dass101 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 In premiera absoluta, pe RGC, ultimele 2 piese Voodoo. Din nou, respect pentru cei care ne-au ajutat, care ne-au incurajat, care vin la concerte. Fara ei nu am fi existat. Multi sint dintre voi. Voodoo___Nu_vreau_nu_stiu_nu_pot.MP3 Voodoo___Un_pas.MP3
pulbur Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Vam vazut mai demult ca ati cantat in deschidere la Iris,you're great!
Pino Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 DRAGOS VA SALUTA! KEEP UP THE GOOD WORK!!! you kick ass!! la mai multe concerte (in bucuresti)
Guest miriapod Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 suna bine un pas mi se pare cea mai buna piesa a voastra de pana acum
Geiger Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 What happened? Sunetul este mult mai greu si mai violent parca. "Nu vreau, nu stiu, nu pot" este una dintre cele mai bune piese ale voastre, desi mi-a placut mai mult varianta live de pe 26 octombrie in Parcul Crangasi. Keep up the good work!
dass101 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Multumim de aprecieri. Cred ca e un semn bun ca facem piese dure care plac fetelor si piese mai soft care plac baietilor Si chestia cu soundul mai dur o iau ca pe un compliment, chiar asta am vrut sa facem
Guest kIRIS Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ambele melodii sunt marfa rau! Notabila e evolutia voastra, cel putin la piesa Nu vreau nu stiu nu pot! Guys, you ROCK!!!!
Guest Wanderer Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 foarte misto...multa bafta in continuare...sper sa aud de voi cat mai mult...
John Petrecce Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Suna ff bine ROCK ON!!! De acord! Trebuie sa mai spun ca'mi place si vocalul cum se foloseste de voce (nu neaparat timbrul) lucru ce mi se intampla tot mai rar in ultima vreme...
freelancer Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 prima piesa e ok, merge... a doua, insa, e exact ce trebuie!... bravo!, asta e piesa! apropos, dragos, ce wah folosesti la soloul din prima bucata?
dass101 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Salut, ca wah folosesc de cind ma stiu un Crybaby GCB95 (modelul clasic) caruia i-am schimbat cu mult timp in urma bobina cu una Fulltone. Mai are si alte modificari, are true bypass si LED, care ii afecteaza doar functionalitatea, nu si sunetul.
marduk Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 imi place ideea asta cu adaugarea agresivitatii foarte misto
Killahead Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Trupa canta bine, piesele misto, soundul ok, numai lucruri pozitive deci. Bafta in continuare baieti.
Recommended Posts