xonos Posted July 3 Share Posted July 3 Ma uit dupa pedale, si am vazut foarte multe pedale behringer, astea sunt cu 300-400 mai ieftine, si nu inteleg care e faza. Ideea este ca am un buget limitat si as vrea sa pot cumpara urmatoarele pedale: Noise Gate/Surpressor, Overdrive, Flanger si un Reverb mai spatios. in mod normal, daca as lua pedalele astea de la Boss sau electro harmonix, nici nu mai zic de Ibanez, ar depasii suma pe 2000-3000 mii de lei, eu sunt la liceu dar lucrez part time, iar jumate din bani nu ii pot cheltuii, practic, pe luna as avea in jur de 1000. de asta ma gandeam, ca as vrea niste pedale mai de buget, iar cele de la behringer par prea atragatoare, de parca e ceva la mijloc, idk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted July 4 Share Posted July 4 Mă gândesc că ai ieși mai bine și la bani și la calitate dacă ai cumpăra un procesor multi-efect decent, in care ai avea efectele astea, decât mai multe pedale Behringer. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted July 4 Share Posted July 4 sau incerci pedalele SH de pe forum. din proprie experienta spun ca am avut pedale si scumpe si ieftine, si am renuntat la multe din ambele categorii. deci este vorba de preferintele personale, daca iti plac cum suna le pastrezi, daca nu le schimbi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xschatten Posted July 8 Share Posted July 8 N-am cantat pe vreuna sa iti spun cum e sound-ul, dar majoritatea au carcasa de plastic fata de cea de metal de la pedalele BOSS, ceea ce nu le face la fel de rezistente la hard stomping. Bine de tinut minte daca doresti sa canti live cu ele. Pentru cantatul acasa ar trebui sa fie ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted July 10 Share Posted July 10 Eu daca ar fi sa caut pedale la pret mic si cat de cat ok, as lua dinastea: Electric Guitar Pedal Vintage overdrive/US Dream/Classic Chorus/Vintage Phase/Tremolo/Analog delay/Digital Delay/Ultimate Drive - AliExpress 18 Small footprint, enclosure metalic, etc. Cu 735-750 ron iei 10 pedale diferite ... . Uneori sunt reduceri, si se pot lua si cu 660 (am urmarit aleator). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulbur Posted July 10 Share Posted July 10 la drive: personal imi place doar super Fuzz (clona Boss) / Pedala Heavy Metal nu am incercat-o. delay/reverb: sunt efecte OK, analog /digital, daca vrei mai mult trebuie sa investeti. tremolo: sunt multumit. UT100 - clona Boss vibrato: sunt multumit., UV300 - clona Boss in clipul de mai jos vezi niste comparatii: plastic vs metal : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr V. Posted July 10 Share Posted July 10 Există pedale Behringer foarte bune. Inclusiv pentru uz concertistic. Și pedale Behringer foarte slabe. Inclusiv pentru uz domestic. Oricum, la preț de Behringer sunt multe alte opțiuni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts