sam Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) Desi am mai cantat din cand in cand, nu am nici o inregistrare de calitate, ceea ce ma face sa fiu tot amator din pct meu de vedere. Asadar, vreau sa capat ceva experienta la capitolul asta, asa ca impresiile voastre sunt binevenite ! Vezi ca exista aici pe forum sectiunea asta. Fa-ti un topic unde sa-ti postezi toate inregistrarile si cu siguranta vei primi si sugestii. Edited October 19, 2013 by sam
Guest Bianca I.B. Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Hei! Ma numesc Bianca, si de ceva vreme caut oameni cu care sa fac un grup vocal pe voci din CLUJ exemplu ( nu am dat genul muzical, ci tehnica) cine e interesat Iulia Bianca pe facebook si lasati un mesaj ideea e ca peste tot sunt o gramada de vocali, putine trupe fara vocali... si un proiect youtube e mai fun si face si publicitate daca se ajunge la ceva fain:)
Lore88 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 gen Pentatonix, really cool! pacat ca's in Buc, altfel ma bagam
Rockstar13 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Hey:) aici este un cover de la Anouk nobody's wife PS: v-as fi recunoscatoare daca mi-ati oferi niste sfaturi 1
klaws Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 pun si eu un demo ca vreau sa gasesc trupa cat mai repede. Enjoy !
klaws Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=hDZr1_CCRxM ceva mai "vechi"
Guest Florin Gindu Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Eu cantand Viva La Vida (cover Coldplay) http://www.reverbnation.com/floringindu/song/16172137-viva-la-vida
Rockstar13 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Astept pareri https://soundcloud.com/petcu-raluca
tibimosby Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Astept pareri https://soundcloud.com/petcu-raluca anouk e chiar ok pt urechile mele
Runaway_Girl Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Am voie să postez şi eu aici un cântecel scris şi cântat de mine cu voce şi chitară ?
Runaway_Girl Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 ... Dar mi-e teamă să aflu părerile celor care mă ascultă. Dacă mă vor critica, mă voi simţi ruşinată, dacă mă vor lăuda, mă voi simţi mândră şi apoi iar ruşinată pentru faptul că m-am simţit mândră. Totuşi voi îndrăzni să postez un cântecel, după ce termin de învăţat scara geocronologică, cu speranţa că nu voi fi nici criticată, nici lăudată. Sper la comentarii de genul "admis"/"respins", care să mă ajute să înţeleg dacă sunt făcută sau nu pentru a cânta. Chiar esti incurajata. ... Dar mi-e teamă să aflu părerile celor care mă ascultă. Dacă mă vor critica, mă voi simţi ruşinată, dacă mă vor lăuda, mă voi simţi mândră şi apoi iar ruşinată pentru faptul că m-am simţit mândră. Totuşi voi îndrăzni să postez un cântecel, după ce termin de învăţat scara geocronologică, cu speranţa că nu voi fi nici criticată, nici lăudată. Sper la comentarii de genul "admis"/"respins", care să mă ajute să înţeleg dacă sunt făcută sau nu pentru a cânta. ... Iar am postat din greşeală acelaşi reply de două ori... Mi s-a mai întâmplat o dată... Hmmm... Îmi cer iertare din nou.
Runaway_Girl Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 ...Acesta este un început/o încercare de cântecel... Trebuie să precizez că... cunosc cel mult 3 acorduri la chitară şi că mi-e tare ruşine să cânt în faţa unui auditoriu. Nu m-aş putea imagina niciodată cântând în faţa unor oameni. Aş dori să aflu dacă am voie să fac parte din lumea cântecului.. Atâta tot.. ... Dacă cântecelul vi se va părea de-a dreptul penibil, nu ezitaţi să mă certaţi, dar fără răutate, dacă se poate. Versurile sunt următoarele: They told me to stop dreaming, to stop hoping, to stop joking.. And I told them that I'm sorry that I can't be as they want me... " They Told Me.mp3
Runaway_Girl Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 ... Voi profita de faptul că nu m-a certat nimeni până acum, şi voi mai posta o încercare de cântecel, creaţie proprie, înregistrat într-o dimineaţă de duminică cu ajutorul unui mp3 player pe nume Well, vechi de aproximativ 7 ani, care are şi funcţie de recording. Dacă nu am fost certată până acum, este foarte probabil să fiu certată după ce postez această a doua încercare de cântecel. Versurile sunt de-a dreptul naive... Puţin spus naive.. De aceea prefer să nu le mai scriu aici.. Seek.mp3
SolDiez Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Fa rost de un microfon mai calitativ ca vocea suna bine. 1
Runaway_Girl Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Fa rost de un microfon mai calitativ ca vocea suna bine. Mulţumesc pentru cuvintele binevoitoare. Voi face precum m-aţi sfătuit.
Runaway_Girl Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 ...Având în vedere că nu am fost certată deloc, deloc... îndrăznesc să mai postez o picătură de cântecel, fără chitară, doar voce, editată cu efectul "echo" în WavePad Sound Editor (de la NCH Software)... The One Who Ran Away.mp3 Astăzi m-am ocupat doar de cântecele în loc să învăţ pentru seminarele de Agroclimatologie şi Geografia Europei... Dacă nu mă va certa nimeni, mă voi ocupa numai de cântecele mereu, în loc să învăţ... Aşa că, vă rog, vă rog, certaţi-mă şi nu-mi mai daţi voie să făuresc cântecele...
crichton Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Salutari cordiale! Asta este o piesa a trupei mele, OverDrive, cu subsemnatul la microfon. Inregistrarea a fost facuta in februarie si de-abia ma apucasem de cantat cu vocea, mi s-a imbunatatit skill-ul intre timp Orice parere este binevenita 4 ani mai tarziu
Raluca1 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 (edited) Hey... E foarte faina idea de a face un forum pentru solisti... Am avut si eu trupe multe in trecut si am participat la cateva proiecte. Imi zic prietenii ca am voce si m-am gandit sa postez doua linkuri... Hope you like. Edited October 31, 2017 by Raluca1
claudiuionutz Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 (edited) La a doua melodie suna bine vocea. Mi ar placea sa cantam niste linkin park acustic Edited September 11, 2018 by claudiuionutz
Recommended Posts