eu vin, si vine si niksha_poe, si poate il aduc si pe como, insa eu nu am sa pun mana pe chitara, doar am sa va ascult si am sa beau.... By the way e un concert misto in preoteasa azi, ce ziceti, si ce ziceti de ideea cu intalnirea in preoteasa....?
NiNjA Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Sa mor, toti va dati la fund. Lasati ca o sa va cint eu...
LORD-C Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Nu ma dau la fund, dar ce naiba sa cant? Through Her Eyes (nu am mai repetat-o de ceva timp) Zombie, Outside (staind) si alte balarii.... neah, lasa, cand am sa am pregatita o piesa klumea atunci cross my heart and hope to die ca am sa cant Scuze pt postu asta.... dar am dat de 2 ori pe submit....
Guest niksha_poe Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 OFFTOPIC servus si salutrari la lume. buna eu sunt niksha si sunt alcoolica nici decum chitarista. dar ma chinui...........si atat ptr acu......multumesc ptr atentie /OFFTOPIC uite eu ma gandeam sa nu merem in preoteasa ca e aiurea acolo sa cantam si alea alea dar ...... ma mai gandesc si zic pa
Recommended Posts