Phelgo Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Salutare RGC, sunt nou pe acest forum. Am o chitara electrica mai praf asa...in fine, o sa ii fac un upgrade la doze... Vreau si eu sa imi spuneti niste melodii pe care sa le cant eu si o fata cu vocea...pentru o serbare. Doar eu si ea, fara tobe, fara bass... Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Intai fa un upgrade la doze. Nu se pot canta piese in doi cu dozele alea. Daca schimbi dozele merge cam orice, o sa vezi. O sa auzi si tobe si bass. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibis44 Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Cu niste doze noi o sa cante chitara singura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phelgo Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 Ok, am inteles...totusi va rog sa imi dati niste titluri de melodii...stiu ca nu se canta chitara singura.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Pai tu n-ai preferinte, koyos? Alege-ti si tu citeva piese care-ti plac si pe care le poti interpreta si voila. Problem solved. Bafta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibis44 Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Are dreptate Ironside, trebuie sa alegi ce piese iti plac tie, ca eu pot sa-ti recomand Psychosocial de la Slipknot, dar sigur nu vrei sa canti asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Ok, am inteles...totusi va rog sa imi dati niste titluri de melodii...stiu ca nu se canta chitara singura.... Cel mai ok ar fi sa le alegi impreuna colega pentru ca e destul de important sa se muleze pe voce orice ai alege.Si mai important e sa spui ce fel de serbare e, pentru ca nu'i tot una sa canti la un bal al bobocilor, la niste roacari mai nervosi, sau la un azil de batrani Ok, am inteles...totusi va rog sa imi dati niste titluri de melodii...stiu ca nu se canta chitara singura.... Cel mai ok ar fi sa le alegi impreuna colega pentru ca e destul de important sa se muleze pe voce orice ai alege.Si mai important e sa spui ce fel de serbare e, pentru ca nu'i tot una sa canti la un bal al bobocilor, la niste roacari mai nervosi, sau la un azil de batrani Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) Daca tot insisti sa primesti raspuns la o intrebare din start tampita, macar spune ce experienta ai cu chitara (daca ai), ce genuri de muzica preferi, unde e 'serbarea', ce poate canta fata la voce, cati ani aveti si tot asa... Insa din start combinatia chitara electrica + voce si atat (adica fara alte instrumente sau macar un backing track de dedesubt) trebuie bine gandita ca sa sune acceptabil. Altfel fuge lumea de la serbare si e pacat Gandeste-te mai bine la o acustica, se impaca mai bine cu vocea si scapi si de 'schimbatul dozelor'. Ce zici? Edited February 11, 2015 by sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopold Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Ce-aveti mai cu omul? Coane, ca sa capeti ceva ajutor trebuie sa lamuresti cam ce puteti voi canta Alegerea o faci in functie de nivelul interpretilor si profilul serbarii. Sex on fire, you can leave your hat on, too sexy, je t'aime, etc, nu-s potrivite pentru sarbatori de gradinita, scoala elementara sau gimnaziala. Nici la corporate event (eventual dupa ora 5 dimineata). Cauta niste piese pe care sa le stie sala. D'alea vechi. Daca zici sarbatoare, da-i cu we are the champions. Ce mai stie toata lumea? simplu, Beatles. Arde-i! Niste Stones? Baga Satisfaction sau Jumpin Jack Flash. Gagici multe? What's up! Prinzi cum vine ideea... N-ai inspiratie? Baga cliseele. Nu se exista carnat sa nu lalaie un Hotel California, knocking on the heaven's door, wonderfull tonight, etc. Te "tine" la mai mult? Ia Bad to the bone, e o linie melodica pe care poti baga aproape orice cuvinte. Samd, samd. Insa discutia incepe de la profilul petrecerii si ce puteti voi canta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibis44 Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 N-ai inspiratie? Baga cliseele. Nu se exista carnat sa nu lalaie un Hotel California, knocking on the heaven's door, wonderfull tonight, etc. Nu stiu daca Hotel California ar fi chiar asa o piesa simpla. Ar putea incerca Fereastra Ta, Povestea Noastra, Alice etc. Exista multe piese la care nici nu ai nevoie de a fi un bun chitarist, ai nevoie doar de a sti sa tii ritmul si de cateva acorduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phelgo Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 Stiu ca o sa sune tampit...dar..vocea tipei e ca a lui Duffy-Mercy...avem 17 ani, iar serbarea e la liceul nostru, in sala de festivitati a liceului...eu cant din septembrie 2013, stiu cu ce se mananca notele, gamele, acorduri...initial trebuia sa mai am un coleg chitarist, dar nu mai poate sa cante...si am ramas eu cu fata...de aceea va intreb. Deci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Daca o convingi sa cante asa ceva, vin si eu la serbare : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopold Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Pai.... da-i cu Duffy - Mercy atunci. Si Bobby McGee. Si ceva Bangles. Joan Jett, daca poate sa se duca mai jos. Emilia, de la Electric Fence, daca o duce vocea. Daft Punk - Get lucky. Cindy Lauper. Etc. Etc. Etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) Daca o convingi sa cante asa ceva, vin si eu la serbare : Faina piesa , dar e nevoie si de John Paul Johnes si un baterist ce bate ca Bonham .. Salutare RGC, sunt nou pe acest forum. Am o chitara electrica mai praf asa...in fine, o sa ii fac un upgrade la doze... Vreau si eu sa imi spuneti niste melodii pe care sa le cant eu si o fata cu vocea...pentru o serbare. Doar eu si ea, fara tobe, fara bass... Multumesc anticipat ptr. o fata cred ca ..:ar fi ok ceva din lista depinde de ce gen ce atmosfera ce voce etc ... - It's So Easy by Buddy Holly - Moonlight Shadows - Walk like egiptian - California dreamin' - This booth are made for walking - Barbara Ann - Carie - Who stop the rain - Son of a preacher man - Carrie ( by Europe) etc ...gasesti pe youtube ..si gasesti cu Google si acordurile .. Edited February 11, 2015 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Windrider Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) https://www.youtube.com/ Edited February 11, 2015 by Vince Windrider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts