andreyush01 Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Salutare ... Recent am pus pe pc aceasta interfata audio ... Problema e ca atunci cand vreau sa cant in Amplitube , Guitar Rig etc. distorsul se aude foarte fuzzy si infundat , deasemena este si un zgomot de fond destul de puternic. Am incercat sa reduc din gain dar nu prea a schimbat nimic . Nu ma pricep la recording si nu prea inteleg care ar fii cauza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 În primul rând, intrările sunt pt. linie/mic, nu pt. instrument (9,5 KOhm impedanță). Deci (re)vezi vechea discuție despre de ce ai nevoie de preamp/buffer. Apoi aparent are "+4dbu/-10dBV operation individually switched in software". Deci verifică să fie corect setat nivelul nominal pentru intrările folosite. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 În primul rând, intrările sunt pt. linie/mic, nu pt. instrument (9,5 KOhm impedanță). Deci (re)vezi vechea discuție despre de ce ai nevoie de preamp/buffer. Iti multumesc...Now i understand .... O sa ma uit de un preamp si o sa vad daca se rezolva problema...chiar nu stiam ...Thanks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 "Line in" ESTE ok pt. instrumente (in niste limite, ofc). De asemeni, macar informativ ==> http://harmoniccycle.com/hc/music-26-+4dBu-10dBV.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 "Line in" ESTE ok pt. instrumente (in niste limite, ofc). De asemeni, macar informativ ==> http://harmoniccycle.com/hc/music-26-+4dBu-10dBV.htm Nu e nici un fel de OK, s-a explicat de nenumărate ori în discuțiile sus-menționate. Eram sigur că tre' să apară un "disident". Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 57 de ce esti rau ? Line in este foarte ok pentru toate instrumentele care au iesire de linie [merge si cu headphone out] ... clape, alea. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 (edited) Now i'm confused O.o . Edited April 24, 2014 by andreyush01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Vektor a făcut o glumă: sunt multe instrumente electronice care au ieșire de linie. Cele cu corzi și doze pasive nu se încadrează. Am ilustrat aici ce se întâmplă cu o chitară când o conectezi la o intrare de 10 K (verde), 100 K (albastru) și respectiv 1 MOhm (roșu): În cazul intrării de linie (cca. 10 KOhm) în primul rând pierzi cam jumătate de semnal (cca. -6 dB), apoi pierzi rezonanța caracteristică a dozelor și toate înaltele, va suna aproximativ ca și cum ai controlul de ton la minim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Vektor a făcut o glumă Nu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 (edited) :/ ...Oook ...Am sa vad ce am sa fac..Multumesc pentru sfaturi ! Edited April 24, 2014 by andreyush01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Nu ! Da! Sunt și interfețe cu intrări speciale pentru instrument. UX1 e una, dar cea despre care vorbim nu e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 (edited) A, ok ! Asa e ! Am văzut că s-a luat cineva de UX1, moment în care am văzut negru-n faţa ochilor, de-aia n-am remarcat că altu' era subiectu' ... ... @Andreyus, dacă nu-i defectă scula, precis e de la setările tale ceva, nu există altă cale ! Very-very late edit : Ha haaaa ! Nici măcar de UX1 Line 6 nu era vorba, ci de Line in .... Jeez ! Să-mi... Cred c-ar trebui, în unele dimineţi.... ... sau poate.. ... Mai bine .... .... .... . Edited April 24, 2014 by ramurel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts