www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

apropo, imi dau seama acum ca la efectul postat la inceput (ELITA), al 3-lea buton pare ЗАДЕРЖКА (delay)

Posted

fain delayu ala, da la ce-i trebe atatea butoane? :)

continuand offtopicul propriu: am bagat azi poxipol transparent in gaura, am uns si surubu cu el, si acuma tine de zici ca-i totul dintr-o bucata :( recomand cu caldura aceasta metoda tuturor :) :)

Posted

PEDALA RUSEASCA FTW!!!!!

DNEPR DNEPOPTREVORSK

Posted

in legatura cu pedala albastra: in ciuda a ce scrie pe ea, e de fapt chorus/delay

Eu folosesc doar functia de delay, si imi place.. dar parca e mai bine cand folosesc si un reverb inainte sau dupa ea.

Posted

Scrie pe ea chorus/reverb.

In fine...

Posted
ca tot e vorba de efecte rusesti, stiu ca erau niste delay-uri cu reverb facute de rusi in niste cutii negre cu albastru parca...alea chiar sunau misto. Daca as mai gasi una de-aia as cumpara...am tot sapat pe net dupa o poza da nu gasesc.

PEDALA DE AIAI E IN GALATI DE VANZARE LA MUZICA-E UN REVERB/DELAY...CAM SCUMPA CRED ...150ron

Guest anghelescu
Posted
nu s-o macinat lemnu, numa or iesit tzumburushul de-acolo. si nici n-am surubelnite calumea sa-l strang la loc :))

sigur mere cu poxipol? nu se "umfla" sa crape lemnul? :) acuma cu rumegushu nush daca mere :) da oi vedea ce fac...... oare tu la ce chitari ai intampinat aceleasi complicatii?

am avut un delson pentru o foarte scurta perioada de timp , al unei tipe care m-a rugat sa ii schimb corzile...si sa ii inlatur fret buzzu :( ..... B)

mistery solved my friend ;)

• 1 month later...
Posted

bai nu mai dati pedalele astea, r u kiddin me???? Eu am primit akum un distors rusesc care gratie unui preten e in reparatie ca e defect ceva la circuit... pff astea-s adevarate omule, don`t give those away...Mattias Eklundh foloseste a russian distortion pedal(cik made in Siberia :lol) cu un Gorilla amp :LOL la o mica demonstratie...so....

for ,,madhar rasha" :) :)