Cosu Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Super tare Am scos suportul pentru atasamente .wav. De acum incolo puteti sa puneti aici doar .mp3 Daca vreti sa le transformati/editati inainte de a le pune aici vedeti niste soft aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 btw... that's pure psychedelic stuff... nu poate sa sune mai rau decat barrett dupa o doza serioasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Ok....revin cu mp3. Final_Countdown_Solo.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest caracatita Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 sa vin si io cu ceva http://www.maky.ro/m_carcassi.mp3 mie mi place f mult si am cantat o si in concert alaturi de profu ! ps: pe vremea aia n-aveam unghii bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 jos palaria caracatita!!!succes in continuare!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Prima oara can fac attachment. Sper sa mearga. Chestia pe care am atasat-o este clar off-topic pentru ca am tras doar basul si o armonie cu chitara care d-abia s-aude. Dar ma jucam si a iesit ce a iesit, asa ca am pus-o aici sa va dati si voi cu parerea. Tobele si trompeta sunt de sampler. acid.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest caracatita Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 jos palaria caracatita!!!succes in continuare!!! <{POST_SNAPBACK}> multam sorine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Am mai facut un solo da e cam nashpa, ca nu fac decat 3 note. M-am chinuit mai mult la mixaj decat la solo. Dar am vrut sa pun un post si cu stilul care imi place. Asta e: solo_de_kkt.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Mah voi sunteti de coma....De ce e de ***???Care-i problema?De asta e facut topicul asta ca fiecare sa bage ce-i place si ce-i trece prin minte.Indiferent ca sunt improvizatii sau piese cunoscute.Unii sunt la inceput...altii mai avansati...dar asta nu inseamna ca daca postezi ceva aici gata ori e de ***...ori e pe aratura...si alte concluzii de genul asta.Cantati, postati si fiti multumiti de ceea ce ati facut.Nu uitati ca aici totul e LIVE si e mare lucru asta.Daca ati postat ceva fiti mandrii de voi! Hai....ROCK ON!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 man nu stiu cat de live e.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maky Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 salutare! ma primiti si pe mine ? am inregistrat si io cateva chestii, de`a lungu timpului.. www.downloads.maky.ro/fade.mp3 www.downloads.maky.ro/fear_of_the_dark.mp3 www.downloads.maky.ro/ktulu.mp3 www.downloads.maky.ro/nothing.mp3 www.downloads.maky.ro/mop_acustic.mp3 sper sa va placa, daca mai sunt greseli treceti si voi cu vederea plz :) sunt chitarist incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 misto...am de facut doar cateva observatii..... 1.fear of the dark nu suna chiar asa 2.nothing ...ala numai nothing else matters nu e e sanatarium ...in partea a doua nothing suna bine...dar mai e ceva de lucrat 3.fade e ceva mai rapid in rest sunt misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maky Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 stiu ca`i sanitarium...asa au cantat`o astia intr`un live... pot sa pun si melodia aia acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 maky, imi place cum ai scos clean-ul pe melodii.. mi-ar placea sa aud un call of ktulu cap-coada, sau ceva de genul asta. incearca sa scoti macar una din melodii cap-coada, chiar daca e numai negativul (poate baga cineva de pe-aci un solo si/sau o voce peste ). keep up the good work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest caracatita Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 azi dimineata m-am mai jucat un pic cu microfonul si am scos una bucata Astronomy Domine de la Pink Floyd. Nu e deloc editata, ci exact asa cum am inregistrat-o. <{POST_SNAPBACK}> solo u ala e de la astronomy domine ? adica am bagat cdu cu pink floyd si suna altfel sheruieaste si tu tabu multam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 asta e cel mai bun tab pe care il am de la Astronomy Domine. nu te lua dupa ce am facut eu acolo, e o improvizatie scoasa pe loc, cred ca ar trebui sa fiu un pic nebun sa invat solo-ul asa cum e el (oare?) . oricum, facand exceptie ritmul care e un pic mai incurcat, melodia nu mi se pare ceva de luat in serios, ci pure druggie stuff. PS: Incearca sa asculti solo-ul de pe Ummagumma, sau astea mai noi facute de gilmour, cred ca se potriveste mai mult ce am facut eu cu ele decat cu solo-ul lui barrett. Pink_Floyd___Astronomy_Domine__2_.gp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 here comes another one.. desi clapton nu e chiar preferatul meu, melodia asta are acel ceva care imi place mie. solo-ul e iar improvizat (poate tocmai faptul ca ma lasa sa il fac cum vreau eu ma atrage). daca vrea cineva negativul sa se joace cu el, il dau cu mare placere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 ataseaza negativul sa ne jucam cu el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 oops, sorry, acum m-am uitat si am vazut ca am mixat un pic cam aiurea primul atasament, asa ca o sa reatasez melodia cu solo-ul impreuna cu negativul... am mai facut mici modificari ca si solo-ul se auzea un pic cam tare. old_love_negativ.mp3 old_love_spyked2.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 hop si eu ca n-am mai fost demult. o piesa mica, pe acorduri conceputa de mine (lol, de kk0) ma rog.. daca n-aveti ce face luati-o si voi si dati-va cu parerea. eventual bagati si un solo, ca io chiar nu pot sa fac solo-uri, nu stiu asta e _Io_Ana.MP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Black Sabbath - Embryo. Mi-a placut melodia asta, si am invatat-o . Sper sa va placa hihi___embryo.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 m-am tot ferit sa pun nothing else ca falseaza corzile ...dar ma rog...oricum sper sa semene cu originalul nothing_else_matters.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 ii mijto . o canti ca la carte. imi da acelasi feeling ca melodia de pe album si asta spune multe. totusi.. chiar as vrea sa aud pe cineva cantand un solo d'ala baban, gen Call of Ktulu sau al doilea de la Master of Puppets (eu nici nu ma gandesc sa incerc asa ceva. metalele nu prea is in aria mea de activitate). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 merci, dar eu zic ca se mai poate retusa ma, eu acum nu prea am cum sa stau sa le invat, nu prea am timp...si nu cred ca ar suna cine stie ce...si nici nu prea am pe ce sa le fac master of puppets (nu stiu decat introuu ala)..shi cam atat hetfield_escu canta kutulu, si il canta f bine, daca "ne aude" il rog sa il puna am planificat sa stau si eu in vacanta sa mai invat niste melodii(nu m-am mai uitat pe una de vreo 3 luni )...poate schimb si corzile pana atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 iar sunt pb cu data postu de mai sus e datat Jan 4 2000 grrrr Dementhor chitara ta suna infect (adica falseaza) nu din cauza corzilor. Coarda e o bucata de sarma intinsa . Slabe sanse sa fie atat de contorsionata incat sa nu vibreze cat de cat uniform. Problema ta este intonatia. De la anumite taste incolo chitara ta falseaza(si cand spun ca falseaza oribil sunt finuţ). Regleaza corect intonatia si nu o sa mai falseze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 frate deci eu stiu ce vorbesc....miuu ala falseaza nu din cauza intonatiei(e reglata) ...am mai patit-o si altadata si cum am schimbat corzile problema a disparut...chitara e buna..corzile sunt de kkat....sunt si ruginite..deci gandeste-te putin puneti tu pe chitara corzi belson 0.10 si tinele 2 ani si ai sa te convingi daca tot nu ma crezi...te invit intr-o zii la mine sa o reglezi tu caracatitza....in primul rand ca eu cand inregistrez nu ma aud....asa ca nu am cum sa imi dau seama cum suna inregistrat ...dupa ce rezolv problema asta o mai pun o data(si dupa ce imi iau si corzi)...nu zic ca sunt expert in nothing sau etc....dar sunt niste "buguri" care fac melodia sa nu sunte cum trebuie cat despre fear...am zis si cu alte ocazii ca nu stiu exact cum suna melodia....am scos-o dupa ureche din amintiri....asa ca... in fine...asta e p.s. cosu pot sa iti fac o demonstratie....eu mai am un mi de 0.8...il schimb pe ala de 0.10 cu ala de 0.8..o sa am 5 corzi de 0.10 si una de 0.8 ....shi sa vezi distractie....da oricum o sa vezi ca numai falseaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 dementhor un set de corzi e 250k (si e chiar decent). incearca totusi sa schimbi corzile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 man o fii 250k....dar am o gramada de chestii de facut in timpu asta....poate imi iau la alocatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 eu nu am pretentia de a canta bine. va rog sa radeti cu masura cosu___fade_to_black_1.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Cosu, misto ar fi sa tragi armonia, ca e usoara, si sa ne pui solo-ul peste. Ce zici, te bagi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts