StratMan Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 In sfarsit, nevasta-mea si-a cerut azi scuze pentru prima data in fata mea.A spus ca ii pare rau ca s-a casatorit cu mine. 4
StratMan Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 O pisica hipioata trecea strada. O batranica o vede si striga dupa ea:– Pis, pis, pis…La care pisica raspunde, ridicand doua degete:– Peace, maica, peace! 4
StratMan Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Nu stiu cum e la voi acolo, dar la noi, daca vine cineva in vizita cu 3 litri de palinca, este considerat ruda! 3
StratMan Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ea (nervoasa): – Poti sa-mi explici si mie de ce m-am trezit azi dimineata cu un castravete in fund?! El (si mai nervos): – Poti sa-mi explici si mie de ce nu te-ai trezit cand ti l-am bagat?! 2
StratMan Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Un mic sfat: nu spune niciodata "sunt inconjurat de prosti!" Toti vor crede ca tu esti nucleul. 3
StratMan Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Cică Napoleon stătea pe cal, la Waterloo. La un moment dat, vede ceva în zare şi strigă: – Soldat, adu-mi luneta! La care soldatul: – Mon Dieu, vous parlez en Roumain!? 4
StratMan Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 – Care este prima instituție publică care este înființată pe o insulă pe care au naufragiat zece bărbați și o femeie? – Poşta. 1
StratMan Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Bat azi în uşă la baie: – Eşti dezbrăcată? – “Nu”, zice cumnată-mea. – Bine, atunci anunţă-mă când eşti, că trebuie să intru să-mi iau aparatul de bărbierit… 7
teckus Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Un tip intr-o librărie: -Buna ziua, as dori să cumpăr cartea "Lupta contra pierderi memoriei" Vânzătoarea: -Nu pot sa cred!!!! Iar??? 3
StratMan Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Un tip agitat da buzna în secţia de poliţie: - Domnu’ agent, domnu’ agent, veniți repede, în stradă e un nebun! - Cum arată? - E chel si cu părul vâlvoi. - Păi, ori e chel ori cu părul vâlvoi?! - Păi, nu v-am zis că e nebun?! 2
teckus Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Un tip intr-o librărie: -Buna ziua, as dori să cumpăr cartea "Lupta contra pierderi memoriei" Vânzătoarea: -Nu pot sa cred!!!! Iar???
Liviu.Pop Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 3 hours ago, teckus said: Un tip intr-o librărie: -Buna ziua, as dori să cumpăr cartea "Lupta contra pierderi memoriei" Vânzătoarea: -Nu pot sa cred!!!! Iar??? Nu pot sa cred!!!! Iar??? 3 1
StratMan Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Un arbitru de fotbal si-a eliminat sotia din pat pentru simulare. 4
ramurel Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Acum 11 minute, StratMan a spus: Un arbitru de fotbal si-a eliminat sotia din pat pentru simulare. Tare ! Tre' să fi avut un galben deja, că nu se dă direct roșu pentru asta ! Problema ar fi că are și o etapă suspendare, tre' să joace cu rezervele !
StratMan Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 M-a sunat seful azi dimineata si mi-a spus:- Unde dracu' esti? E 8:30 si deja trebuia sa fii aici de la 8:00!- Calmeaza-te, sunt in biroul meu, ii zic.- Nu mai manca rahat!...Aici sunt eu!!- Oh, imi pare rau amice, ii zic, am uitat sa-ti spun despre noua mea slujba... 3
StratMan Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 După brexit: — E adevărat că tunelul de sub Canalul Mânecii va fi astupat la loc? — Numai în partea britanică. 1
StratMan Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Tatăl către Bulişor: – Tanti Aglaia pleacă de la noi, ce trebuie să spui? – Nu ştiu. – Păi, ce spun eu întotdeauna la plecare? – “În sfârşit, a plecat vaca asta grasă care a mâncat tot salamul şi caşcavalul!” 2
StratMan Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 - Daca-mi dai un sarut, voi fi a ta pe veci! Tipul sta un pic pe ganduri si zice: - Multumesc pentru avertisment. 4
StratMan Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Maria suna intr-o noapte la 112.- Va rog frumos, veniti repede, sotului meu ii este rau!La nici 20 de minute, ambulanta vine, medicul ii consulta barbatul si ii spune Mariei:- Doamna, are febra mare! Trebuie transportat de urgenta la spital!- Cate grade are? Intreaba Maria.- 40 doamna! E grav!-raspunde doctorul ingrijorat.- A… spune Maria, nu-i grav deloc, astea sunt gradele de la vodca, ca sange nu mai are! 2
StratMan Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Petiționarii, cei care vor să se repete votul pentru că a fost caz de forță majoră, furtuni și inundații, s-au dus la primarul Londrei să-i ceară sprijinul. Acesta a dat din umeri și a spus: – ”Vreau să vă spun că îmi pare teribil de rău. Așa a vrut Allah să fie!” 2
StratMan Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 O gospodină din Vaslui a fost băgată în spital de soţ pentru că i-a uns acestuia margarina pe cealaltă faţă a feliei de pâine. 1
StratMan Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Eu: – Auzi? E ciudat că vorbesc singur? Tot eu: – Nu, mă! Ce-ai? 4
StratMan Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Imi amintesc acum, un banc din vremea celeilalte diktaturi a PCR-ului. Sedinta de excludere a tovarasului Bula din Partid. Ia cuvantul tovarasul Prim-secretar si spune: - Tovarasul Bula este un lenes, nu munceste, este recalcitrant, se cearta cu toti colegii, isi terorizeaza familia, isi terorizeaza vecinii, bea, fura, deci propun excludrea din Partid a tovarasului Bula. - Tovarasul Bula, daca aveti ceva de spus luati va rog cuvantul. Se ridica tovarasul Bula si spune: - Tovarase Prim-secretar, cititi, va rog, Caracterizarea mea la primirea in Partid. Sigur, i se indeplineste dorinta: "Tovarasul Bula este un bun meserias, foarte harnic, foarte bun coleg de munca, un exemplu de comportament in familie, in comunitate, cinstit, corect, vertical etc." Dupa terminarea Caracterizarii, spune Bula: - Ei, vedeti tovarasi, ce a facut Partidul din mine? Cam asa stau lucruriule si acum, la PCR, rebotezat PSD. Altfel era tovarasul Grindeanu cand a fost numit Prim-ministru si cu totul altfel este acum. Vedeti, stimati tovarasi, ce a facut PSD-ul din el? 5
YUKU Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 De ce sa bei si sa conduci, cand poti fuma si sa zbori )))))Sent from my iPhone using Tapatalk 4
StratMan Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Un om intra intr-un bar si se aseaza pe scaun. Barmanul il intreaba ce doreste sa bea, iar acesta ii raspunde aratand cu degetul un alt om care era intins pe podea:- Ce a baut si el!
Recommended Posts