www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marquess of Orange

Active Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Tragic
  • Gear
    am si dinalea

Recent Profile Visitors

9285 profile views

Marquess of Orange's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

71

Reputation

  1. Vanduta! Acest topic se poate inchide! Mersi fain RGC!
  2. UP! Unicul schimb valabil e cu un BOSS SYB-5.
  3. Salutare, Pun la vanzare o husa tip softcase de la Gibson. Este cea mai groasa husa pe care am pus vreodata mana. Impermeabila si pufoasa inauntru. O vand deoarece sta degeaba...cred ca a fost folosita de vreo 4-5 ori. E impecabila, ca noua. Pret 450 lei. Sincer prefer sa o vand in Bucuresti ca sa nu ne batem capul cu transport, dar la nevoie o expediez pe cheltuiala cumparatorului. Noua costa atat: https://www.thomann.de/ro/gibson_premium_soft_case.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D
  4. Vandut! Acest topic se poate inchide! Multumesc frumos RGC!
  5. Salutare, Pun la vanzare un preamp Blackstar HT-Dual. HT vine de la High Tension, are o lampa 12AX7 in circuit. Vine insotita de traful de alimentare original (220v). Preamp-ul are review-uri foarte bune si chiar suna bine. Are doua canale (clean si drive) cu posibilitate de crunch pe canalul clean. Are gain si volum independent pe fiecare canal si un balanced out pentru mixer integrat. Pedala a fost folosita dar e ingrijita. Noua costa peste 1000 lei, eu cer pe ea 500 lei. Prefer sa o vand in Bucuresti pe testate, dar la nevoie o pot expedia pe cheltuiala cumparatorului prin FAN curier. Nu doresc schimburi, am deja tot ce imi trebuie, Blackstarul efectiv sta degeaba. https://www.thomann.de/ro/blackstar_ht_dual.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D
  6. Vandute! Sa le stapaneasca sanatos noul proprietar! Multumesc RGC, acest anunt se poate inchide!
  7. Ti-am dat P.M. UPDATE de pret. Pretul nou este 500 lei pentru set.
  8. Salutare, Vand un set de doze Gibson, mai exact celebra combinatie 490R pentru neck si 498T pentru bridge. Doza de neck are magnet Alnico 2, care suna plin si finut pe clean, blues, jazz, iar doza de bridge are Alnico 5, care are un ton medios (taie fain prin mix) foarte bun chiar si pentru tonuri mai agresive. Combinatia asta de doze este pusa direct din fabrica pe modele consacrate de ghitare Gibson precum LP Studio, LP Custom, SG Special si SG Standard. Ambele doze au capace cromate si se afla in conditie excelenta atat functional cat si estetic. Made in USA, anul fabricatiei 2014 (inainte de falimentul Gibson). Daca va uitati acum pe Thomann la poze, puteti observa ca firele mai nou sunt cauciucate si nu braided (imbracaminte metalica... cum sunt cele puse de mine la vanzare). Pretul de vanzare este de 600 lei pentru amandoua. Se pot livra si in tara pe cheltuiala cumparatorului, strict prin FAN curier (sunt ambalate foarte bine). Nu doresc schimburi deoarece am achizitionat deja alte doze, iar pe acestea le vand pentru a amortiza cheltuiala. https://www.thomann.de/ro/gibson_p490r_cc.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D https://www.thomann.de/ro/gibson_p498t.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D
  9. Ca sa ma arunc si eu in discutie, poate multi ma vor injura pentru parerea expusa... Gibson au ajuns unde au ajuns datorita lacomiei (mai exact C.E.O.-ul a investit bani in multe branduri de care nu avea neaparat habar sa le gestioneze). Altfel au o tona de modele de ghitare pentru toate gusturile si buzunarele. Da imi par scumpe si sunt convins ca o parte din bani se duc in imaginea brandului (dar toate firmele de pe planeta taxeaza bani pt brand), dar pe de alta parte, merita banii dati. Sincer? Sunt convins ca de 3000 de euro iti cumperi Mayones si ESP, dar nu ai acelasi sentiment cantand pe ele.... iar asta o spun din proprie experienta. Am detinut destule chitare in trecut, in proportie de 90% Gibson, testate/probate, comparate inainte de cumparare cu modele similare de la alte companii. GIBSON au personalitate in comparatie cu alte ghitare. Am pus mana pe ESP Eclipse de 9000 lei, cu tastiera de abanos, corp mahon dintr-o bucata, humbucker-uri, locking tuners etc....comparat 1 la 1 cu un Gibson Custom Shop de 16000 lei cu aceleasi specificatii. NU SUNAU LA FEL, ca sa nu mai vb de diferente de greutate, pana chiar si miros. Deci cine spune ca ''uite exista si brandul X care o face mult mai ieftina'', nu inseamna ca are neaparat dreptate. Exista diferite categorii de calitate a lemnului la Gibson: - LP Special si SG sunt fabricate din 3 bucati de mahon - LP Studio sunt din 2 bucati de mahon la modele vechi si 3 la modele noi - Standard si Traditional sunt din 2 bucati de mahon - Custom si Reissue sunt din 1 bucata de mahon. Avand in vedere ca traim in mega poluare, cred ca e din ce in ce mai greu sa gasesti bucati de lemn fain si de aceea, chitarile se vor scumpi constant (parerea mea). Aici nu te contrazic :))
  10. Gibson au un model numit Firebird X. E o editie limitata. Are tot ce iti poti dori vreodata de la o chitara. Autotuners, imita o tona de alte ghitare, softcase, pedalier + expression pedal conectabile prin bluetooth in timp real cu ghitara etc.
  11. In anul 2014 intradevar se implinesc 120 ani de existenta Gibson. Daca este fabricata in anul respectiv, ar trebui ca la tasta 12 sa fie inscriptionata cu 120th anniversary. Deasemenea cheitele ar trebui sa fie Kluson verzi si doze Zebra 61 (doar pe seria Junior din 2014). Oricum, cel mai simplu ar fi sa se ceara proprietarului actul de autenticitate... care se da impreuna cu chitara. In fine... nu prea am vazut modele Junior faded care sa fie copiate, desi acum cine naiba mai stie...cele mai vizate de catre chinezi sunt modelele exagerat de scumpe: Standard, Custom, Supreme, Artisan si Signature.
  12. Iesirile nu sunt 8 ohm stereo. Se poate cabla 1 x 16 ohm mono, 1 x 8 ohm mono sau 2 x 16 ohm stereo (inserat in cele doua iesiri de 8 ohm). Scrie in manual. Spor la vanzare, recomand statia, suna super. Iar pe a ta am si auzit-o live in concert.
  13. Preamp-ul de OR nu are nicio legatura cu Rockerverb. Amplificatorul asta are caracterul seriei OR (momentan discontinued si inlocuita de noua serie Rocker). Jim Root foloseste schema de Rockerverb, daca le asculti pe ambele vei vedea ca este o diferenta colosala intre ele. Spor la vanzare, este o scula exceptionala. O mica completare ar fi ca are Fixed Bias, si FX loop pe lampa.
  14. Vandut! Topicul se poate inchide! Multumesc frumos RGC! Noul proprietar sa o stapaneasca sanatos si sa o cante cu placere!
  15. Chitara s-a vandut! Topicul se poate inchide, multumesc frumos RGC!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.