AddRien Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 @AddRein: pai...te dai superior . Eu cred ca ar trebui sa sa iti schimbi atitudinea, tu ai facut-o pe desteptul cu fiecare ocazie (greu observi cand e vorba despre tine,nu?!), si chiar nu era cazul. Sfatul meu prietenesc este sa pui mana mai mult pe chitara.
ilun Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Io credeam ca unul din scopurile comunitatii asteia e de a-i blama pe spagari ce treaba are asta cu faptu ca omu vroia sa-si vanda un amp?!...e al lui?! are dreptul sau-l dea cu cat vrea...http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=14569 felix initial il dadea cu 600e...e spagar? get real...NU incalca cu nimic regulamentul anuntul lui superman...acel amp nu este unul de serie cu un pret fix ca sa putem zice ca il da mai scump decat costa el nou...
Guest Morgan Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ce treaba are asta cu faptu ca omu vroia sa-si vanda un amp?!...e al lui?! are dreptul sau-l dea cu cat vrea...http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=14569 felix initial il dadea cu 600e...e spagar? get real...NU incalca cu nimic regulamentul anuntul lui superman...acel amp nu este unul de serie cu un pret fix ca sa putem zice ca il da mai scump decat costa el nou... trist dar adevarat
Guest Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ar trebui sa existe o sectiune speciala YOUTUBE. A devenit plictisitor si obositor sa gasesti pe forum topice noi deschise pentru o "bunatate" de chitarist sau mai stiu eu ce chitarist de dormitor a descoperit respectivul azi noapte pe net.
Guest domnul Rig Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ar trebui sa existe o sectiune speciala YOUTUBE. A devenit plictisitor si obositor sa gasesti pe forum topice noi deschise pentru o "bunatate" de chitarist sau mai stiu eu ce chitarist de dormitor a descoperit respectivul azi noapte pe net. o da! la asta ma gandeam si eu
Cosu Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Trist e ca m-am gandit la asta inainte voastra Va urma
Guest Morgan Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Trist e ca m-am gandit la asta inainte voastra Va urma trist e ca exista deja vreo 2, la fel si cu topicul "ce chitara sa-mi iau"
karpi Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 trist e ca exista deja vreo 2, la fel si cu topicul "ce chitara sa-mi iau" cred ca-s mai numeroase apoi urmeaza ce doze sa-mi iau
Guest Morgan Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 cred ca-s mai numeroase apoi urmeaza ce doze sa-mi iau nu voiam sa risc sa exagerez. Ar merge facuta o curatenie pe forum la un moment dat, dar nu acum, ca e sesiune
Dimitriyus Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 cred ca-s mai numeroase apoi urmeaza ce doze sa-mi iau Aia cu dozele exista; si exista si cu corzi, cu pene, cu suruburi...
Guest Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 La mica publicitate nu se poate introduce un formular cu campuri obligatorii (gen pret, oras, contact)?
AddRien Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 urmeaza> ce teneshi sa imi pun la ibanez Iar rubrica se va chema: "Credeti ca se asorteaza?"
Radu i Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 La mica publicitate nu se poate introduce un formular cu campuri obligatorii (gen pret, oras, contact)? +100000000000000000
Guest Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cei ce divulga datele personalele ale userilor fara acordul acestora ar trebui banati definitiv.
Squier Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cei ce divulga datele personalele ale userilor fara acordul acestora ar trebui banati definitiv. aidi bre junk yard cum sa il banez pi alde superman?cine ne mai invata despre pedale analoage?
Guest Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Da, asa e. Nu mai are cine sa faca specula/bishnitza pe forum. Pf!
Recommended Posts