Cosu Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Declar deschisa sesiunea de discutiii : Unde ne intalnim sa cantam ? Trebuie sa fie un loc caldut , sa putem sa facem zgomot fara sa deranjam prea multa lume. Eu ma gandesc la un local din Bucuresti unde sa vorbim cu personalul/patronul si sa putem sa parazitam locul timp de vreo 2-3 ore. Eu sunt dispus sa vin cu clasica mea si cu niste pene + tabulaturi/partituri cu ce vreti voi . De preferat treaba sa se intample intr-un weekend ca toata lumea sa aiba timp de chitara si sa nu stea cu gandul la altceva.
Cosu Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 pai sa hotaram o data de comun acord. Manu mi-a dat indeea asta. Intr-adevar pe forum putem discuta dar de invatat ceva tot mai bine e face-to-face
Alex Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Asta e o idee buna, dar momentan nu pot participa, eu din toamna vin in Bucuresti (facultatea) si atunci o sa pot sa particip si eu
hihi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Zic ca cel mai simplu ar fi la vacanta de Paste. Da, sunt si eu dispus sa vin, da nu am nici o idee de vreun loc, in care sa primeasca cineva 10-15 chitaristi, poate si basisti...
hihi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Prin aprilie. Da ma rog, poate ar merge si intr-un weekend, da zic ca asa e mai greu, ca pana gasim un loc, pana stabilim o ora la care sa putem veni, pana strangem sculele (ma rog, poate nu e nevoe de asa de multe)...
Cosu Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 pentru inceput cred ca sunt suficiente 2-3 chitare reci . nu e nevoie de o hoarda de scule , ampuri , efecte sau mai stiu eu ce. poate scoate cineva si un reportofon sa inregistram (d-ala usb stick ca stiu ca sunt destul de ieftine)
hihi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 aa. pai asa da, asa merge. Da cand, si unde ? Un reportofon nu e greu de gasit..
Stefan Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 can i come ? reportofon din pacate n-am ca v-as fi ajutat cu chestia asta, dar as vrea sa va vad pe toti.. ca sa stim si noi cum arata lumea ;-). pana atunci poate invat si eu ceva fain . eu sustin ideea.. de local nu stiu ce sa zic, o sa-mi storc creierii
Cosu Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 eu stiu un loc cu bere/vin ieftin si cu etaj unde nu te dernajeaza nimeni . e pe matasari (aproape de iancului ) ... putem sa mergem acolo
Guest preo Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 cosule, daca vrei in hasbe si sa facem ceva de proportie (adica sa vina vreo 10-20-poate si mai mult oameni sus le etaj, va fi cam greu). si ca sa faci ceva oficial si sa vb cu patronu, no way ... cere niste sume d'alea de genu nu stiu cate milioane inchiriatu si nu stiu cate milioane constumatia minima .... oricum, trebuie stabilita o data si sa vedem cati subscribe (eventual facem un poll). si daca sunt sub 20 cred ca mere.
Cosu Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 cred ca daca vom avea prezenta de 5-10 oameni o sa fie o minune mare. oricum roma n-a fost construita intr-o singura zi
Stefan Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 cosu.. eu vin sigur, in hb ajung in 5 min ca io stau pe agricultori daca stii pe unde e. acu trebe sa gasim lume, si sa vedem unde am putea sa merem, sau sa mai asteptam sa se incalzeasca si hopa in parc
Adi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 In HB daca e seara/noapte se strange multime in jurul chitaristilor. Io zic ca e o idee buna.
hihi Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 oo marfa. mah, da faza e, ca daca suntem prea multi, ce drq cantam. stiti voi melodii pentru 10 chitari ? sau macar 4-5 pm. lolz
Cosu Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 pai nu trebuie sa facem orchestra mai . e vorba sa invatam cateceva nu sa tragem un album unplugged
hihi Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 lolz. pei, eu ziceam sa cantam, nu sa stam sa o frecam . ma rog... cum vreti voi .
Stefan Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 hihi nu a zis nimeni sa stea sa o frece... ideea e ca venim mai multi si eventual unu canta, ceilalti care nu stiu se uita.. pun intrebari.. si daca e, canta unu care stie si ceilalti se uita glumesc... d-aia ne intalnim. sa ne cunoastem si sa mai invatam cei care suntem pe la inceput ( printre care si eu ) de la cei mai priceputi dar pana o sa ne intalnim am impresia ca o sa mai treaca timp
Guest preo Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 pai hai mai sa stabilim un weekend luna asta si gata (as prefera sa nu fie totusi weekendul asta ca e prea curand). si dupa prima editie vedem impresii generale and stuff.
felix Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 In HB daca e seara/noapte se strange multime in jurul chitaristilor. Io zic ca e o idee buna. <{POST_SNAPBACK}> ce e HB ?
Guest preo Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 hb? (a se citi hash-be) pe langa faptul ca e o superformatie in care activeaza cearny, adi si preo, e si un bar pe matasari (langa protv). ma rog, bar e putin pretentios, e un fel de bodega mai draguta care are si etaj si pe unde ne pierdeam noi tineretiile liceene de mult apuse.
Stefan Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 adica? sa facem lista? io vin sigur.. dar nu pot sambata asta ca plec pana la munte so daca e weekendu viitor ar fi super
Burb Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 bah sa postati mare p site daca va hotarati ...ca o cantare fara burb e ca o femeie fara tzatze )) ...ma rog nu chiar da se apropie ... ..poate da-ti si un tel ...ai auzit Charny ..ca d cand incerc sa t scot la o bere ....da tu ai tel ala doar ca sa-ti vibreze ceva in buzunar....
Guest preo Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 bai .. uite, ca sa fim lamuriti: weekendul urmator, adica sambata, 27 februarie, seara in HB. eu zic sa incepem mai de dupa-amiaza, 1 sa avem timp sa si bem ceva sa nu ne grabim sa ne dam coate care sa cante si 2 ca sa prindem sa ocupam mai multe mese noi sa incapem sa nu ajungem acolo si sa vedem ca nu sunt decat 5 locuri libere. sunteti de acord? cine poate sa ne onoreze cu prezenta??
hihi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 hm. eu cred ca pot sa vin, s-ar putea sa vin cu inca 1 sau 2 tipi, sau daca nu, singur. Oricum, chitara mea clasica e cam jalnica, tinand cont ca e din 74' . Da oricum, merge . U can count me on the list (daca nu pot sa vin, o sa va anunt inainte)
Cosu Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 hora laura nylon cu asta vin eu . s-ar putea sa gasesc si tuneru lu cearny . poate vine si Adi cu camera foto sau il chemam pe Raducu (personaj necunocut de unii).
Stefan Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 i'm comin too, tot asa daca nu ma lasa ai mei va anunt (dar sper sa nu fie pb mai ales ca e la 2 pasi de casa ).. ce aduc.. hmm nu stiu aci, ca pe cealalta chitara n-am corzi, deci cred ca vin cu reghinu meu.. 1 acustica + 2 clasice ne descurcam noi cumva.
Recommended Posts