www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

filip.andrei

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Baia Mare

Other Information

  • Gear
    Ibanez grg 170 DX Marshall ms-2

filip.andrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Eu doar am intrebat ce chitara ai prefera , asta nu inseaman ca daca tu imi zici ca iti plac V Flying Harley benton imi iau . Daca imi iau o chitara noua ma gandeam sa fie pretul in jur de 2000 lei .
  2. Multumesc baieti , apropo chitara o am de un an , o sa o duc la reglat , dar despre o chitara noua ( nu neaparat acum , in viitor ) ce spuneti ? ce modele va placo voua ?
  3. Salut! Am o chitara Ibanez grg 170 dx . Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea . Chitara are un bridge fat 10 care ma dezamageste asa ca am hotarat sa il fixez , l-am blocat . Chitara suna oribil ton shitty . Fret buzz , intonatie oriblia , actiune groaznica . Ce ar trebui sa fac cu ea ? Are sens sa ma chinui sa ajustez ceva ? Sau se merita sa imi iau o chitara noua? Imi doresc o chitara cu care sa cat solouri de : Randy Rhoads , Brian May , Zack Wylde , Kerry King , Syniyster Gates , Jimmy Page , Dimebag Darrell . Mi-as dori ceva din care pot sa scot o varietate de tonuri . Un balans intre rock classic si metal buget pentru chitara ar fi 2000 maxim . Eu m-am gandit la un Epiphone cu EMG 81/85 . Ce parere aveti ? ( nu radeti , beginner zone )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.