Guest Bogdan Toma Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 (edited) eu tot cu scaiete d-ala le tzin:)deci...daca iti tragi 2-3 fashii de velcro(scaiete) pe el potzi modifica oricand si foarte ushor:) daca estiinteresat sa facem vreo shmecherie anuntza-ma. numai bine,...Dani ah, pai eu credeam ca 'velcro' este un adeziv, nu scai! dar tot trebuie sa lipesc scai pe spatele efectului, ceea ce nu-i cel mai bun lucru daca o sa vreau sa mai vand din ele la un moment dat, nu? oricum, situatia e mai buna decat credeam, o sa ma gandesc la o structura ceva; nu ma tenteaza 'geanta' solida, ci as prefera un fel de platforma din metal, cu manere, careia sa ii construiesc/adaptez un rucsac sau geanta de umar. hmmmm ma gandesc PS: ca sa iti faci idee, uite efectele pe care el am acum, cu sursa; probabil vor urma: tuner, wah, chorus/reverb, un rat si ...mmmm... cam atat sper. cel mai probabil o sa renunt la un moment dat la Small Stone, dar oricum o dau, tot iese cam mare si n-as vrea o valiza cat un frigider, ci ceva mai 'textil'. ma gandesc. Edited December 28, 2008 by Bogdan Toma Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 ............ dar tot trebuie sa lipesc scai pe spatele efectului, ceea ce nu-i cel mai bun lucru daca o sa vreau sa mai vand din ele la un moment dat, nu? ....................... http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=27533 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted December 29, 2008 Author Share Posted December 29, 2008 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=27533 +1 eu imi prind scaietzii pe diagonala si pe orizontala/verticala intre shuruburile pedalelor(nu mai am o poza acum disponibila).Buna ideea ta(am vazut topicul acummaimult timp) numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan Toma Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 (edited) multam de idee teckus, f tare. dani, ma gandesc, o sa revin prin ianuarie candva cand ma dezmeticesc din sarmale. Edited December 29, 2008 by Bogdan Toma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coddy Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 salut... man, cat ma ajunge un case pentru chitara.. pentru un ibanez grg270b Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 300Ron...daca esti interesat anuntza-ma:) numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsuleu Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 sal ! m-ar interesa un pedal board fara alimentare ( cu un loc in care sa ii pot pune un DC brick - home made sau cumparat , dimens aprox 20x10cm bla bla... ) . ca si capacitate, ma intereseaza sa intre vreo 4 pedale normale ,plus un wah-wah pedal care ar fi putin mai lunga . astept un pret informativ, si eventual daca mai doresti si alte detalii ca sa conturezi pretul final ... 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 sal !m-ar interesa un pedal board fara alimentare ( cu un loc in care sa ii pot pune un DC brick - home made sau cumparat , dimens aprox 20x10cm bla bla... ) . ca si capacitate, ma intereseaza sa intre vreo 4 pedale normale ,plus un wah-wah pedal care ar fi putin mai lunga . astept un pret informativ, si eventual daca mai doresti si alte detalii ca sa conturezi pretul final ... 10x salut marsuleu! pai...vei pune vreo pedala peste dc brick(ca sa economisesti spatiu)?sau sa aibe loc separat pe pedalier?cred ca un 50/35/10cm ti-ar ajunge(lungime.latime.inaltime) vrei mocheta sau imitatie de piele?(imitatia e mai scumpa...necesita mai multa indemanare si mai mult prenadez de lipit). ca si pretz....undeva la 250Ron(cu tot cu maner...coltzari...sistem de prindere...balamale detahsabile pt capac si tot ce-i trebuie). daca esti interesat anuntza-ma aici sau printr-un pm. numai bine...dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Iara ma bag, dar nu cu rea intentie model Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsuleu Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 @teckus : nu-mi place cum arata acel board ,si daca vroiam sa-l fac singur, nu mai apelam la altii... nu de alta, dar nu am timp si nici chef ... @dani : mi-ar placea ca pedalele sa fie in linie , nu ca cele din link-ul lui teckus. wah-wah-ul va fi a 4a in sensul guitar->amp. exact ca in poza atasata ( e pedal boardul lui Fruscinante ). e ceva simplu si la obiect , fara prea multe briz-brizuri. dc-brickul poate sta linistit in zona de sus a boardului. materialele nu ma inter f mult ( prefer ce e mai ieftin ) . iar pretul actual nu ma incanta deloc... elimina tot ce e costisitor. boardul nu va parasi casa prea curand, il vreau doar pt ca m-am saturat sa intind cabluri pe jos. daca ma gandesc bine, poate fi doar partea de jos , cu mocheta pe care sa pot prinde cu scai pedalele...fara manere . eventual coltare . astept o alta oferta , si mai discutam ulterior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 am inteles ce vrei sa spui:)pai...ori 200ron tot pedalierul,ori 100Ron doar placa de jos. facem in linie dreapta cum zici tu daca e:)asta ar insemna sa fie o tzara mai lung si mai ingust(pe latzime). daca te incanta vreouna din ofertele de mai sus sa ma anuntzi:)numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 Iara ma bag, dar nu cu rea intentie model foarte misto facut pedalierul ala:)cam greu de gasit si un case pt el. Stiu ca nu e cu rea intentze(sper)....numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
popcorn Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 dani , cit va fi un case mai usurel ,dar rezistent cu lockuri pt un korg ax3000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 nu mai stiu exact care e dimensiunea pedalierului...dar aprox...cam 200Ron.ast raspuns daca esti interesat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ereticus Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 SAlut! Cabinete pentru difuri poti sa faci? M-ar interesa un cabinet de 2x12'' , dimensiunile fiind 444,5 mm x 765,175 mm x 361,95 mm, pentru doua difuri Jensen Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 binenteles ca se poate:) ti-am dat un pm:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daemon Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Mai e valabil? M'ar interesa un rack case, 12 unitati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Mai e valabil? M'ar interesa un rack case, 12 unitati... ai pm.vorbim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arkanosi Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Salut dani, am citit intreg topicul si am vazut ca a mai incercat cineva sa-ti faca un logo am facut o mini schita cu denumirea de Dani Boards... o voi posta aici miercuri cand ajung acasa pentru ca acuma sunt in vacanta... sper ca iti va placea... am facut-o pentru ca nu prea am ce face aici decat sa merg la plaja si la restaurant asa ca mi-am ashternut curul pe scaunul de la calculatorul de la receptie si am postat asta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 oo da:)multumesc mult:)sunt recunoscator pai...sa vedem ce a ieshit:P numai bine...Dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arkanosi Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 scuze ca intarzii atata dani dar am pierdut caietul pe care desenasem schita si acum am zilele pline de treaba si deabea mai apuc sa desenez daca o sa am un strop de timp o pun azi daca nu pana duminica sigur e aici ... Scuze din nou, Teo Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Salut ! Cat ar costa un case pentru head Mesa, nu stiu acum dimensiunile exacte, dar asa, in mare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 depinde si de ce vrei pe el(invelit in piele sau mocheta,cornier aluminiu sau nu...) dar in jur de 300ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorman Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 uuup salut, am vreo 12 pedale, vreau sa le adun. cum facem? mail-ul meu sorman04@yahoo.com, tel 0722366052 Sorin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvantin Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 salut... un case pt GT-5 imi poti face? daca da, din ce si la ce pret? astept un pm ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gig Bang Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Salut. Cat costa un toc de les paul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 up 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Ce dimensiuni si greutate are case-ul asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted December 9, 2009 Author Share Posted December 9, 2009 cel de mai sus are 70x40x10. merci de interes Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaduvabob Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 hello...un pedalboard pt 3-4 pedale cam cat ar fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts