Alex Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 (edited) Cineva m-a intrebat pe mess daca am cui sa dau un bilet la Iron Maiden Gazon B la 75 RON ca el nu mai ajunge. Nu stiu care mai e situatia cu bilete dar daca intereseaza pe cineva spuneti-mi si va pun in legatura cu tipul respectiv. Asta daca si aici e ca la Metallica, adica cu multi fani ramasi pe langa... Edited June 19, 2008 by Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Stiu si eu pe cineva care a ramas cu unu' sau doua gazon A in plus. Asta daca nu le-a dat intretimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 la ce ora incepe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Pe bilet scrie ora 19. Accesul se face intre 16 si 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rayvann Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Noapte buna Sa ne (îi) vedem cu bine la concert maine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkBlue Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Stiti cumva, astia care vor canta in deschidere incep de la 19.00 sau mai devreme? Chiar n-am chef sa vad pe nimeni in deschidere la Maiden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 La metallica scria pe bilet 20 si atunci a cantat trupa din deschidere. Senzatia mea este ca asa o sa se intample si aici. Sunt 2 trupe in deschidere: Trooper si Lauren Harris. Accesul se face pana la 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkBlue Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 La metallica scria pe bilet 20 si atunci a cantat trupa din deschidere. Senzatia mea este ca asa o sa se intample si aici. Sunt 2 trupe in deschidere: Trooper si Lauren Harris. Accesul se face pana la 20. Am inteles. Merci mult! Atunci trebuie sa vin la 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 (edited) Am inteles. Merci mult! Atunci trebuie sa vin la 20. nu pana in 20 nu la 20 Da chiar facem un loc de intalnire ceva? Edited August 4, 2008 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morrison Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 http://www.metalhead.ro/Stire-Totul_despre...resti-9909.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 (edited) Olelei, Iron Maiden au zguduit orasu Traiasca Eddie De reprosat bineinteles organizatorilor, tarabe cu bere prea putine Bai, dar de cate ori tre sa trecem prin asta sa se prinda ? Eu am stat la tribuna 1 si am avut la indemana numai tarabele aglomerate de la intrare... Parca oamenii de la firma asta de securitate care a inlocuit BGS sunt mai politicosi, sau mi s-a parut ? Edited August 4, 2008 by gicacontra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morrison Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Poze de la Concert : http://www.metalhead.ro/Galerie-Foto-Conce...uresti-377.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Trebuie sa ai fler si noroc sa apuci bere/suc/apa atunci cand trebuie. Am stat cu dudu doar la o coada de ~10 min. Am plecat de la concert ud fleasca intocmai ca de la metallica. La metallica a plouat iar aici a fost cald. Chestie de detalii. Baietii de la maiden au rupt pur si simplu. Atata energie pe scena nu am vazut in viata mea. Din cauza asta mi s-a parut mai spectaculos decat metallica unde treburile au fost mult mai statice (poate era si de la vreme). Am plecat ragusit si fericit. Sunetul ok desi parca mergea oleaca mai tare si mi s-a parut ca a fost tot instalatia de la judas/metallica Daca vad si Malmsteen anul asta ma declar mega fericit. Pana acum sunt doar fericit Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 (edited) Dar daca cei de pe gazon au avut tarabe cu bere, de ce aia de la tribuna 1 de ex. nu au avut nimic ? De ce sa o duca mai rau platitorii mai buni ? Mi-am luat la inceput cateva beri de la intrare si apoi adio bere... Am trecut pe inghetata Edited August 4, 2008 by gicacontra Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 tot tribuna 1 si... sunet stricat de copertina aia a curului.... altfel rulez a urcat maiden pe 2 dupa judas : ))))))))) ... sau invers, dracu mai stie (ca show si sunet) Daca vad si Malmsteen anul asta ma declar mega fericit. Pana acum sunt doar fericit si ACDC trai-ti-ar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 (edited) Trooper la mare inaltime .. cred ca la sf le-a oprit Maiden curentu ca erau gelosi ) Maiden , super show , super sunet , super atmosfera poze + filmulete se vede prost , dar se aude decent /// sunt de pe telefon 02 e trooper 09 e maiden ghiciti cu ce piese 04082008009.mp4 04082008002.mp4 Edited August 4, 2008 by Burb Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Nu mai am voce, nu imi mai simt picioarele ... concluzie : #1 concert vazut de mine. EVER. Pierdut falca in fatza scenei [lady Harris e d'vina !!!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 sa mai dea dreaq sa zica careva ca HEAVY a murit... dupa Judas si Maiden, pot sa ma pee de sus de pe Inter pe toate super-noutatile avangardistice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rayvann Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 A fost the dog's bollocks. (pentru cei care n-au auzit expresia, e the absolute apex ) Singurul lucru care nu mi-a placut e ca au zis asa de abrupt la revedere. Multimea scanda "Maiden", iar eu speram ca dupa vreu doua minute sa tasneasca din backstage si sa mai cante o piesa. Dar asta e, n-ai ce-i face acuma, probabil erau obositi baietii. Asta a fost primul (adevarat) si probabil ultimul concert din viata mea. Pur si simplu nu m-ar mai impresiona altceva. Poate doar daca mai vin o data, cum se lauda, la un eventual viitor album. Macar daca aveau baietii vreo 25 de ani, atunci ii vedeam din 10 in 10 ani la concert, dar asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Stiu ca o sa-mi iau multe rosii pe tema asta, insa pe mine nu ma impresionat absolut deloc. De unde stateam eu (gazon A, centru-stanga, sa fi fost vreo 15-20m de scena) s-a auzit foarte prost, instrumentele erau incalecate si abia se distingeau si mi-a creat impresia ca au cantat o singura melodie, lunga de 2 ore. Spectacolul a fost la inaltime, intr-adevar, nu ma asteptam sa apara si Eddie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Pai pe Cosu l-am vazut, Cearni era intre noi, la cativa pasi de fiecare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Pai pe Cosu l-am vazut, Cearni era intre noi, la cativa pasi de fiecare. Asa e! Las ca v-am vazut io pe toti... Bai, a fost demential!!! Un show de zile mari. Pacat ca n-am fost io in forma (deh, boshorog...). Respect maxim pentru nea Bruce care n-a stat o clipa locului! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Eram in stanga multora. Aveam un tricou cu Rolling Stones. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 (edited) Matale erai domnul tuns scurt din stinga mea? Neah, mi-am lasat parul sa creasca special pentru concertele de anul asta . Eram la vro 10 m in stanga voastra (tu si Cosu) cand inca era lumina, dar banuiesc ca voi ati taiat-o mai in fata. Da' inalt mai esti, nene. Edited August 5, 2008 by Doctor X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Pai de ce nu ne-ai tras de maneca? Eu l-am zarit pe Felix dar l-am pierdut dupa trupar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morrison Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 http://www.metalhead.ro/Downloads-Filmari_...Qual_-2183.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Plusuri: Show bestial, Dickinson intr-o mare forma, playlist perfect ales Minusuri: Sunet slab, din chitari nu se intelegea mai nimic, nici macar la solouri. Mi se pare ca formula cu 3 chitari nu e cea mai fericita, de multe ori nu se intelege ce cinta, iar pentru cine nu stia piesele totul a fost cam o pasta. Oamenii, pe unde stateam eu (pe la jumatatea terenului) au fost OK ca si reactii, dar departe de a cinta fiecare vers asa cum ma asteptam Tot la minusuri: COZILE LA BERE!!!! WTF!!!!!! La Lenny Kravitz stateam fix 20 sec la bere, aici, unde a fost un pic mai multa lume nu am putut nici macar sa ma apropii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 (edited) Bai ce urlet avea pilotul ala de avion Cred ca l-a auzit tot cartierul... Cine e fericitul care a pus mana pe fesul pilotului de avion ? Cred ca e cel mai fericit dintre toti de aseara Si a fost tare faza cu chitara, am avut senzatia ca "nebunul" chiar si-o arunca in public, insa o tinea larg de curea Ia ziceti, ati colectat ceva suveniruri de la Iron Maiden si Trooper ? Tricourile Iron Maiden mi s-au parut prea scumpe, 80 ron ? Edited August 5, 2008 by gicacontra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Nici acum nu mi-a revenit auzul de unde am stat (ca pe unde se tot suia Gers pe monitorul ala) s-a auzit destul de bine, desigur ca mi-as fi dorit alt sunet. Dar avand in vedere spectacolul, prestatia lor si dorinta nemaipomenita de a-i vedea, trec peste fapul ca la solouri trebuia sa fiu foarte atent, nici riffurile nu s-au auzit clar, in fine, un concert mare!!! Si cateva poze de unde am stat eu. Din pacate n-am reusit sa prind nimic (manseta, pana, bat etc...) Calitatea pozelor...deh telefonul din dotare. Frumusel stratul Jackson al lui Smith Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Plusuri: Show bestial, Dickinson intr-o mare forma, playlist perfect alesMinusuri: Sunet slab, din chitari nu se intelegea mai nimic, nici macar la solouri. Mi se pare ca formula cu 3 chitari nu e cea mai fericita, de multe ori nu se intelege ce cinta, iar pentru cine nu stia piesele totul a fost cam o pasta. Oamenii, pe unde stateam eu (pe la jumatatea terenului) au fost OK ca si reactii, dar departe de a cinta fiecare vers asa cum ma asteptam Tot la minusuri: COZILE LA BERE!!!! WTF!!!!!! La Lenny Kravitz stateam fix 20 sec la bere, aici, unde a fost un pic mai multa lume nu am putut nici macar sa ma apropii. Cred ca din cauza ca la Lenny publicul era diferit. Publicul IM parca vroia sa arate ca pentru ei cel mai cool thing e sa bei cit mai mute beri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts