• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

llg

Newcomers
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

5 Neutral

About llg

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  n/a
 1. Fix acolo am gasit-o, am recunoscut-o imediat, si de asta te-am si intrebat cum e. Ei zic acolo ca n-ar prea merge pentru e-ul mic, dar daca tu ai facut pentru unshpe ... it will suit me just fine. Multumesc frumos.
 2. Ciocanel, cum e pila aia pentru nut? Merge pentru .9 cu ea ?
 3. Daca e din plastic, chinezarie si se merita mai cumpara un sport fixeaza-l pe alt perete de test ca sa nu strici ce ai lucrat si trage de el pana se rupe, asa sti cam unde cedeaza.
 4. deci vrei sa renunti complet la ton si ca sa nu ramana gauri libere ai zis ca pui swichuri in loc ? sunt curios, era ceva bai cu splitu pe potentiometrele de volum sau de ce ai vrut sa schimbi ?
 5. evident, dar astia mi-au cerut 300, nu 700 ca pacaneste la 432