Angel Eyes Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Salut, ma orientez pentru un wireless de chitara si momentan oscilez intre Shure GLXD14 si Xvive U2. Am probat mai demult un Line6 G30 si nu mi s-a parut confortabil deloc ca ton. Semnalul are putin delay, nu atat ca sa afecteze ritmic dar destul incat sa omoare atacul de pana. Deci caut ceva mult mai precis. Nu ma intereseaza distante foarte mari cat acuratete, nu cant pe stadioane. Caut pareri despre cele doua mentionate si eventual altele de care nu am auzit inca. Rog membrii cu experienta sa se iveasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Uita-te si la BOSS WL-20, WL-50 si Line 6 G10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Eyes Posted September 12, 2018 Author Share Posted September 12, 2018 @vektor par cam acelasi lucru cu G30-ul, sunt si la acelasi pret. E vreo diferenta intre ele? nu cred sa am ocazia sa le incerc fara sa cumpar vreunul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Boss mentioneaza delayul - 2.4 milisecunde. La celelalte nu am cautat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Eyes Posted September 12, 2018 Author Share Posted September 12, 2018 Speram sa fi cantat cu unul :)) asa pot sa citesc mult si bine si eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Nu inca. Si eu planuiesc sa cumpar unul [ eu ma uitam intre wl 50 si g10, xvive nu stiam ca exista]. Tot pentru casa, tot mic si usor. Intre alea 2 pentru ca receiverul e si dock pentru transmitter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Eyes Posted September 12, 2018 Author Share Posted September 12, 2018 Nu ma intereseaza pentru casa si nici musai sa fie mic si usor. Ma intereseaza sa-mi redea cat mai bine semnalul din chitara. Sunt deschis si la optiuni de rack. Si *ahem* sa nu coste peste mia de euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 (edited) Am eu Line6 g50. Semnalul e bun, tonul e bine reprodus, e din metal, e profi. Doar ca nu-s foarte convins cu autonomia transmitterului. Si mi s-a intamplat live ca de la 100% sa se duca la aproape descarcat intr o ora. Pe langa asta, functioneaza p baterii si n are acumulator integrat.. Edited September 12, 2018 by SKU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Eu am G55 si am avut si G50 (sunt identice, difera carcasa) si ca sunet mi se par foarte bune. Probleme cu semnalul eu nu am avut pana acum si am avut cateva zeci de cantari cu ele in tot felu de locuri. Am auzit pareri ca ar avea probleme cu interferentele, dar, repet, eu nu am avut probleme cu el. Legat de baterie, am observat ca, cu baterii alkaline, tine cam 6 ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 (edited) Acum mi-as lua https://www.thomann.de/intl/shure_glxd16.htm daca as avea nevoie. Nu am testat, dar reputatia lor ii valideaza Edited September 13, 2018 by SKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
ametist Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Am avut eu shure GLXD14 si este ok. Sennheiser EW500 G3 este super ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Eyes Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 @ametist Senheiser-ul e pentru voce :)). M-as orienta spre varianta de rack Shure GLXD14R, dar mi se pare foarte dubios ca din poze nu inteleg cum se poate monta pe rack fara sa-i cumpar o prindere separata sau ceva de genul. Pare mai sigur Line 6 G90. Daaaaar la Shure am si varianta mica de monitorizare wireless, caz in care as putea sa-mi rezolv toata partea de I/O in 1U. Dar ma si duce la 1000E distractia. Am vreo varianta mai ieftina pt treaba asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 (edited) te salut. tu intrebi despre modelele care se afla in prezent in productie ? indiferent de pretul lor ? pentru ca am citit undeva, intr-un material de pe internet, ca Eric Clapton si Buddy Guy foloseau pe la finele anilor '80 si prin anii '90 un sistem de la Samson(din ala MADE IN USA !) care, ziceau ei, era 99% aproape de sunetul "direct guitar cord into the amp" http://equipboard.com/items/samson-ur-5d-dual-uhf-diversity-receiver http://equipboard.com/items/samson-std-series-br-3-vhf-wireless-receiver http://equipboard.com/pros/eric-clapton/samson-synth-32-95-guitar-bass-wireless-unit http://www.samsontech.com/samson/products/wireless-systems/uhf-wireless/synth6/ Edited September 15, 2018 by marcianpetrescu update informatii initiale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ametist Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 https://www.thomann.de/ro/sennheiser_ew_572_g3_e_band.htm crede-ma ca stiu despre ce vorbesc ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miklos Posted September 17, 2018 Share Posted September 17, 2018 (edited) Am experienta cu Audio Technica System 10 Stompbox. Semnal foarte bun, dinamica si sound foarte bun, battery life mai putin, in jur de 3-4 ore (2x AA). Receiverul ocupa loc pe pedalboard (plus e si alimentatorul) dar are doua iesiri A/B cu un switch, una poti s-o folosesti pt mute/tuner sau pt un al doilea amp. Sunt ft multumit cu el. Edited September 17, 2018 by Miklos Link to comment Share on other sites More sharing options...
altmann Posted September 17, 2018 Share Posted September 17, 2018 Suna bine pe chitara si e analog, solid construit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted September 17, 2018 Share Posted September 17, 2018 Modelele care merg pe radio sper sa dispara usor, usor ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Mă rog, și cele digitale tot radio sunt dar înțeleg ideea. Cele analogice chiar nu oferă nici un avantaj comparativ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts