Razvan S. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Go! (aveti timp pana pe 5 aprilie inclusiv) Fusion Backing Track (D Dorian) - 130 bpm.mp3 (incercati G Major/ D Mixolydian!!! se pare ca e aiurea D Dorian, dar asa se numeste trackul haha...) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 I see your dorian, and I raise you a fourth. P.S. Nu ma-nteleg cu bassu ala... ma depaseste. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Ce prompt! Chiar ma gandeam ca nu va da lumea navala la backtracku' asta. Bravo mosule! p.s. off topic, mai servesc chinezii mancarea aia, mu ciîn ceai? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Poate la asta ma bag si eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_hera Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Va salut! Daca nu ar fi fost la duel (ma tot straduiesc sa particip), nu cred ca as fi abordat prea curand un asemnea BT adrian_hera_duel_104.mp3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Am vorbit cu Allan Holdsworth,nu prea are timp saptamana asta da ii place bt-ul si a zis ca ''daca e,se baga si el''. Poate are cineva nevoie de o muza:)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 *hint*....try G Mixolydian (G major).... or fi numit aia backtracku D Dorian, dar nu e Dorian nici sa mori cel putin mie imi suna prea dubios 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 *hint*....try G Mixolydian (G major).... or fi numit aia backtracku D Dorian, dar nu e Dorian nici sa mori cel putin mie imi suna prea dubios Am tras ceva rapid ca sa exemplific pe la... 0.32 m-am prins ca e G Mixo...a dracu! Aveam foile in fata cu mai multe Oh well ... (btw NU particip , just makin a point!) Cmon people! Mai aveti saptamana care vine E o gama chiar frumoasa si fluenta dupa cum se aude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) e destul de suspendata treaba. merg multe. Parerea mea: daca il gandesti in Re, atunci pui Fa in primele doua masuri, in celelalte doua masuri, ori il eviti ori ii pui un diez. eu l-am gandit ca semidiminuat pe masurile alea... si alteratia cu #4 pe alocuri. e naspa la d-astea daca nu ai un chord chart... si tehnica de fusionist Edited March 29, 2015 by CiocanelBloodyCIocanel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) cand am zis semidiminuat ma refeream la B7b5. din aceeasi gama ca gmixo si d dorian. si voiam sa zic ca merge si fa si fa#, depinde cum incepi lickurile. Edited March 29, 2015 by CiocanelBloodyCIocanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_27 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Backing track-ul asta iti da multe variante de a improviza...Eu le vad mai babeste folosind pentatonic scale.Daca ajuta pe cineva am observat ca se pot folosi mi minor pentatonic, fa minor pentatonic,fa diez pentatonic la major ,la m melodic, am mai trecut scurt prin fa diez major,mi major,la major si prin altele...Sunt convins ca merg si multe altele Am postat o varianta scurta la inregistrarile noastre. -Nici eu nu doresc sa particip la duelul asta ca am tot participat ,am mai si castigat recent si nu vreau sa va plictisiti prea tare de mine Puteti asculta la inregistrarile noastre cum am combinat toate astea.. https://forums.rgc.ro/topic/35903-impro-gibson-vs-fender/page-3#entry918874 Succes la duel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schema Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 'Profesorul' meu spune ca este E/Dorian, incercati Link to comment Share on other sites More sharing options...
rawel_sr Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Salutare! Am incercat si eu o chestie acolo:))....ca vad ca tot nu s-au bagat prea multi. Am mai scurtat din BT ca aveam unele track uri cu greseli destul de evidente , si nu le-am mai bagat duel_104_rawel.mp3 Edited April 3, 2015 by rawel_sr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Am facut o incercare cand ai postat BT-ul a ramas sa fac ceva schimbari dar nu am mai avut timp , iaca am facut downmix cu prima "impresie " . karpi duel 104.mp3 Edited April 3, 2015 by karpi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts