www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Axel Goia

Veteran
  • Posts

    277
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Axel Goia

  1. http://www.thomann.de/nl/fender_squier_simon_neil_stratocaster.htm?ref=search_rslt_squier_237775
  2. Depinde ce vrei sa canti. Parlor-ul e o chitara cu o cutie de rezonanta mica, care nu o sa aibe prea mult bass, care o sa sune subtire si mai "linistita" decat un dreadnought. Revin, ce muzica canti?
  3. Saru' mana. Cu ce mi-ai spus tu si ce-am gasit pe net am reusit sa scot o inregistrare cel putin ok. Multam fain!
  4. Salut. Am si eu nevoie de un program care sa-mi izoleze tobele dintr-o piesa? Exista asa ceva? Ideea este ca piesele (Kalmah) au tobe destul de complexe, pe care eu unul nu le pot face. Si nu am cum sa inregistrez peste piesa originala, ar suna nasol. Idei?
  5. E cat se poate de subiectiv. Eu unul zic sa nu-ti pierzi timpul cu active. Dar asta e doar parerea mea. Na: http://www.thomann.de/nl/vgs_eruption_select_jet_black_fade.htm http://www.thomann.de/nl/esp_ltd_mh_103qm_stb.htm http://www.thomann.de/nl/epiphone_sg_g400_eb.htm Pentru toatele gusturile.
  6. Nu, nici nu trebuie. Compara tu un Ibanez/Jackson cu un LesPaul. Criteriile fiind? Cum le compari? De fapt, cum ai ajuns la concluzia ca un LP ti s-ar potrivi mai bine? Si de ce comparatia cu un superstrat? Poti canta orice fel de muzica pe orice chitara. Care-i faza? Atat de multe intrebari care ma macina..
  7. Cum ai ajuns sa compari un LP cu un supertrat? Ce au in comun? Inafara faptului ca-s facute ambele din lemn, desigur.
  8. Stiu la ce te referi. Dar o interfata ok e de la 80-90 de euro in sus... Eu unul, nu mi-am permis dupa ce dadusem vreo 300 si pe chitara.
  9. Am ramasa la BK. Multam baieti!
  10. Tine strict de look. Imi place cum arata o chitara cu doze cu capace. :-? That's all.
  11. Hai salut baieti. Caut de cateva zile niste doze high output cu capace metalice. Tot ce-am gasit eu sunt doze de LP, PAF-uri/doze mid output. Stie cineva unde as putea gasi? Ce branduri?
  12. Am cantat mult timp pe intrarea "mic in" in guitar rig. Cu latenta foarte mica. Se poate si fara interfata.
  13. Cand vin din vacanta il iau. Imi mai trebuie si un cab micut, un 1x12 sau 2x12...hm..
  14. Pai, ma gandesc ca o sa am un zgomot infernal si n-o sa-l pot folosi fara un noisegate. Ca o sa faca ca toti dracii cu atatea cacaturi in fata amp-ului.
  15. Bai "bajeti". Ampul s-a dat pana am ajuns eu azi(acu vreo ora) in magazin. Era de asteptat. Deci, no tiny terror for me. DAR...parca tot mi-as lua unul. Am auzit de la un coleg, chitarist si el ca cica micro terror ul suna bine pentru un amp de 120 de euro si ca e destul de Marshall-ish. Deci, ma gandesc ca si tinyul suna macar la fel de bine. Acum, ultima intrebare, daca pun prea multe pedale in fata ampului(el neavand fx loop), o sa duca? Sau o sa fie un fel de cutie de chibrituri. Pedalele sunt urmatoarele Maxon OD, delay boss, flanger behringer, un eq pe 6 benzi tot behringer si eventual un wah(chinezesc ceva). O sa am nevoie de noise gate? O sa duca macar?
  16. Aham....nu stiu, tiny-ul nu are cine stie ce setari deci, probabil o sa trebuiasca sa folosesc si un EQ. Si 15w nu e asa mult, iar cleanul o sa fie destul de ''tacut'' cred eu.
  17. Bai esti sigur? Adica, gain-ul fiind la 0 si volumul la maxim, e clar ca o sa am ''overdriveul'' facut de amp pentru ca-l fortez. Dar, il pun la un volum normal, probabil ora 12-1. si gain-ul la...1-2?
  18. Am un vechi overdrive de la Maxon, un noise gate si un flanger/delay. Nu vreau nimic fancy. Cant in camera si inregistrez cu un sure sm57. Ton? Un ton de clean ca in "portile cimitirului" si un distors la fel. Cam asta e ideea. Daca nu, am un behringer v-amp pe care l-as putea folosi. Ce ziceti? Ontringal, nu merge sa tin gainul pe 0 si volumul 0e la ora 1-2? Adica, am vazut niste reviewuri si avea un clean "ok"
  19. Pentru ca nu mai vreau sa deschid nspe mii de topicuri. Am gasit un tinny terror la vreo 80 de euro in magazinul de instrumente muzicale de la mine din oras. Se poate folosi la 20 de w avand doar un singur canal? vad ca n-are nici fx-loop. Cum merge cu pedale-n fata? scoate un sunet decent printr-un 2x12? Cineva a exeprimentat ceva cu el?
  20. Aici pe rgc, sectia ''Mica Publicitate''. Ggasesti cam orice. Spor
  21. De ce esti tu asa rau cu colegul nostru Kibis?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.