www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Treishtrei

Active Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Treishtrei last won the day on March 31 2023

Treishtrei had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    N/A
  • Gear
    Clive Saint T-300
    PRS S2 Standard satin
    Pod XT
    VOX amPlug AC30

Recent Profile Visitors

6769 profile views

Treishtrei's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare

Recent Badges

39

Reputation

  1. Lol. Mi-ai amintit ca-l ascultam pe PRS intrun interviu si zice ca a facut trussrod coverul dintrun material rezonant...Ma uit la PRS-ul meu, S2 asta, si desurubez coveru...da e din ceva metalic care zbarnaie. La Ibanez e plastic chior. L-am dat jos de tot la ambele si se simte o diferenta la sunet....ceva infim....dar e. Wtf mate?! Next step...sa-mi fac un ibanez wood trussrod cover. Lol. Cookoo
  2. So I'm not crazy...mai e cel putin asta care e la fel de bolnav.
  3. Am mai upgradat la una. Sa Pasteti fericiti.
  4. Mi-am luat hipshot tuners cromate = misto! Mi-am mai luat un set, negre ca sa mearga cu chitara. Au stricat tot. Suna fara armonici si infundat. L-am dat jos, le-am scos pe cele cromate de pe cealalta chitara si le-am pus pe asta = boom, problem solved. Probabil coatingu ala de vopsea. Ca sa vezi....le dau retur.
  5. nu testa! I agree. Nu tre s-o dam la extreme. Normal ca o doza din argila o sa sune pamant :). Ma refeream la schimbarea dozelor de calitate intre ele....gen...nu-mi place SD Pearly gates, ia sa iau Dimarzio nush ce...Slight difference vs impactu cablului. Maybe si asta e stoopid comparison. Pe scurt, toate conteaza si impreuna aduc modificari ... subiective...Poate cateodata e bun si un sunet mai neclar ...pt layering. De aia ne amuzam aici
  6. Da, si ce zici tu are sens, dar in cazul de fatza lungimea e similara. Te contrazic amical cu analogia unui cablu de instrument Cordial sau Ibanez de max 100 ron vs unul Eminence sau Mogami. Diferenta este mult mai simtzibila decat daca ai schimba doza.
  7. N-am schimbat nimic altceva, dar nu-i asa ca suna ca si cum le-as fi schimbat? Pretty cool rezultatul si deloc surprinzator.
  8. Hey. Am facut acest experiment de a upgrada doar sarmele la chitara si mi-a placut cum suna. Ms. https://www.google.com/amp/s/www.premierguitar.com/amp/how-to-change-guitar-pickup-wires-2657305232 Vreau sa fac asta next. La un SD JB.
  9. https://www.thomann.de/gb/orange_ppc112_black.htm Anunt valabil doar astazi, preluare personala. 700 ron
  10. Treishtrei

    Roland fp-10

    Vand roland FP-10 cu stand si pedala. In garantie inca 8-10 luni, luat de la muziker. Folosit de copiii mei pt studiu., dar sunt praf amandoi asa ca renuntam la acest sport. Reducere 30% din pretul din magazin
  11. Cumpar doze single coil non noiseless neck si middle.
  12. Au ajuns la mine in Bucuresti. Nu le-am mai montat ca doza de neck nu se potrivea pe o chitara de metale, lol. Le dau cu suma modica de 120 ron, sector 5 Bucuresti.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.