www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bruno Mark Huțiu

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

9 Neutral

About Bruno Mark Huțiu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timișoara

Other Information

 • Band
  Mere
 • Gear
  Gibson Les Paul Standard 2008 Goldtop
  Orange Rockerverb 50 MKII
  Marshall 1960A 4x12

Recent Profile Visitors

3,007 profile views
 1. Salutare tuturor! Mă numesc Bruno, am 29 de ani, cânt la chitară din 2005. Sunt basist în trupa timișoreană Grave for Sale. Am fost chitarist în Mere și Kultika. Doresc să am mai des concerte și de aceea caut o trupă de coveruri cu care să activez la un nivel profesional. Dispun de o chitară Gibson Les Paul ca și chitarist și de un Fender PJ bass ca și basist. Am amp și efecte și o experiență de scenă considerabilă din 12 ani de cântat pe toate tipurile de scene. Am cântat rock, punk, metal, funk, blues în trupele mele și reggae, pop, folk etc ca și parte dintr-o altă trupă de coveruri acum câțiva ani. Pot cânta backing vocals și cânt la muzicuță; învăț rapid, iar la repe sunt lejer și focusat. Dați-mi un semn, dacă aveți nevoie de ajutorul meu și hai să facem ceva împreună.
 2. Bruno Mark Huțiu

  Toboșar în TM

  Salutare, forumiști! Caut printre voi un toboșar, rezident în Timișoara, care să dorească să participe la înființarea unui proiect de rock. E de la sine înțeles că se caută un #tânăr serios într-ale muzicii. Nu mă aștept să fie doritori de început proiect nou printre muzicienii foarte experimentați, de aceea luăm în considerare orice candidat, indiferent de nivelul de tehnică (exceptând cazul în care este vorba de un complet începător). Important este să ne potrivim ca personalități, să fie o persoană chill și entuziasmată. Putem pune la dispoziție set de tobe (în afară de cinele). Ne este destul de clar cam ce vrem să facem muzical: rock cu groove, fără a ajunge prea des în sfere foarte agresive, dând în același timp importanță riff-ului, fără a abuza de el. Ne dorim să cântăm o muzică diversă, aerisită, bazată pe rădăcini groovey old-school și incorporând cât mai bine elemente din muzica modernă psihedelică, rock, pop, chiar stoner și progressive. Desigur avem mai multe idei la care lucrăm, dar stilul muzical complet urmează a fi definit și de viitorul nostru coleg, toboșar. Eu personal, am cântat în și condus, în ultimii 6 ani, trupa timișoreană Mere, a cărei muzică v-o las spre audiție pentru a vă putea face o idee despre stilul nostru, deoarece eu sunt solist și chitarist. Mai am un coleg basist. Menționez că e vorba despre înființarea unui proiect nou, care tinde spre o carieră muzicală cât mai profesională, deci dacă vă doriți o trupă serioasă, activă, creativă, hotărâtă și originală cu care să puteți evolua și face lucruri excelente. Dacă vă preocupa sfera financiară, vă asigur că nu vom cânta pe gratis, hahah. Vrem să cântăm, nu să ne închidem pe veșnicie în sala de repetiții. Numărul meu, Mark, este: 0748029956 Uite un link către albumul Mere, „Corpuri Cerești”, lansat în martie 2017. Sper să vă placă și să mă contactați în număr cât mai mare (preferabil >0).
 3. Salut! Merci de notificare! Nu știu ce să zic de impedanță. Ideea e că dacă conectez o ieșire de 8 ohmi la cea de 8 ohmi a unui cabinet, se aud doar două din patru difuzoare, de aceea am considerat că merge stereo pe 8 ohmi. Da, sună bine. Nu l-aș da, dar e prea greu să-l car cu tot cu cabinet, ne practic pentru nivelul meu. Unde l-ai auzit, sunt curios?
 4. Uf, facem o reducere și ofertăm la 4500 lei / 1000 euro. Cine servește?
 5. Bruno Mark Huțiu

