www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest gt-play3r
Posted

sincer sa zic , nu am nimic cu nimeni .... versiunea postata de Lukeblue suna super ..... dar totusi RGC - inseamna Romanian Guitarist Community ........ adik chitara, solo si nu piesa intreaga .....

Si eu am pregatit duelul 67 de cand a aparut , ... si inca il pregatesc (doar solistica)

Cum am zis ... nu am nimic cu Lukeblue, dar totusi e prea de tot.....

Parerea mea ... icon14.gif

Posted
Eu cred ca e in primul rand(sau ar trebui sa fie) un exercitiu de imaginatie si de originalitate. Din punctul asta de vedere Lukeblue a marcat decisiv, jos palaria.

..................

I could not agree more.

Exact asta e si scopul, sa se "combata" intre ele imaginatiile! Lukeblue, ai toata stima mea, excelent, ce mai, in superstil Steve Vai!

Posted (edited)

Deci nu aveam voie sa facem comantarii aici, nu ? Deci am ascultat o anumita piesa postata mai sus cred ca de vreo 10 ori pana sa postez... si inca o mai ascult. Deci, bravo vere... Deci... pe "tine" o sa te votez.

Deci... fara cuvinte, plm... :)

Cand te plicitesti de D.T., fa-ti tata trupa ta.

Edited by Catalin S.
Posted

@RGC:

Pe thread nu se vor tolera comentarii respectiv la piesele atasate. Orice comentariu va fi sters iar userul caruia ii apartine comentariul va fi sanctionat.

Pai daca sefu' statului nu-si tine promisiunile si nu tine cont de reguli, de ce sa mai tineti si voi cont de regulament? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.