Stefan Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Da ce chitara ai ma? Chiar sunt curios... e electrica? sau electro-acustica? hai da detalii. poate te ajuta careva mai priceput, ca io-s cam pe dinafara.. dar cine stie.. never say no ;-) curaj ca nu te mananca nimeni
hihi Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 felix, sunt marfa mel alea 2 . keept it going. btw, cat de curand, o sa uploadez si eu o melodie (sau 2 ).
felix Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 thx man, o sa mai pun altele cand scap de sesiune... poate si ceva video... vedem noi cum facem.
felix Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Hai ca mai atasez eu ceva foarte rar. E vorba de piesa "Intre umbre" in varianta live cantata la Festivalul Studentest Craiova 1998. Trupa se numea Byron, adica actuala trupa Sahara + Daniel Radu (in prezent la Kumm) pe voce. Gear pe chitara: copie Fender made in Taiwan pe numele ei, Animal, distors Ibanez Metal Charger MS10, Jim Dunlop Cry Baby, Zoom 507 reverb, Marshall Valvestate (head + cab) cred ca 100W. Enjoy! byron___intre_umbre.mp3
Guest Razvan Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Cosule dar ce naiba a fost aia? P.S. Doar stii pra bine ca glumeam
s0rin Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 hai ca mai pun si eu una,o bucatzica clasica. classic.wmv
Stefan Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 moah ce tare e partea asta de clasica sorine... fenomenal esti.. de cand canti man? de ce am impresia ca ai facut si ceva scoala de muzica.. ? hmm ce ai cantat? tare sunt curios ca intradevar suna splendid
cearny Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Mai mult ca sigur a luat macar lectii. Foarte dragut video-ul :) Oricum, ai grija la raportul de volume acompaniament-melodie.
s0rin Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 proof -multumesc..nu nu am fost nici la scoala de muzica si nici nu am luat lectii...in chitara am fost initiat de o fosta prietena ( girlfriend), actuala sotie , care stie sa cante la chitara,insa am cam invatat singur dupa aceia,chitara nu am avut decat cand am venit aici in USA si mi-am permis una, de fapt am primit-o cadou de la o fosta prietena ,actuala sotie.talent am zero asta o stiu sigur insa pentru mine e mai mult distractie, si imi place sa imi tin creierul la munca, asa ca daca eu am invatat sa cant un pic vreau sa va asigur ca oricare care are un pic de vointa o sa invete. piesa se numeste" balada anonima" fiindca nimeni nu stie cine a scris-o.ce am cantat eu e doar prima parte ...are doua parti, insa a doua are niste parti tehnice care nu le stapanesc inca.suna bine insa nu e foarte complicata. cearny - ai dreptate in legatura cu "raportul de volume acompaniament-melodie" insa pentru mine e un amanunt la care nu am ajuns inca sa il stapanesc.
Guest Brenn Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Salut. Uite ceva ce am inregistrat acum cateva saptamani. Scuze pt calitatea sunetului, am tras cu Cooledit si un mic de 2 lei Restul trupei e format din GuitarPro Piesa e a lui Ozzy Osbourne si se numeste I Just Want You. Nu am incercat sa o cant exact ca Zakk dar zic ca a iesit cat de cat ok.
Cosu Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Brenn esti bun E super ok inregistrarea pentru ceva tras acasa (e tras acasa nu ? ) Mai puneti d-astea ca facem un album : RGC All Stars
Guest Razz Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Brenn, mortala, m-am uitat si eu pe piesa in format .gp4 dar tot nu mi-am dat seama ce i-ai facut de suna asa de bine, hai daca tot lamureste-ne si pe noi cum ai scos-o la capat, mi se pare ca ai inregistrat 2 chitari, sau ai lasat una din guitar pro (ca versiunea .gp4 are 2 chitari)
Guest Brenn Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Brenn, mortala, m-am uitat si eu pe piesa in format .gp4 dar tot nu mi-am dat seama ce i-ai facut de suna asa de bine, hai daca tot lamureste-ne si pe noi cum ai scos-o la capat, mi se pare ca ai inregistrat 2 chitari, sau ai lasat una din guitar pro (ca versiunea .gp4 are 2 chitari) <{POST_SNAPBACK}> Mersi Chitarile cu distorsie suna ca dracu pe GP, aia-i clar. Le-am pus pe mute pe ambele. Am tras in total 3 chitari.. a 3-a aparand spre sfarsit (2 cu dist, 1 clean).. nu stiu ce sa zic. Am tot experimentat cu amplasarea mic-ului, si m-am jucat cu equalizeru' din Cooledit putin. I-am mai dat si un hiss reduction si asta este.
felix Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 ...si ceva video... din pacate e dintr-un concert in club a dar sunetul este ok. sahara___doar_noi__live_.avi
Stefan Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 felix, frumoasa melodie, dar cel mai mult mi-a placut solo-ul... intradevar un super feeling.. si as avea o intrebare.. cum schimbai de la clean la distors? cu o pedala sau cum? (nu inteleg eu exact ce face pedala asta.. )
felix Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 thx proof.. pai d-aia prefer eu multiefectele... am totul la picioare (clean distors volum etc) la un pretz bun (aka GT6 - 500 euro pe langa head + amp + pedalier unde numai pedalierul si efectul de rack fac cat un gibson nou, poate chiar mai mult)
Burb Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 uite ..am pus si io o mel sa nu ziceti sa sunt obsedat d blues )....e tears in the rain -satriani joe... .enjoy oricum sa stiti ca e inreg la microfon ...ca nu am cablu...nu suna prea bine da e ok , cred....nush ascultati si astept parerile vostre... tears.mp3
Guest Razvan Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Bueb super misto Numai ca se auzea incet tare dar e chiar dragutza piesa
Stefan Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 pun si eu o melodie, pe care sper sa o stiti si sa o ghiciti (e super easy ) nu suna exact pt ca am impresia ca tabul dupa care am invatat-o nu e chiar exact.. dar suna destul de bine Sound0013.MP3
Stefan Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 am mai inregistrat ceva asta seara.. sunt cam trist si a iesit ceva care m-a bucurat destul de mult sper sa va placa.. si mai ales sa nu va plictiseasca ( unele schimbari de acorduri, care sunt intrun fel facute de mine, sunt destul de greu de recunoscut.. daca aveti ureche ascultati cu atentie ) enjoy si multumesc ca ma suportati Stefan P.S. banuiesc ca ati recunoscut melodia.. era vorba despre Always Somewhere - Scorpions (denumire veche.. denumire noua Scoripons ) Sound0014.MP3
Cosu Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 ultima bucata nu e rea deloc proof continua ca e de bine Offtopic: suna foarte bine chitara aia asa romaneasca si facuta la reghin cum e ea.
Stefan Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 cosule mersi mult de tot... tot ce am creat a fost atunci cand eram suparat sau foarte trist... si uite ca iese ceva frumos totusi.. mersi inca o data de aprecieri... mai asteptam si de la tine offtopic.. chitara suna ok.. desi daca as pune mana pe alta mai buna.. sigur mi-as da seama de dfierentele dintre cele doua.. si as alege alta chitara si nicidecum hora .. dar cum nu imi permit ma multumesc cu ce am
[Q] Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 pe langa bucatile clasice pe care ma chinui sa le studiez...acu m-o palit Bodom - Bed of Razors...nu-i grea si suna fain (daca ai efecte )
Guest Razvan Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 O piesa fff misto pe care incerc sa o cant e Dust in the wind-Kansas, foarte faina piesa piesa v-o recomand tuturor. Offtopic: AM reusit sa ma calific pe faza nationala la bio!!! chit ca a dat destul de greu
Stefan Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 mai fratilor ce faceti aci? postati ma melodii cu voi cantand... nu chestii pe care incercati sa le cantati sau care va plac... ce dumnezeu confundati topicurile... hai zau asa fiti mai atenti un pic ca nu strica niciodata.. sa stearga cineva posturile astea
Adi Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Proof, cred ca ai gresit numind topic-ul "Melodii cantate de noi" pt ca si ce au spus ei se incadreaza in asta, chiar daca nu au uploadat inregistrari. PS: Stiu ca ai mentionat la inceput la ce se refera topic-ul dar incercam sa despic firu-n patru si sa mai bag un off-topic ( sorry )
cristi Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 salutare! am vazut ca ati bagat pe aici de toate.. de la clasic la ozzy... da lipsesc cele 12 bare de blues.. asa ca o sa le pun io .. sa se bucure si burb
Recommended Posts