Guest nico Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Un Paste Fericit tuturor! ............................ Here's my approach... Un_om_duel_67.mp3
bolly Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 my aproach...... to all....may the best win..sau cel mai votat;) bolly_duel_67.mp3
lukeblue Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Bestial BT.Mi-am permis sa-l lungesc si sa-i trag versuri si sa o fac mai spre o piesa in toata regula. E si destula chitara pentru un duel lukeblue_duel67.mp3
dgeekoo Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Bestial BT.Mi-am permis sa-l lungesc si sa-i trag versuri si sa o fac mai spre o piesa in toata regula.E si destula chitara pentru un duel Bah io asa nu ma mai joc...!
Guest gt-play3r Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 sincer sa zic , nu am nimic cu nimeni .... versiunea postata de Lukeblue suna super ..... dar totusi RGC - inseamna Romanian Guitarist Community ........ adik chitara, solo si nu piesa intreaga ..... Si eu am pregatit duelul 67 de cand a aparut , ... si inca il pregatesc (doar solistica) Cum am zis ... nu am nimic cu Lukeblue, dar totusi e prea de tot..... Parerea mea ...
dgeekoo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Iar eu am glumit, daca nu te-ai prins. Ma mai joc, ma mai joc. Si jos palaria.
Guest nico Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Eu cred ca e in primul rand(sau ar trebui sa fie) un exercitiu de imaginatie si de originalitate. Din punctul asta de vedere Lukeblue a marcat decisiv, jos palaria. .................. I could not agree more. Exact asta e si scopul, sa se "combata" intre ele imaginatiile! Lukeblue, ai toata stima mea, excelent, ce mai, in superstil Steve Vai!
bolly Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ..................I could not agree more. Exact asta e si scopul, sa se "combata" intre ele imaginatiile! Lukeblue, ai toata stima mea, excelent, ce mai, in superstil Steve Vai! vai pe fata!!!tot respectu coane ...you got my vote:))
KIKO Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Bestial BT.Mi-am permis sa-l lungesc si sa-i trag versuri si sa o fac mai spre o piesa in toata regula.E si destula chitara pentru un duel Domnule, o ºtii pe aia cu EªTI BUN? Dacã nu, ți-o zic eu: EªTI BUN! * noroc de chitara aia
Guest DragonFlame Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ia si ala de zgarie bend-urile....(eu) DragonFlame___Duel_67_3.mp3
Catalin S. Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 (edited) Deci nu aveam voie sa facem comantarii aici, nu ? Deci am ascultat o anumita piesa postata mai sus cred ca de vreo 10 ori pana sa postez... si inca o mai ascult. Deci, bravo vere... Deci... pe "tine" o sa te votez. Deci... fara cuvinte, plm... Cand te plicitesti de D.T., fa-ti tata trupa ta. Edited April 20, 2007 by Catalin S.
Seru Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 @RGC: Pe thread nu se vor tolera comentarii respectiv la piesele atasate. Orice comentariu va fi sters iar userul caruia ii apartine comentariul va fi sanctionat. Pai daca sefu' statului nu-si tine promisiunile si nu tine cont de reguli, de ce sa mai tineti si voi cont de regulament?
Dicu Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 mai stangaci asha... well here goes... dicu_duel_67.mp3
Recommended Posts