  vând [EXPIRAT] Delay Analogic Pearl

  VÂNDUT
 6. Bruno Mark Huțiu

  [EXPIRAT] Acordor Korg Pitch Black

  VÂNDUT
 7. Pret: 200 RON Localitate: Timișoara/Arad Contact: 0748029956 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Delay analogic Pearl Un delay simplu cu un sunet foarte cald. Nu are tap tempo (e analogic, duh). Sună excelent și se pretează la multe sunete nebunești. True bypass, 2 ieșiri cu control de volum separat (dry/wet)
 8. Pret: 200 RON Localitate: Timișoara/Arad Contact: 0748029956 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedală tremolo/vibrato Marshall Vibratrem Are o dinamică foarte largă. Poate fi discret sau pregnant.
 9. Pret: 250 RON Localitate: Timișoara/Arad Contact: 0748029956 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Acordor Korg Pitch Black Acordor precis, simplu, rezistent pentru chitară și bass. Vând fiincă am două.
 10. Pret: 2000 RON Localitate: Timișoara/Arad Contact: 0748029956 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Flanger/Doubler MXR Un efect vintage faimos. Se poate auzi pe toate discurile Van Halen și Pantera. Face totul de la flanger simplu și discret, la modulații nebune. Made in USA. în anii '80. Poate sună scump pentru un singur efect, dar plug-in-ul cu același efect costă 200 euro. Mă despart de el cu inima frântă. Are un sunet ce nu poate fi înlocuit cu altceva. Cald, sexy, vintage, ars. Nu o zic de laudă, dar nu știu să mai aibă cineva din Ro această sculă. Luați-o până nu mă răzgândesc!
 11. Pret: 1000 RON Localitate: Timișoara/Arad Contact: 0748029956 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificator chitară Kustom Quad 100 HD2 Canale (lead & rythm) cu posibilitate de a pune footswitch Boost pe canalul de Lead 2 tipuri de preamp pe canalul Rythm: Lean/Fat Are 24 de efecte digitale incorporate și o groază pe posibilități drăguțe de personalizare a tonului: Balls/Bigger Balls. Poate fi și a fost folosit în orice situație. Uzat foarte puțin. Nu a prins nici un concert și doar câteva repetiții în ultimii 5 ani. 100 W - are volum îndestulător, iar sunetul e surprinzător de cald. Are un clean foarte curat, astfel orice pedal board va suna bine prin el. L-am folosit ca și înlocuitor la repetiții pentru head-ul meu principal, Orange. Kustom, am descoperit că sunt o firmă foarte serioasă. Sculele sună mai bine decât cât plătești pentru ele și sunt deosebit de durabile.
 12. Pret: 2200 RON Localitate: Timișoara/Arad Contact: 0748029956 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cabinet chitară Marshall 1960A lead Husă din piele ecologică Mici zgârieturi de folosință, stare perfectă de funcționare. Difuzoare 4x12 Celestion G 12T - 75 300 W Input Mono 4 ohm & 16 ohm sau Stereo 2x8 ohm
 13. Pret: 5000 RON Localitate: Arad/Timiu0219oara Contact: 0748029956 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificator chitară Orange Rockerverb 50 MKII + footswitch cu două canale 2 Canale: Dirty & Clean 50 W Ieșiri 2x8 ohm Stereo și 16 ohm Mono EQ pe 3 benzi (low,mid,high) pe fiecare canal Control Gain pentru canalul Dirty Lămpi Peavey schimbate acum 6 luni. Stare perfectă de funcționare. Ca și defecte estetice, e doar puțin prăfuit și eventual câte o zgârietură. Este foarte versatil. L-am folosit pentru rock și metal, dar amplificatorul are unul dintre cele mai apreciate canale clean. Este emblematic pentru stilul brit-rock, dar sună cel puțin bine în orice context. Cei 50W ai săi au fost îndestulători pe orice scenă (club, festival, zilele orașului). Nu l-am dat niciodată mai tare de 6; nu a trebuit.
 14. Bruno Mark Huțiu

  Mere Caută Muzicieni (Tm)

  Hello, hello! Mă numesc Bruno Mark Huțiu și caut colegi care să se alăture formulei trupei timișorene Mere. Eu sunt solistul și chitaristul trupei. Caut basist, clăpar și tobar, dar în funcție de capabilități aș fi desigur deschis și la ideea cooptării unui al doilea chitarist. Dacă sunteți interesați vă rog scrieți-mi un email pe adresa: trupamr@gmail.com . Sound-ul trupei este unul de rock progresiv și psihedelic, nu neapărat din punct de vedere tehnic cât compozițional, evidențiat bine în primul nostru single/videoclip din 2015. Recent am avut și o încercare de a fi mai comerciali. Să ne auzim de bine!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.