www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

African Guitar Maker


hemmy
 Share

Recommended Posts

s-ar putea sa gresesc, dar mie mi se pare facatura. trecand peste 'nshpe mii de detalii aiurea din clip, nu pot sa trec peste privirea tampa aruncata in prelungirea neckului. ce vrea sa vada acolo? ochiometria nu ajuta cu nimic la alinierea freturilor. este exact aceeasi privire pe care unii care se cred chitaristi o arunca cand dau de o chitara noua :) niici nu dau un acord, dar primul lucru pe care il fac e sa se uite in lungul grifului. exact ca un ratangiu care se uita lung la crampoane dupa ce da pe langa minge :))

Edited by sorin65
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu înţeleg, ce vi se pare aşa ciudat. Acum vă dai seama, mai are ceva scule, dar de-astea de se găsesc pe la casa omului, şurubelniţe, pile, adică na, nu ia rindeaua şi bucata de lemn şi-i iese chitara. Mai au poze cu atelierul pe-aici.

 

@sorin - el se uită ca să vadă pe unde mai dă cu rindeaua/şmilgher, chitariştii se uită poate observă un twisted neck, ceva.

@airhead - da, probabil a rupt-o puţin şi pe la mâneci pentru clip. Îţi fac o haină de piele să arate ca aia cu 10 lei, sau cât costă o cutie de cremă de pantofi.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

daca ar fi prezentat la sfarsit o chitara high end superfinisata, cu top quited maple gen prs as fi zis si eu ca e facatura,dar rezultatul final e modest arata ca orice chitara homemade, filmul e prezentat pe capitole intai taiat lemn, planat slefuit tastat vopsit si nu lucreaza la aceiasi chitara, omul se vede ca stie ce face, poate scoate o forma din material brut sa dea forma la un grif cu ce are prin curte, un vecin inginer are o chitara facuta de el prin 70 pe balcon, cu pila si bomfaier din fag stejar si ulm si chitara aia dupa 40 de folosire e tot chitara, grif fara truss perfect stabil, cei care au facut filmul vor sa-l ajute, cei care au componente scule de prisos sa i le doneze eu unul as da ce am in plus e de admirat ca fac miere din orice au, nu stau sa compare lemne doze se bucura de muzica de ocazia de a avea un instrument muzical in toata saracia aia

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.