www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristian Stefan

Active Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    N/A
  • Gear
    Electric Guitar Jackson js30 www.jacksonguitars.com
    Chitara acustica Hora www.hora.ro

Recent Profile Visitors

9129 profile views

Cristian Stefan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pret: 455 RON Localitate: Bucuresti Contact: cristianfstefan@gmail.com Link producator: fender.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând amplificator pentru chitarã electricã Fender 25R în condiții impecabile. A fost folosit de foarte puține ori pentru cã am vrut sã învãț sã când dar nu m-am ținut. Este ca nou, impecabil, fãrã nici cea mai micã defecțiune sau zgârieturã. Nu negociez, nu fac schimburi, prețul este fix, bucurești only.
  2. scapa-ma de ele> http://forums.rgc.ro/topic/88358-jackson-js-30-fender-frontman-25r-fire-stand/
  3. http://forums.rgc.ro/topic/88358-jackson-js-30-fender-frontman-25r-fire-stand/
  4. http://forums.rgc.ro/topic/76547-chitara-electrica-jackson-js-30/
  5. Ultima strigare. Dau unul pe 300 lei. De la 375 cat era la magazin.
  6. Salut, Am ramas cu 2 invitatii si nu am ce sa fac cu ele. Astfel, le vand. Invitatiile sunt Special Guest Pass, la sectorul 143. Pretul de cumparare, de pe myticket era 375. Eu le dau pe amandoua cu 800. Nu se mai gasesc la cumparare.. Daca insa vrei doar un bilet, il dau cu 420. Negociem noi, ne intelegem, doar o data bine RHCP in Romania! Astept mesaje pe privat, Bafta Poza ca sa vezi cum este pozitionat: http://f.cl.ly/items....53.21%20PM.png
  7. Tocmai ce am lansat o provocare de 30 de zile in care te ajut sa implmenetezi noi obiceiuri in viata ta! Deja s-au inscris aproximativ 30 de persoane, in doar 1 ora si putin de la lansare! Te astept aici: http://crististefan.com/provocare/
  8. Am scris pentru tine 30 de povestioare, ce te vor face sa plangi, sa razi, sau poate te vor pune pe ganduri. Spune-mi intr-un comentariu, care au fost povestile ce te-au impresionat cel mai tare? http://crististefan.com/povesti/ Un mic exemplu: 5. Astazi, cel mai bun prieten al meu, Charlie, s-a impuscat in cap la ora 2PM. Acum am observat ca am un apel pierdul de la el, la ora 1:56PM.
  9. Am mai scris un articol. http://crististefan.com/10carti/ Si pentru duminica lucrez la ceva urias, este o surpriza, trebuie sa aveti putina rabdare pana atunci, eu zic ca o sa va placa!
  10. @FiveSeven Ei, daca nu ma crezi si esti de parere ca vorbesc din ce am visat, iata dovada: http://www.tinbergen.nl/discussionpapers/11044.pdf Lectura placuta! Si da, toate articolele au la baza cercetare de ani de zile. Fiind foarte pasionat de acest domeniu (dezvoltare personala, productivitate, psihologie, s.a.m.d) am citit foarte multe articole/studii/carti legate de topic-urile pe care le ating in website-ul meu.
  11. @George Haha, ti-a placut poza, a? @FiveSeven Acele multe vizualizari au fost doar din cauza faptului ca articolul a ajuns viral @gigiflex Scrie aici mai multe despre mine http://crististefan.com/about/ @ramurel Ideea este ca noi putem face multitasking, insa facem doua lucruri prost. Indiferent de ce zice Allan sunt studii stiintifice, cu sute de subiecti care au ajuns la aceasta concluzie. Grupul de persoane care se concentra doar pe un lucru il executa mai mult mai bine! @Razvan M-am gandit eu ) PS: Tocmai ce am pus un articol nou. 7 moduri prin care sa te trezesti cu ușurință de dimineață! Dacă ai probleme cu trezitul, dacă te simti obosit atunci când te trezești, dacă apeși butonul de snooze, dacă te simti fără energie toată zoua sau dacă întârzii la locul ce muncă/școală din cauza somnului, te invit să citești acest articol. http://crististefan.com/trezirea/
  12. Salutare chitaristi. Nu stiu sigur cum functioneaza si daca am voie sa pun linkuri catre alte adrese web, insa daca nu am voie imi cer scuze si rog stergerea acestui topic. Insa eu zic ca este un lucru bun, din care avem de invatat , deci nu vad ce rau ar putea face. Cred ca website-ul meu isi are ca pubic tinta si pe chitaristi, sau ce pasionati de muzica, pentru ca majoritatea dintre voi munciti sau sunteti la facultate, astfel doriti sa aflati cum sa procedati pentru a fi mai productivi si mai eficienti. Pe de alta parte, presupun ca majoritatea este pasionata de dezvoltarea personala, astfel website-ul este binevenit pentru, zic eu, 80% dintre voi. De ce sa cititi articolele acestui website? 1) In primul rand, alte persoane le-au considerat ca fiind calitative. Am primit ajutor din partea unor dintre cele mai mari bloguri/website-uri legate de dezvoltare personala din Romania (SuccesDubulu, 1cartepesaptamana si Motivonti). 2) Penultimul articol a trecut de cifra de 5000 de vizitatori unici si de 560 de like-uri pe Facebook, datorita promovarii acelor 3 site-uri mentionate anterior 3) Pe parcursul unei zile am avut o crestere de 130 de like-uri pe pagina oficiala de facebook 4) Am reusit sa captez atentia a peste 5000 de vizitatori si sper sa primesc si atentia voastra, pentru ca, zic eu, sunt pasionat de ceea ce fac. 5) Si eu in timpul liber invat sa cant la chitara, daca nu v-am convins cu punctele de mai sus Astfel, va astept pe Fii productiv dar si pe pagina oficiala de facebook http://crististefan.com Va multumesc pentru atentia acordata! O seara faina!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.