YUKU Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 In sfarsit, nevasta-mea si-a cerut azi scuze pentru prima data in fata mea.A spus ca ii pare rau ca s-a casatorit cu mine. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 O pisica hipioata trecea strada. O batranica o vede si striga dupa ea:– Pis, pis, pis…La care pisica raspunde, ridicand doua degete:– Peace, maica, peace! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Nu stiu cum e la voi acolo, dar la noi, daca vine cineva in vizita cu 3 litri de palinca, este considerat ruda! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Ea (nervoasa): – Poti sa-mi explici si mie de ce m-am trezit azi dimineata cu un castravete in fund?! El (si mai nervos): – Poti sa-mi explici si mie de ce nu te-ai trezit cand ti l-am bagat?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Un mic sfat: nu spune niciodata "sunt inconjurat de prosti!" Toti vor crede ca tu esti nucleul. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Cică Napoleon stătea pe cal, la Waterloo. La un moment dat, vede ceva în zare şi strigă: – Soldat, adu-mi luneta! La care soldatul: – Mon Dieu, vous parlez en Roumain!? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 – Care este prima instituție publică care este înființată pe o insulă pe care au naufragiat zece bărbați și o femeie? – Poşta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Bat azi în uşă la baie: – Eşti dezbrăcată? – “Nu”, zice cumnată-mea. – Bine, atunci anunţă-mă când eşti, că trebuie să intru să-mi iau aparatul de bărbierit… 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Un tip intr-o librărie: -Buna ziua, as dori să cumpăr cartea "Lupta contra pierderi memoriei" Vânzătoarea: -Nu pot sa cred!!!! Iar??? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Un tip agitat da buzna în secţia de poliţie: - Domnu’ agent, domnu’ agent, veniți repede, în stradă e un nebun! - Cum arată? - E chel si cu părul vâlvoi. - Păi, ori e chel ori cu părul vâlvoi?! - Păi, nu v-am zis că e nebun?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Un tip intr-o librărie: -Buna ziua, as dori să cumpăr cartea "Lupta contra pierderi memoriei" Vânzătoarea: -Nu pot sa cred!!!! Iar??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 3 hours ago, teckus said: Un tip intr-o librărie: -Buna ziua, as dori să cumpăr cartea "Lupta contra pierderi memoriei" Vânzătoarea: -Nu pot sa cred!!!! Iar??? Nu pot sa cred!!!! Iar??? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Un arbitru de fotbal si-a eliminat sotia din pat pentru simulare. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Acum 11 minute, StratMan a spus: Un arbitru de fotbal si-a eliminat sotia din pat pentru simulare. Tare ! Tre' să fi avut un galben deja, că nu se dă direct roșu pentru asta ! Problema ar fi că are și o etapă suspendare, tre' să joace cu rezervele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 M-a sunat seful azi dimineata si mi-a spus:- Unde dracu' esti? E 8:30 si deja trebuia sa fii aici de la 8:00!- Calmeaza-te, sunt in biroul meu, ii zic.- Nu mai manca rahat!...Aici sunt eu!!- Oh, imi pare rau amice, ii zic, am uitat sa-ti spun despre noua mea slujba... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 După brexit: — E adevărat că tunelul de sub Canalul Mânecii va fi astupat la loc? — Numai în partea britanică. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Tatăl către Bulişor: – Tanti Aglaia pleacă de la noi, ce trebuie să spui? – Nu ştiu. – Păi, ce spun eu întotdeauna la plecare? – “În sfârşit, a plecat vaca asta grasă care a mâncat tot salamul şi caşcavalul!” 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 - Daca-mi dai un sarut, voi fi a ta pe veci! Tipul sta un pic pe ganduri si zice: - Multumesc pentru avertisment. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Maria suna intr-o noapte la 112.- Va rog frumos, veniti repede, sotului meu ii este rau!La nici 20 de minute, ambulanta vine, medicul ii consulta barbatul si ii spune Mariei:- Doamna, are febra mare! Trebuie transportat de urgenta la spital!- Cate grade are? Intreaba Maria.- 40 doamna! E grav!-raspunde doctorul ingrijorat.- A… spune Maria, nu-i grav deloc, astea sunt gradele de la vodca, ca sange nu mai are! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Petiționarii, cei care vor să se repete votul pentru că a fost caz de forță majoră, furtuni și inundații, s-au dus la primarul Londrei să-i ceară sprijinul. Acesta a dat din umeri și a spus: – ”Vreau să vă spun că îmi pare teribil de rău. Așa a vrut Allah să fie!” 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 O gospodină din Vaslui a fost băgată în spital de soţ pentru că i-a uns acestuia margarina pe cealaltă faţă a feliei de pâine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Eu: – Auzi? E ciudat că vorbesc singur? Tot eu: – Nu, mă! Ce-ai? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Imi amintesc acum, un banc din vremea celeilalte diktaturi a PCR-ului. Sedinta de excludere a tovarasului Bula din Partid. Ia cuvantul tovarasul Prim-secretar si spune: - Tovarasul Bula este un lenes, nu munceste, este recalcitrant, se cearta cu toti colegii, isi terorizeaza familia, isi terorizeaza vecinii, bea, fura, deci propun excludrea din Partid a tovarasului Bula. - Tovarasul Bula, daca aveti ceva de spus luati va rog cuvantul. Se ridica tovarasul Bula si spune: - Tovarase Prim-secretar, cititi, va rog, Caracterizarea mea la primirea in Partid. Sigur, i se indeplineste dorinta: "Tovarasul Bula este un bun meserias, foarte harnic, foarte bun coleg de munca, un exemplu de comportament in familie, in comunitate, cinstit, corect, vertical etc." Dupa terminarea Caracterizarii, spune Bula: - Ei, vedeti tovarasi, ce a facut Partidul din mine? Cam asa stau lucruriule si acum, la PCR, rebotezat PSD. Altfel era tovarasul Grindeanu cand a fost numit Prim-ministru si cu totul altfel este acum. Vedeti, stimati tovarasi, ce a facut PSD-ul din el? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Numai tovarăși prin conducere ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YUKU Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 De ce sa bei si sa conduci, cand poti fuma si sa zbori )))))Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Un om intra intr-un bar si se aseaza pe scaun. Barmanul il intreaba ce doreste sa bea, iar acesta ii raspunde aratand cu degetul un alt om care era intins pe podea:- Ce a baut si el! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts