www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Runaway_Girl

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Runaway_Girl

  1. ...Ewan Dobson... Chitarist fingerstyle, de origine canadiană... îmbină elemente din muzica lui Paganini, cu cele de metal, bluegrass, trance, folk... Recomand piesele Wash Away, Machinery, The Legend Of The Brown Goat, Disk Read Error şi Level 40. Îmi cer iertare că nu pot posta link-uri către piesele dânsului..
  2. Nu am colegi, sunt pe cont propriu în orice situaţie. Noaptea este cu adevărat un sfetnic bun, poate că dimineaţă mă voi trezi în dulap pilind gheruţele chităruii cu pila de la unghieră.
  3. O voi întreba dacă doreşte să fie pilită sau lipită. Dacă mă va lăsa să trec cu uşurinţă de la acordul Fmajor la acordul Gmajor, va însemna că am voie să o pilesc, dacă nu, va însemna că am voie doar să o lipesc la capetele barelor, cu bandă adezivă.
  4. Hmm... Voi renunţa la a le pili , voi lipi doar bucăţele de bandă adezivă peste capetele barelor ca să îmi ferească oarecum mâna de ascuţimea lor. Vă mulţumesc.. Sper să aplic soluţia cea mai potrivită.. Nu îndrăznesc să le pilesc.. Chitara nu este prea zdravănă, mi-e teamă să nu dezlipesc vreo componentă din greşeală..
  5. Mulţumesc pentru link. Mulţumesc pentru faptul că sunteţi dispus să mă ajutaţi. Dar am decis să o folosesc precum este şi să nu mă mai plâng atunci când mă zgârie.
  6. ...Atunci nu voi mai încerca să o "repar" singură. O voi folosi exact aşa precum a rezultat de pe banda de producţie... Voi învăţa să îmi feresc mâna stângă de "gheruţe"...
  7. Runaway_Girl

    vocali

    ...Având în vedere că nu am fost certată deloc, deloc... îndrăznesc să mai postez o picătură de cântecel, fără chitară, doar voce, editată cu efectul "echo" în WavePad Sound Editor (de la NCH Software)... The One Who Ran Away.mp3 Astăzi m-am ocupat doar de cântecele în loc să învăţ pentru seminarele de Agroclimatologie şi Geografia Europei... Dacă nu mă va certa nimeni, mă voi ocupa numai de cântecele mereu, în loc să învăţ... Aşa că, vă rog, vă rog, certaţi-mă şi nu-mi mai daţi voie să făuresc cântecele...
  8. Mulţumesc. Voi încerca cu grijă.. dacă nu voi reuşi, voi lipi nişte scotch pe acele "gheruţe", ca să nu mă mai zgârie atât de tare.
  9. Va trebui să încerc singură să-i ajustez acele margini, pentru că locuiesc în Bucureşti momentan şi nu cunosc pe nimeni care să mă poată ajuta cu acest lucru. P.S. ... Nu mi-aş numi niciodată chitara, "jaf". Recunosc că e low-quality, dar pentru mine tot chitară rămâne, chiar dacă nu este ea prea finisată, chiar dacă lutierul care a făurit-o a fost neatent sau grăbit...
  10. Vă rog, se poate să mă sfătuiţi în următoarea privinţă.. ? barele de metal care formează tastele, depăşesc lăţimea grif-ului cu câţiva milimetri.. Ce mi-aţi recomanda să fac în această situaţie ? Se agaţă ca nişte gheruţe de mâna mea şi la sfârşitul fiecărui exerciţiu de acorduri, mă aleg cu zgârieturi la mână, destul de serioase.. Oare ar trebui să le pilesc ? Sau e ceva normal ca acele bare de metal să depăşească lăţimea grif-ului.. ?
  11. Chităruia mea... The cheapest... but to me, the finest..
  12. Runaway_Girl

    vocali

    Mulţumesc pentru cuvintele binevoitoare. Voi face precum m-aţi sfătuit.
  13. Runaway_Girl

    vocali

    ... Voi profita de faptul că nu m-a certat nimeni până acum, şi voi mai posta o încercare de cântecel, creaţie proprie, înregistrat într-o dimineaţă de duminică cu ajutorul unui mp3 player pe nume Well, vechi de aproximativ 7 ani, care are şi funcţie de recording. Dacă nu am fost certată până acum, este foarte probabil să fiu certată după ce postez această a doua încercare de cântecel. Versurile sunt de-a dreptul naive... Puţin spus naive.. De aceea prefer să nu le mai scriu aici.. Seek.mp3
  14. Mi-nu-na-tă... Floricelele de la rozetă sunt lalele ? Domnule ADIDAS, nu vă îngrijoraţi, nu voi spune la nimeni ceea ce mi-aţi împărtăşit, dar trebuie să vă înştiinţez că sentimenele mele privitoare la chitară nu îmi vor trece niciodată pentru simplul fapt că ele mă reprezintă în totalitate.
  15. Mulţumesc. Nu mă uit la chitară, mă uit la ceea ce îmi aduce chitara atunci când exersez acordurile... Nu studiez chitara, trăiesc împreună cu ea atunci când încerc să învăţ să cânt. Nu văd chitara doar ca pe un instrument, o văd ca pe o lume care se deschide în faţa mea atunci când ating corzile.
  16. Hmmm...Născută în anul 1679... Vai, tare frumoasă este... Vă mulţumesc pentru link.
  17. Runaway_Girl

    vocali

    ...Acesta este un început/o încercare de cântecel... Trebuie să precizez că... cunosc cel mult 3 acorduri la chitară şi că mi-e tare ruşine să cânt în faţa unui auditoriu. Nu m-aş putea imagina niciodată cântând în faţa unor oameni. Aş dori să aflu dacă am voie să fac parte din lumea cântecului.. Atâta tot.. ... Dacă cântecelul vi se va părea de-a dreptul penibil, nu ezitaţi să mă certaţi, dar fără răutate, dacă se poate. Versurile sunt următoarele: They told me to stop dreaming, to stop hoping, to stop joking.. And I told them that I'm sorry that I can't be as they want me... " They Told Me.mp3
  18. Îmi cer iertare dacă v-a deranjat "romantismul" meu.
  19. Runaway_Girl

    vocali

    ... Dar mi-e teamă să aflu părerile celor care mă ascultă. Dacă mă vor critica, mă voi simţi ruşinată, dacă mă vor lăuda, mă voi simţi mândră şi apoi iar ruşinată pentru faptul că m-am simţit mândră. Totuşi voi îndrăzni să postez un cântecel, după ce termin de învăţat scara geocronologică, cu speranţa că nu voi fi nici criticată, nici lăudată. Sper la comentarii de genul "admis"/"respins", care să mă ajute să înţeleg dacă sunt făcută sau nu pentru a cânta. ... Dar mi-e teamă să aflu părerile celor care mă ascultă. Dacă mă vor critica, mă voi simţi ruşinată, dacă mă vor lăuda, mă voi simţi mândră şi apoi iar ruşinată pentru faptul că m-am simţit mândră. Totuşi voi îndrăzni să postez un cântecel, după ce termin de învăţat scara geocronologică, cu speranţa că nu voi fi nici criticată, nici lăudată. Sper la comentarii de genul "admis"/"respins", care să mă ajute să înţeleg dacă sunt făcută sau nu pentru a cânta. ... Iar am postat din greşeală acelaşi reply de două ori... Mi s-a mai întâmplat o dată... Hmmm... Îmi cer iertare din nou.
  20. Hmm.. După părerea mea, chitara nu e menită să fie "mobilier",. Chitara e cântecul însuşi. Dacă nu are corzi, îi cumpăr corzi, dacă e zgâriată, o lăcuiesc, dacă e roz o vopsesc într-o altă culoare şi dacă e îndoită, o îndrept. O chitară fără corzi, zgâriată, îndoită, sau de culoare roz, pentru mine tot chitară rămâne şi o consider şi îndrăgesc ca atare. Dar dacă în starea în care se află, nu o pot folosi pentru cântat, atunci voi face tot ce îmi stă în putinţă să o "vindec". Hmm.. După părerea mea, chitara nu e menită să fie "mobilier",. Chitara e cântecul însuşi. Dacă nu are corzi, îi cumpăr corzi, dacă e zgâriată, o lăcuiesc, dacă e roz o vopsesc într-o altă culoare şi dacă e îndoită, o îndrept. O chitară fără corzi, zgâriată, îndoită, sau de culoare roz, pentru mine tot chitară rămâne şi o consider şi îndrăgesc ca atare. Dar dacă în starea în care se află, nu o pot folosi pentru cântat, atunci voi face tot ce îmi stă în putinţă să o "vindec". Am postat răspunsul de două ori, nu ştiu din ce cauză. Îmi cer iertare.
  21. Runaway_Girl

    vocali

    Am voie să postez şi eu aici un cântecel scris şi cântat de mine cu voce şi chitară ?
  22. Pentru mine orice chitară este bună, chiar şi dacă nu are corzi, chiar şi dacă este zgâriată, îndoită, sau vopsită în roz.
  23. Nu cunosc şi nici nu-mi doresc să cunosc "frământatul" griful-ui, "coacerea" gamelor, "croşetarea" de note şi nici fardurile nu mă interesează, muzica înseamnă cu totul altceva pentru mine. Dar totuşi vă voi mulţumi pentru sfaturi, domnule AddRien, apreciez efortul pe care l-aţi depus pentru a-mi răspunde la umilul şi stupidul meu post. Şi îmi cer iertare dacă v-am intrigat/ofensat cu acele întrebări. Pe viitor mă voi abţine de la a posta astfel de întrebări pe acest forum, ca nu cumva să vă intrig/ofensez din nou. Pace şi seninătate vă urez. :)
  24. Runaway_Girl

    ... :)

    Cât de mult poate "trăi" o chitară... ? Cunoaşteţi cumva care este cea mai veche chitară din lume ? Se poate să-mi răspundeţi la aceste întrebări.. ? Sper că nu sună prea ciudat sau prea stupid... Întreb aceste lucruri pentru că... N-aş vrea să trebuiască să mă despart niciodată de chitara mea.. N-aş vrea să trebuiască să îmi cumpăr altă chitară.. Nu din motive financiare, ci din motive sentimentale.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.