ciuci Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 am reusit sa ma pun male dar nu are nici un efect...adica tot nu imi arata male la posturi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 salutam upgradeurile. arata foarte bine. GOOD JOB, GUYS !!! Hm, cred ca e a doua oara cand sunt de aceeasi parere cu glass... E foarte misto ce ati facut cu RGC-ul nostru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leo2pop Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 am o problema cu site-ul....nush ce s-a intampat cat am lipsit; a devenit cam...prea peezd@h. felicitari adminilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mehigh Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 rgc s-a dat cu ajax Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 La fel ca @ciuci cu editarea anumitor campuri. Plus ca mi'a disparut Avataru'. In profil e, doar cand citesc ceva nu imi mai apare (doar al meu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 La fel ca @ciuci cu editarea anumitor campuri. Plus ca mi'a disparut Avataru'. In profil e, doar cand citesc ceva nu imi mai apare (doar al meu ) Straniu, ca eu il vad (atat p-al meu cat si p-al tau) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 (edited) And Another thing, care e faza cu My Assistant ? (deschide 2 chestii ... ) Edit : Eh, o fi de la mine. Btw, nici pe al lui StratMan nu il vad ... Post-edit : Nu mai avem QuickEdit ? Edited December 18, 2006 by vektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
EADGBE Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Cand dau insert link si pun titlul linkului si apoi linkul respectiv si dau submit post imi apare linkul...atat...mare si cracanat... ...oi fi eu prost?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 18, 2006 Author Share Posted December 18, 2006 azi sunt pus pe fapte mari. Alte chestii naspa: 1. Faptu ca "attached thumbnails" apar pe un fond negru in interioru postului (ma ia cu greata) 2. Faptu ca aceleasi thumbnails apar intr-un pop-up cand dau click pe ele (inainte apareau intr-o fereastra noua pe care firefoxu o transforma automat intr-un tab nou) si ca acel pop-up este mic al dracului si tre sa ii fac eu resize Problema s-a rezolvat si toate pozele atasate de deschid acum corect am reusit sa ma pun male dar nu are nici un efect...adica tot nu imi arata male la posturi!!! Male apare cand dai click pe profil , si da eu te vad ca male. And Another thing, care e faza cu My Assistant ? (deschide 2 chestii ... ) Edit : Eh, o fi de la mine. Btw, nici pe al lui StratMan nu il vad ... Post-edit : Nu mai avem QuickEdit ? Te rog fa un screenshot sa vad si eu care e problema. Nu s-a mai plans nimeni pana acum de ceva asemanator Edit exista si functioneaza foarte bine (vezi testul de mai sus al lui MrJackson) Cand dau insert link si pun titlul linkului si apoi linkul respectiv si dau submit post imi apare linkul...atat...mare si cracanat......oi fi eu prost?? Cum zice si dialogul: Intai linkul apoi descrierea! LINK TEST - GOOOOOOOGLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 (edited) Am facut screenshotu, dar nu pot sa il pun. Se pare ca nu imi merge nici o "sageata" (dropdown menu). *L.E. Am incercat si pe IE, nici acolo nu mergeau. Acuma merge pe Firefox in schimb. Ciudat. Edited December 18, 2006 by vektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 18, 2006 Author Share Posted December 18, 2006 http://imageshack.us/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EADGBE Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Cum zice si dialogul: Intai linkul apoi descrierea! LINK TEST - GOOOOOOOGLE ...S-a rezolvat...insa cum se face ca de fiecare data cand dau un rating ramane ce rating am pus eu...si de ce pot vota de 100 de ori??? Nu prea inteleg ce-i cu ratingul asta...dehh...ma joc si eu... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 La fel ca @ciuci cu editarea anumitor campuri. wha'?? ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 acuma merge, dar inainte nu mergea.. dar si acum, sunt unele campuri care nu le pot edita!!! ma refeream la postu' ala. @Cosu - vezi mai sus pt poza aia, plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 18, 2006 Author Share Posted December 18, 2006 Clear cache ? S-au schimbat destul de multe fisiere java script si e posibil ca Firefoxul sa le acceseze inca pe cele vechi. pe firefox: tools -> clear private data -> bifezi doar clear cache sau ctrl+shift+del ...S-a rezolvat...insa cum se face ca de fiecare data cand dau un rating ramane ce rating am pus eu...si de ce pot vota de 100 de ori??? Nu prea inteleg ce-i cu ratingul asta...dehh...ma joc si eu... :) Nu poti vota de 1000 de ori! Poti sa modifici nota acordata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 cum fac sa nu mai trebuiasca de fiecare data cand deschid firefox sa log in? inainte de update mergea...acum nu...ma streseaza procedura click log in si da si scrie acolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Fa bookmark pe forums.rgc.ro , dupa ce te-ai logat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Unele poze atasate nu imi merg cind dau click pe thumbnail. Problema e ca ba merg, ba nu merg. Toate merg daca dau right click si open link. Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leo2pop Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Yo!!! Am avut eu o iluzie, sau ... mai ieri a existat un mp3 player in: viewing profile - galerie muzicala - my content ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 aluzie: nu chiar. Testam un feature nou, dar nu merge cum trebuie inca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 cum fac sa nu mai trebuiasca de fiecare data cand deschid firefox sa log in?inainte de update mergea...acum nu...ma streseaza procedura click log in si da si scrie acolo... D-ai si tu... remember me. sau keep me logged in. cum dracului s-o numi optiunea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marduk Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 mie imi moare internet exploreru cind incerc sa dau reply..de cind cu noul text editor Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 doua posturi date unul dupa altul (la 10 secunde), inainte se comasau intr-unul singur acum NU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 malex s-a rezolvat cred posturile se lipesc daca ele se succed la mai putin de 5 minute unul de altul Unele poze atasate nu imi merg cind dau click pe thumbnail. Problema e ca ba merg, ba nu merg. Toate merg daca dau right click si open link.Thx teoretic trebuia sa se rezolve. da-mi link exact Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Aveti doua emoticonuri identice ca nume: band Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musaro Adriano Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Salut, siteul este foarte bun in general dar nu am inteles dece trebuie sa am 25 de postari pentru a scrie in topicul cu duel. Trebuie sa fii cumva veteran? Sau este o masura de siguranta? Numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
EADGBE Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Upload-ul nu merge de nici o culoare...doar se invarte si atat... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Adriano este o masura de siguranta cum bine ai intuit. Asa ii tinem departe pe cei care s-au inregistrat doar la indemnul prietenilor dornici de voturi nemeritate. Poti participa la duel si fara sa ai cele 25 de posturi dar nu poti vota. Sunt sigur ca vei trece peste acest mic "obstacol' foarte usor. Inca o data, bine ai venit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 hm.. am incercat sa ma loghez cu firefox si nu se intampla nik cand dadeam click pe login.. u got any clue??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts