altmann

Active Members
 • Content count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

13 Good

About altmann

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  sectoru'6

Other Information

 • Gear
  Korg D16XD digital recording studio

Recent Profile Visitors

4,707 profile views
 1. Distorsiometru se foloseste la masurarea unor caracteristici ale etajelor de amplificare. Asemenea instrumente sunt destul de rare si folosesc constructorilor si depanatorilor electronisti sau hobby-sti care construiesc pedale si amplificatoare.
 2. Up! Accept si schimburi.
 3. Sistem boxe calculator in stare buna de functionare 5 sateliti si un subwoofercabluri destul de lungiintrari separate pentru fiecare canal
 4. Generator de frecventa cu lampi de fabricatie sovetica anii '60 construcie solida functioneaza si are toate piesele originale.
 5. Anti feedback in stare perfecta, are tipla pe ecran.Este util in spatii unde apare microfonia pe care o elimina automat sau manual.
 6. Statie vintage raritate. Made in japan anii 70. Reverb cu arcuri. Stare buna functional si estetic.
 7. altmann

  vând [EXPIRAT] Orga Casio PT-82

  Orga Casio vintage stare buna vine impreuna cu un card RAMFonctioneaza cu baterii sau alimentator (neinclus)
 8. Transmiter-ul are raza de 30 m si transporta sermnal audio stereo si video fara interferente de la wi-fi si cabluri lungi.
 9. Egalizor phonic toate faderele intacte mai putin butonul bypass de pe dreapta ,probabil un contact defect. Scos dintr-un rack unde a stat nefolosit.
 10. Mixer cu 10 canale stare impecabila folosit de cateva ori la field recording. Are toate accesoriile cu care vine de nou (cutie,prospecte,montura rack)Functioneaza si cu baterii ,util la integistrari pe teren.
 11. Mixer cu 10 canale stare impecabila folosit de cateva ori la field recording. Are toate accesoriile cu care vine de nou (cutie,prospecte,montura rack)Functioneaza si cu baterii ,util la integistrari pe teren.
 12. Two switches in one, BOSS's new FS-6 combines latch- and momentary-type switching into one unit. With two switches conveniently housed side-by-side, the FS-6 allows each switch to be set for latch or momentary operation. Pick the configuration that best suits your playing style and setup.
 13. DBX driverack in stare impecabila. Acces usb parametri. In cutie cu toate acesoriile,acte,manuale.