dani Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 (edited) sunt acele suporturi suspendate de chitara...le inshurubezi de perete si gata... cat de sanatoase sunt pt chitara?ca sta saraca spanzurata vreau sa-mi iau unul si mi-e cam frica...chitara e cam grea ca-i din mahon. sa-mi iau?...atzi folosit careva?...s-a intamplat ceva cu chitara? nu-mi pot lua suport de podea normal ca nu-mi permite forma chitarii Edited March 14, 2007 by dani
Guest JordyLaForge Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 sunt acele suporturi suspendate de chitara...le inshurubezi de perete si gata...cat de sanatoase sunt pt chitara?ca sta saraca spanzurata vreau sa-mi iau unul si mi-e cam frica...chitara e cam grea ca-i din mahon. sa-mi iau?...atzi folosit careva?...s-a intamplat ceva cu chitara? nu-mi pot lua suport de podea normal ca nu-mi permite forma chitarii Am folosit ani buni stativ de genul asta. A tzinut chitara bass "spanzurata" fara sa strice nimic. Mie unul mi se par mult mai "sanatoase" decat stativele in care chitara sta proptita.
Guest gnrmarius Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Trebuie sa fie bune, altfel astia de la magazine de ce le-ar tine "spanzurate" atata timp pana vine cumparatorul?Ar insemna ca eu sa iau deja o chitara decalibrata! Personal folosesc suportul normal si nu pricep de ce spune lumea ca e mai prost decat celalalt, e vorba de gust, ergonomie, etc. Parerile sunt impartite!
karpi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 e OK este problema de spatiu , sus pe perete este loc si nu te impiedoci de chitara, atata tot.. dar ai grije sa fie ceva solid , caci am vazut ce s-a desprins si mai un pic si cadea cu tot cu un Ibanez scump , si asta la un magazin...Sa aiba protectia de cauciuc'burete moale buna sa nu zgarie headstock-ul.
StratMan Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ai grija sa nu se alungeasca griful daca sta atarnata asa pe perete. Si nu tranti usa ca altfel poate sa cada.
dani Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 aaaaaaaadddddddddd :) m-am lamurit...multzam...si?...a batut steaua?
Guest Morgan Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 eventual uita-te si la materialul cu care-s acoperite
Guest anghelescu Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dani , daca iti iei sa lasi o parere aici......
Guest georgesq Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 as vrea si io suport de perete...okupa mai putin spatiu decat ala cklasic...oricum in muzica sunt de la 500mii/buc, in afara pe situri sunt de la 5eur/buc mai avem de asteptat pana sa se aduca si la noi produse cu preturi ca afara...
Guest George Luka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 dani, stii ceva .. au adus si la noi la muzica? ca vroiam si eu sami iau
Guest benny risnoveanu Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Am folosit ani buni stativ de genul asta. A tzinut chitara bass "spanzurata" fara sa strice nimic. Mie unul mi se par mult mai "sanatoase" decat stativele in care chitara sta proptita. dsi eu am unul tin o acustica pe el....oare rezista pentru un aelectrica ?ssau sunt unele speciale care tin greutate mai mare?
Stockholm_Syndrome Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ca sa nu fac alt topic prefer sa il dezgrop p-asta din morti.De unde pot achizitiona niste dracovenii d-astea?
SfantuJimmy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 (edited) Uite eu am un dinasta. si e foarte resistent... Nu am loc d un stativ normal in camera si noah...singura solutie:P Edited May 8, 2010 by SfantuJimmy
Stockholm_Syndrome Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Asta era singura problema ce ma bantuia , sa nu cada peretele din cauza chitarei de 5kg. Desi in Romania orice e posibil.
ebh Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Eu mi-am luat doua de la senia. Daca iti cade sau nu de pe perete depinde doar de ce dibluri folosesti, ca el e de fier sau plastic foarte dur, nu are ce sa se strice. E acoperit cu un burete care pana acum nu a atacat/marcat lacul de pe chitara. Singura problema e in caz de cutremur, dar atunci ma gandesc ca ultima grija e chitara. Teoretic cel mai bine chitara sta in case-ul ei si asa nici nu se umple de praf. Eu am preferat varianta cu stand de perete mai mult pentru estetica incaperii (arata bine pe perete chitarele) si e tot timpul la indemana.
maur Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 eu am 2 si vreau sa-mi mai iau 1. sunt foarte multumit de ele. ala aria este mai serios (e prins in 2 suruburi) si este de electrica...iar cel de-al doilea...se poate vedea...a fost taiat si sudat...dar nu-i asa bun fiind prins doar intr-un surub. noroc ca-i chitara usoara.
ggedamed Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) Yeap, am si eu d-astea. Amandoua sunt Aria din cate mi s-a spus. La cel de acustica ma deranja lungimea (ce naiba, stiam ca japonezii traiesc in camere mici!) si aspectul. Domnu' Othello de deasupra a rezolvat problema lungimii prin taiere si sudare. Se mai poate si cum am facut eu - am taiat si i-am facut filet in capat, dupa care l-am fixat intr-o piesa asemanatoare cu cele de electrica (in prima poza e forma initiala, in a doua si a treia e dupa modificare). Le-am luat iarna asta de la Muzica cu 20 lei bucata. Ultima oara cand am fost nu mai aveau - am mai cautat pe la altii si oferta era jalnica. Probabil ca proprietarii de magazine isi fixeaza chitarile pe perete cu holzsuruburi . NB: N-am avut nicio chitara mai grea de 5kg. Edited May 12, 2010 by Masta Gi
edy_wheazel Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Salutari, Sa nu mai deschid un topic intreb si io aici. Mi-am luat si io suporturile din imagini. Cu peretele nu am probleme (sper), am inlocuit diblurile cu unele mult mai sanatoase si am umplut gaurile cu adeziv pt. gresie, am perete de caramida si ii o adevarata "placere" sa bagi dibluri in el. Acuma, suportii astia sunt de plastic, imi fac griji sa nu cedeze partea centrala. a mai folosit cineva asa ceva?
Hruban Gustav Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Salutari, Sa nu mai deschid un topic intreb si io aici. Mi-am luat si io suporturile din imagini. Cu peretele nu am probleme (sper), am inlocuit diblurile cu unele mult mai sanatoase si am umplut gaurile cu adeziv pt. gresie, am perete de caramida si ii o adevarata "placere" sa bagi dibluri in el. Acuma, suportii astia sunt de plastic, imi fac griji sa nu cedeze partea centrala. a mai folosit cineva asa ceva? Are un prieten ceva de genu', si pune pe el un LP "sanatos" si nu are probleme cu el.
edy_wheazel Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Are un prieten ceva de genu', si pune pe el un LP "sanatos" si nu are probleme cu el. Am putine emotii legate de plasticu' ala chinezesc. Merci pt. reply!
llg Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Am putine emotii legate de plasticu' ala chinezesc. Merci pt. reply! Daca e din plastic, chinezarie si se merita mai cumpara un sport fixeaza-l pe alt perete de test ca sa nu strici ce ai lucrat si trage de el pana se rupe, asa sti cam unde cedeaza.
Recommended Posts