2shey Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 mi-am cumparat o chitara electrica epiphone les paul custom pro. caut un amplificator sau un combo pt ea, ce firma recomandati si de cati W pt cantat in casa si poate putin in aer liber. Multumesc
otringal Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 1) ai un LP Custom Pro si nu stii ce amp sa-ti iei? 2) ai zis amp SAU combo ... sa inteleg ca ai un cabinet de rezerva in cazul in care nu iei combo si iei amp? 3) cati W ... pai nu stiu, pt ce vrei? Gandeste-te ca 5-15 W sunt pt camera/apartament. Peste 20W deja vorbesti de sali mici de repetitie, 50-100W merg bine in cluburi underground mici-medii, peste 100W deja vorbim de altceva. 4) firma nu stiu, sunt 1000 si depinde ce vrei iarasi ... ia-ti pe lampi, ia-ti pe solid-state, ia-ti un power amp, un cabinet si un procesor, depinde ... 1
mathe adrian Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Salut. Unii sugereaza pe forum ca nu ai neaparata nevoue, si poate fi adevarat. Poti sa te legi fie la pc si boxele de care dispui, fie intr un proc-preamp si casti. Daca nu vrei nou, e plin la anunturi de ampuri- combouri, depinde de buget ce doresti.
otringal Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 daca tu canti cu chitara bagata direct in boxele de PC, da-mi si mie o inregistrare
Airhead Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 eu recomand un procesor Zoom G1N, este superb pentru incepatori si nu numai. http://forums.rgc.ro/topic/98856-vand-procesor-chitara-zoom-g1n/ il poti folosii si cu casti, asa nu deranjezi pe nimeni.
2shey Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 (edited) am facut din noiembrie chitara acustica si acum vreau sa incerc si electrica. buget 1000ron. am inteles ca imi trebuie un combo pt efect, etc. vreau ceva bun si de calitate, am mai inteles ca una dintre cele mai bune firme ar fi marshall. http://www.thomann.de/ro/marshall_mg50cfx.htm sau http://www.thomann.de/ro/marshall_mg102cfx.htm vad ca diferenta nu e chiar mare de pret. Edited June 22, 2014 by 2shey
the_resident Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 un vox vt 20, https://www.google.com/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&q=vox%20vt20 merge si pe baterii, ai si efecte in el si te poti juca cu el .. s-ar putea sa aibe un prieten de vanzare unul chiar acum, daca te intereseaza il intreb si va pun in legatura daca vrei pedale digitale gen zoom etc.. sunt cam bune oricare pt. cantat prin PC sau joaca acasa, e adevarat si ca poti canta prin calculator, bagi in placa de sunet chitara si sunt softuri pt. efecte gen guitar rig .. th2 etc.....
2shey Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 da m-am hotarat o sa imi iau un marshall mg50cfx sper sa isi faca treaba in casa multumesc pt sfaturi
Eugen D Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Practic ai primit mai multe intrabari decat sugestii ) Alegerea ta e ok pt o sala de repetitii, daca vrei sa repeti in casa trebuie sa-ti iei ceva in max 30 w pe tranzistori (Marshall/ Laney sunt f bune) ori ceva 5 - 10w pe lampi (Vox/ Bugera). Oricum daca sari de 30W o sa vezi ca in casa nu o sa poti sa-i dai mai mult de 10% in volum iar sunetul care iese din difuzor o sa fie afectat.
FiveseveN Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Legendele chitariștilor de luni dimineață: În această ediție vă prezentăm două povești clasice: Wattul pe lampă e mai mare și Amplificatorul trebuie dat tare. Ele sunt desigur culese din tradiția unei civilizații preștiințifice, care nu descoperiseră încă noțiunile de putere, sensibilitate, saturație, SPL, volum, efect Fletcher-Munson etc. 2
mathe adrian Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Otringal, eu citam din vocea poporului. Nu ma refeream direct conectare la boxe de pc..asta e clar. Poate nu m am exprimat eu bine. Se poate prin soft, sau, prin procesor- preamp, direct- in pc, cobina audio, etc, cu rezultate diverse. Eu am auzit-butonat marshall mg30si 50, atat cat ma pricep-incepator, a se tine cont de acest aspect, si nu mi a placut deloc. Dar e musai sa asculti tu si sa te decizi. E cam mare pt acasa, modelul vizat de tine. 1
Recommended Posts