www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Putin Ajutor


2shey
 Share

Recommended Posts

1) ai un LP Custom Pro si nu stii ce amp sa-ti iei? :)

2) ai zis amp SAU combo ... sa inteleg ca ai un cabinet de rezerva in cazul in care nu iei combo si iei amp?

3) cati W ... pai nu stiu, pt ce vrei? Gandeste-te ca 5-15 W sunt pt camera/apartament. Peste 20W deja vorbesti de sali mici de repetitie, 50-100W merg bine in cluburi underground mici-medii, peste 100W deja vorbim de altceva.

4) firma nu stiu, sunt 1000 si depinde ce vrei iarasi ... ia-ti pe lampi, ia-ti pe solid-state, ia-ti un power amp, un cabinet si un procesor, depinde ...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

am facut din noiembrie chitara acustica si acum vreau sa incerc si electrica.

 

buget 1000ron. am inteles ca imi trebuie un combo pt efect, etc. vreau ceva bun si de calitate, am mai inteles ca una dintre cele mai bune firme ar fi marshall.


http://www.thomann.de/ro/marshall_mg50cfx.htm sau http://www.thomann.de/ro/marshall_mg102cfx.htm vad ca diferenta nu e chiar mare de pret.

Edited by 2shey
Link to comment
Share on other sites

un vox vt 20,

https://www.google.com/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&q=vox%20vt20

 

merge si pe baterii, ai si efecte in el si te poti juca cu el .. s-ar putea sa aibe un prieten de vanzare unul chiar acum, daca te intereseaza il intreb si va pun in legatura

 

daca vrei pedale digitale gen zoom etc.. sunt cam bune oricare pt. cantat prin PC sau joaca acasa, e adevarat si ca poti canta prin calculator, bagi in placa de sunet chitara si sunt softuri pt. efecte gen guitar rig .. th2 etc.....

Link to comment
Share on other sites

Practic ai primit mai multe intrabari decat sugestii :))

 

Alegerea ta e ok pt o sala de repetitii, daca vrei sa repeti in casa trebuie sa-ti iei ceva in max 30 w pe tranzistori (Marshall/ Laney sunt f bune) ori ceva 5 - 10w pe lampi (Vox/ Bugera).

 

 

Oricum daca sari de 30W o sa vezi ca in casa nu o sa poti sa-i dai mai mult de 10% in volum iar sunetul care iese din difuzor o sa fie afectat.

Link to comment
Share on other sites

Legendele chitariștilor de luni dimineață: În această ediție vă prezentăm două povești clasice: Wattul pe lampă e mai mare și Amplificatorul trebuie dat tare. Ele sunt desigur culese din tradiția unei civilizații preștiințifice, care nu descoperiseră încă noțiunile de putere, sensibilitate, saturație, SPL, volum, efect Fletcher-Munson etc.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Otringal, eu citam din vocea poporului. Nu ma refeream direct conectare la boxe de pc..asta e clar. Poate nu m am exprimat eu bine. Se poate prin soft, sau, prin procesor- preamp, direct- in pc, cobina audio, etc, cu rezultate diverse. Eu am auzit-butonat marshall mg30si 50, atat cat ma pricep-incepator, a se tine cont de acest aspect, si nu mi a placut deloc. Dar e musai sa asculti tu si sa te decizi. E cam mare pt acasa, modelul vizat de tine.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.