katurev Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Salutare. De vreo doi ani detin un Fender Mustang 1...dar parca m-am cam plictisit de sound'ul lui.. Imi place acum seria asta de combo'uri de la Line 6. Eu varianta de 15W vreau sa mi.o cumpar. Exclusiv pentru studiu. Acum.. Daca ar fi sa ma iau dupa pret..nu cred ca as vedea vreo mare diferenta..ba chiar line 6'ul e mai ieftin.. Voi ce ziceti? Sunt deschis si sugestiei unui procesor in locul combo'urilor..doar ca aici nu ma pricep..si as avea nevoie de mai multe detalii daca se poate.. Procesorul il pot conecta la mustangul meu? Sau la sistemul audio de pe calculator? Il conectez la pc prin usb pentru efect sau nu? Chestii de genul..in ceea ce priveste procesoarele sunt chiar prost informat. Multumesc.
Axel Goia Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Deci,sa-nteleg ca vrei un amp de ''modelling'' nu?Ce buget ai? Am un coleg cu un Blackstar,e vreo 140 de euro,suna bine.
Kibis44 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Am si eu un mustang 1 , procesorul il pui pe unde bagi si cablul in amplificator , un procesor ar fi destul de ok zic eu ... si nu merita sa dai straful pe o roaba ... mustangul este mai bun decat acele Line 6
ramurel Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 (edited) procesorul il pui pe unde bagi si cablul in amplificator ........................ .................... ........................... .............................. Măi, tu n-ai teme de făcut pe mâine ? . Edited November 27, 2014 by ramurel 3
katurev Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Cred ca se referea la cablul chitarii...) in fine. Ok.. Multumesc. O sa testez varianta cu procesor cred.
Kibis44 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ma refeream ca cablu chitarii intra in portul de input si tot acel cablu intra in procesor si iei alt cablu si il pui in portul de iesire din procesor si acela il pui in chitara , doar pentru ca sunt mai tanar nu inseamna ca nu stiu ... Cred ca se referea la cablul chitarii... ) in fine. Ok.. Multumesc. O sa testez varianta cu procesor cred. Procesorul este mult mai convenabil decat sa strici bani pe o gramada de pedale 1
Popular Post FiveseveN Posted November 29, 2014 Popular Post Posted November 29, 2014 Ma refeream ca cablu chitarii intra in portul de input si tot acel cablu intra in procesor si iei alt cablu si il pui in portul de iesire din procesor si acela il pui in chitara. Am încercat să ilustrez ce ai descris: Protip: citește cu voce tare ce zici înainte de a publica. 10
Axel Goia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Am încercat să ilustrez ce ai descris: wtf.jpg Protip: citește cu voce tare ce zici înainte de a publica. 1-0 pentru 57 ))
leopold Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Am încercat să ilustrez ce ai descris: wtf.jpg Protip: citește cu voce tare ce zici înainte de a publica. Gresit! Chitara trebuia sa fie un BC Rich sau un Explorer 3
Kibis44 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Am încercat să ilustrez ce ai descris: wtf.jpg Protip: citește cu voce tare ce zici înainte de a publica Vad ca aici nimeni nu intelege la ce ma refer , calbul intra in input-ul de la amplificator si in input-ul de la procesor . Alt cablu in pui in out-ul de la procesor si in jack-ul de la chitara...
Axel Goia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Au inteles,faza e ca prima data ai pocit urat toata chestia si i-ai dat motiv lu' 57 sa faca misto de tine.Se mai intampla.
ramurel Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 (edited) calbul intra in input-ul de la amplificator si in input-ul de la procesor . Alt cablu in pui in out-ul de la procesor si in jack-ul de la chitara... "Ooops, I did it again !" .......... . Edited November 29, 2014 by ramurel 3
sam Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 (edited) Vad ca aici nimeni nu intelege la ce ma refer , calbul intra in input-ul de la amplificator si in input-ul de la procesor . Alt cablu in pui in out-ul de la procesor si in jack-ul de la chitara... Ai dreptate, acum e altceva! Am mers tot pe sculele propuse de 57 ca sa fie totul clar... Totusi, ar fi interesant si unde se leaga cablul de alimentare, cel care vine de la priza?!? Desi mi-e si frica sa intreb... Edited November 30, 2014 by sam 3
Axel Goia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Cauta un Peavy Vyper de 15/30. Poate gasesti ceva. Adica,nu stiu ce procesor bun gasesti la un pret mic.
Nenea Rau Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 (edited) Kibiss, la ce scheme vrei sa folosesti, poti foarte bine sa nu cumperi nimic. Va suna la fel:) Edited November 30, 2014 by Rãspopitu' 3
Recommended Posts