www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Working the guitar - 45 minutes studying and practicing the mixolydian mode of the music tonality of F Regards, Marcus
 3. Ciprian22

  vând Fender Telecaster JIM ROOT

  Up Up
 4. Adinel Berehorschi

  Poze cu chitarele noastre

  Maestro Victoria IR CSB
 5. Whitey

  vând Fender Squier Affinity PJ Bass

  Vandut. Se poate inchide . Mersi RGC
 6. alinu_tau

  3 Fingers Guitarists

  @dani_rosu, @FiveseveN, avrti si voi dreptate, nu zic nu.. Dar, am urmarit de curios concerte popular (pop) Ella Eyre, Dua Lipa, Rita Ora, Charli XCX etc. Sa stiti ca au chitaristi/chitariste si restul instrumentistilor chiar decenti. Si foloseau toate degetele!
 7. FiveseveN

  3 Fingers Guitarists

  @alinu_tau, Sunt curios, tu știi ce înseamnă "instrument", de unde vine? Înseamnă unealtă, da? Adică chestia care îți facilitează expresia muzicală. Unii vor să se exprime muzical cântând cât mai multe note pe secundă, sau acorduri cât mai crăcănate, sau alte chestii care necesită folosirea degetului mic. Majoritatea nu. Cum a tot încercat să-ți arate lumea, nu există corelație între numărul de degete folosite și cât de apreciată e muzica rezultantă. Dacă ții neapărat să vorbim despre struguri acri și invidie, hai să-ți ofer alt scenariu: Marcel repetă 40 de ore pe zi de când avea 3 ani, poate cânta lejer Paganini pe trei corzi și Necrophagist pe celelalte trei. Cu toate astea, mai nimeni nu pare impresionat de acrobațiile lui. Se uită la o trupă populară și zice "Ce idioți sunt milioanele care le cumpără albumele și sutele de mii care merg la concerte! Nu văd că orice ciung poate cânta căcatul ăla? Lol, 0-1-0-1-0000 Dj0nt!". Probabil poate găsi o comunitate întreagă de olimpici ai chitarei frustrați cu care să bârfească despre ce artiști neapreciați sunt și cât de nedrept e Universul.
 8. dani_rosu5

  3 Fingers Guitarists

  Am ras bine la topicul asta (desi nu stiu daca asta era intentia lui); daca bine inteleg, tu aperi zeii celor 4 degete iar ceilalti is de ras Nu inteleg de unde vine frustrarea asta fata de cei care se descurca bine cu 3 pariu ca daca faci un blind test cu unii maestrii, nu o sa iti dai seama cate degete au folosit - deci pe tine te deranjeaza vizual/estetic ca aia au un deget nefolosit; unii zic ca nu conteaza cat de multe sau lungi ai degetele, ci mai mult ce faci cu ele Siiii premiul Zmeura de Aur, se daaa....acestui topic !
 9. Vand procesor Zoom G5n, niciodata scos din casa. Se poate testa oricand in Bucuresti - trimit si in tara prin curier - nu mai am cutia originala.
 10. alinu_tau

  3 Fingers Guitarists

  Ma, da totusi unii care ati postat raspunsuri si pereri aici, voi va vedeti/auziti ce spuneti? Sunteti exact ca si in zicala "sunt acrii strugurii" Incepe sa imi para rau ca am deschis acest topic. Pai daca nu esti in stare sa iti folosesti toate degetele, dar te consideri "chitarist" atunci ce faci? Ii admiri pe cei care o fac la fel, ii ridici pe un piedestal chiar, iar daca cumva zice cineva ceva sari in sus ca ars... Penibil si jenant!
 11. Prețul este 400 de lei. Schimb cu Scarlett Focusrite.
 12. Vând un combo de chitară pe lămpi în stare foarte bună. Primește foarte bine pedale. Este compact și suficient de tare cât să facă față unui toboșar. -Putere 15w switchable la 5w -Difuzor Celestion Seventy80 -Circuit Tube screamer integrat si boost de 6dB footswitchable (nu am footswitch) -Preamp pe tub 12AX7 și power amp 6V6 Poate fi testat în Câmpina. Trimit prin curier pe cheltuiala cumpărătorului.
 13. Vand un stereo isolator pentru utilizarea a doua amplificatoare, fara a avea hum si antifaza. Are ground lift switches pentru ambele canale si un pad de -15db. Este in conditie foarte buna. Trimit oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului. Schimb cu pedale de efecte (fuzz, reverb, delay, modulatie)
 14. Pedala fuzz cu foarte cautatii tranzistori de germaniu. Sunet exceptional de fuzz.O vand deoarece nu folosesc fuzz deloc.Am dat cu marker negru pe M-ul de la "Morgan" deorece este foarte puternic led-ul si enervant mai ales pe scena. Se poate sterge bineinteles.
 15. Una dintre cele mai cautate pedale - clean overdrive - emuleaza sunetul de dumble steel string singer.Este prima varianta, nu se mai fabrica. Are mai putin gain si mai putine butoane fata de Mk2. Tin sa subliniez faptul ca este un overdrive foarte subtil, a nu se compara cu tube screamers, nu are nici o legatura. Eu o vand deoarece am un amp bazat pe dumble si nu face mare lucru pentru mine, avand deja carecterul asta in amp. Am incercat cu alte ampuri si pe unele poate schimba tonul si feel-ul complet, iar pe altele e foarte subtil. Pe un amp clean atenueaza dinamica in functie de gain si face tonul mai plin (coboara putin inaltele la 6-8 khz), iar cu un tube screamer inainte iti ofera un overdrive curat si plin.
 16. Vand un procesor de voce pe care nu l-am folosit in ultimii doi ani. L-am cumparat pentru vocalista din trupa, pentru ca nu aveam efecte pe mixer. Vine atasat de un pedalboard, impreuna cu o pedala de expresie. Are un alimentator aftermarket. Pret fix: 400 ron Trimit prin curier oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului. Accept schimburi cu pedale de efecte (reverb, delay, fuzz, modulatie)
 17. Vand o pereche de casti closed back Audio Technica ATH 40MX. Le-am cumparat pentru home studio, dar nu le-am folosit. Le expediez full box, oriunde in tara in tara, pe cheltuiala cumparatorului. Schimb cu pedale de efecte (fuzz, reverb, delay, modulatie) Pret fix: 300 ron
 18. Pret: 250 RON Accept schimburi cu pedale de efecte (fuzz, reverb, delay, modulatie) Vand un amplificator de chitara electrica pe baterii Blackstar FLY 3. I-am cumparat si un power supply pentru ca uitam sa iau baterii. Amplificatorul suna foarte bine si este perfect pentru exersat la volum mic, in apartament. Este usor si portabil. Nu l-am mai folosit pentru ca m-am mutat si am putut sa cant pe amplificatoarele cu lampi. Trimit prin curier in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 19. Pret FIX: 400 RON Localitate: Campina, Bucuresti Contact: 0733 388 069 Stare: Are cateva defecte estetice Accept schimburi: Accept schimburi cu pedale de efecte (delay, fuzz, reverb, phaser) Vand un Squier Affinity Fat HSS stratocaster pe care l-am folosit ca backup guitar cu un acordaj DADGB. Ii lipseste un arc de la saddle si are cateva dinguri mici si un defect de finish pe neck. Gatul este comod si i-am rotunjit marginile. O vand pentru ca vreau sa-mi fac un upgrade. Il expediez in tara intr-o husa cu ceva padding, pe costul cumparatorului.
 20. Nicu_Sandru_flute_guitare

  3 Fingers Guitarists

  Salut ! Degetele mâinii drepte sunt : - cel mare = p sau + - cel arătător = i sau . (un punct) - cel mijlociu = m sau .. (două puncte) - cel inelar = a sau ... (3 puncte) - cel mic nu cântă, mai rău încurca. Mult succes tuturor ! Trimis de pe al meu SM-T595 folosind Tapatalk
 21. Nicu_Sandru_flute_guitare

  Armura Gamelor

  Do major și La minor nu au nimic la cheie Sol major - are doar fa# Re major - fa# și do# La major - fa#, do# și sol# Mi, si, fa#, do# - majore, au cate un # în plus, în ordinea dovezilor (fa, do, sol, re, la, mi, si), din 5 în 5 trepte suitoare Fa major - are doar si b Și b major - și b și mi b Mi b major - si b, mi b și la b La b, re b, sol b, do b majore au câte un bemol în plus în ordinea bemolilor (si, mi, la, re, sol, do, fa), don 5 în 5 trepte coborâtoare, sau din 4 în 4 trepte suitoare Trimis de pe al meu SM-T595 folosind Tapatalk
 22. A.F.K MAFIA

  Inregistrare/inscriere La Ucmr-Ada/credidam

  Ti-am memorat numarul, te voi suna curand. "Andrei Andw" este Fb-ul meu si am o poza cu mine pe culoare albastra. Este ok! Urmeaza sa ne auzim, bafta!
 23. Nicu_Sandru_flute_guitare

  Inregistrare/inscriere La Ucmr-Ada/credidam

  Salut ! Te-am căutat pe facebook, mi-a dat un băiat Andrei Andre, nu Andrw, ca să nu jucam telefonul fără fir, sunâ-mă : 0723591010 Trimis de pe al meu SM-T595 folosind Tapatalk
 24. 2700 lei actualizat ,este nou .
 25. dgeekoo

  cumpăr Epiphone Les Paul Standard

  Pret 2000 cu hard case Epi
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.