www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

2shey

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    iasi

2shey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am un fender cd-60, mi-a schimbat cineva corzile recent dar mi se par prea subtiri. http://www.thomann.de/ro/ernie_ball_2550_everlast_coated.htmce parere aveti despre corzile astea?
  2. Am un fendar cd-60 mi-a schimbat cineva corzile la ea da mi se par mult mai subtiri decat precedentele. ce grosime de corzi sunt indicate pentru chitara mea? multumesc
  3. da m-am hotarat o sa imi iau un marshall mg50cfx sper sa isi faca treaba in casa multumesc pt sfaturi
  4. am facut din noiembrie chitara acustica si acum vreau sa incerc si electrica. buget 1000ron. am inteles ca imi trebuie un combo pt efect, etc. vreau ceva bun si de calitate, am mai inteles ca una dintre cele mai bune firme ar fi marshall. http://www.thomann.de/ro/marshall_mg50cfx.htm sau http://www.thomann.de/ro/marshall_mg102cfx.htm vad ca diferenta nu e chiar mare de pret.
  5. mi-am cumparat o chitara electrica epiphone les paul custom pro. caut un amplificator sau un combo pt ea, ce firma recomandati si de cati W pt cantat in casa si poate putin in aer liber. Multumesc
  6. am vazut ca la modelele YAMAHA EZ200, Casio LK-220 etc. are Lighted-Note Keyboard. si te invata piese ca se aprin clapele. intrebarea me e, la o asemenea orga care se aprind clapele pot introduce in ea melodiile care vreau sa le cant si sa se aprinda clapele ca sa o invat, sau vine ea cu nr. de melodii si altele nu poti sa mai bagi. Multumesc. (sper sa intelegeti ce vreau sa spun)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.