Catalin S. Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Salutare ! Am onoarea sa va prezint cel mai nou videoclip al trupei Rising Shadow. Piesa la care sa facut clipul se numeste Rock. Enjoy ! P.S. Sper ca am postat unde trebuie... altfel, imi cer mii de scuze...
Geiger Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Partea aia Django este mai mortala decat restul piesei
Guest EPSYLON_CURSE Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 (edited) E mortala toata piesa, ce mai Edited March 29, 2007 by EPSYLON_CURSE
Catalin S. Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Multumim frumos... Cu piesa asta am fi fost catalogati ca trupa Death'n Roll. P.S. Sa-mi fie rusine, insa eu nu am ascultat Django... dar o sa intreb baietii.
Catalin S. Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Dap, partea mediana este preluare dupa Django... Mi-a confirmat mai devreme Alberto. Chiar imi povestea la un moment dat ca a avut ceva de lucru la o preluare, dar nu stiam ca despre asta e vorba. Piesa mai poate fi vazuta pe YOutube, dar live cu sunet de concert. Nu trebuie decat sa tastati Rising Shadow Romania sau click pe userul YOutube catalinozaurusrex si o sa va apara lista cu ce am uploadat pana acum.
gibsonman Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 vai cataline,deci m-a bine dispus total.e piatra si rostogol hehe.f fain,felicitari.
Catalin S. Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Multumim frumos... Sincer nu ne asteptam sa primim atatea felicitari de la voi sau de la ceilalti prieteni ai nostri...
ilun Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 am zis-o si pe youtube, o zic si aici...e cul rau de tot melodia, o idee de nota 10
Geiger Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Clipul si chiar structura melodiei imi aduce aminte de Parazitii - Necomercial.. stiti voi: "Pu... "
Killahead Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Felicitari, ati facut o treaba foarte buna. Nu cred ca a fost usor sa strangeti atata material!
Catalin S. Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Multumim oameni buni... ! @ Iulian... asa zicem si noi, cu toate ca partea de bas de la "Django" e criminala... si chiar am urat piesa asta pana de curand. @ Sorin.. Dap, se poate, dar e si multa munca... Va asteptam s-o vedeti live, speram noi cat de curand. @ Kilahead... Daca ai sti Tony cat material mai avem... Hehehee... Nu i-a fost usor regizorului sa faca montajul ala pentru ca a renuntat la multe alte imagini frumoase. Varianta finala pentru TV va fi gata zilele acestea. Momentan se mai lucreaza la imagine, se mai deschide pe alocuri pe unde este foarte intunecata, un retus final si gata... merge la MTV... Glumeam bre, macar la OTV sa ne vedem si tot e bine... Multumim din suflet inca o data... ca fara prieteni... e viata grele.. (vorba unui amic) !
jules Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 lipit de threadul initial. erati in acordaje diferite.
Doctor X Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 lipit de threadul initial. erati in acordaje diferite. Chiar vroiam sa-i intreb pe baieti daca stiu unul de altul. Alooo, trupa Rising Shadow! Adunarea!
Eugen D Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 da .eu sunt vinovatul .. imi cer scuze . am dat un scan rapid pe site sa vad daca a pua deja Catalin link-ul dar nu am gasit nimik asa ca am postat si eu link-ul .. referitor la acordaje .. s'a cantat in acordajul standard mutumim tuturor de raspunsuri .. si celor care ne-au ajutat ..
Catalin S. Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Bre, Jules nu cred ca s-a referit la cum eram acordati ci a folosit asa, o figura de stil...
Recommended Posts