Pava Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 nu, nu mai e nevoie sa mergi la frizer, dar daca totusi nu ai rabdare sa-l astepti pana creste te poti criogena in congelatorul Arctic si te decongelezi peste vreo 2-3 ani, sa vezi frumusete de pleata ce o sa ai.. e foarte bine ca ai intrebat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Vroiam sa mai intreb... deja in fine.. am hotarat sa imi las parul lung.. e doar putin mai mare decat normal si au inceput deja oamenii sa imi spuna.. dar nu te tunzi si tu? =)) in fine.. eram pregatit pentru asta de mult.. Mai e nevoie sa ma duc la frizer? Adica asa pe parti .. sa il mai modeleze, sa ii dea o forma ceva, sa il pregateasca sa fie lung )?? Nu stiu.. zic si eu.. sper sa nu fie nevoie.. dar zic sa intreb sa fiu sigur. *Îmaginea este cu titlu informativ. La folosirea produsului, îţi vei observa reflexia pe suprafaţa lucioasă. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 (edited) Vezi sa nu-ti cada parul din fund, de la atata nestare a creierului. Ce probleme existentiale are baiatul asta, i-a luat un sfert de viata de om sa-si dea seama ca poate sa-si creasca parul. Edited April 28, 2014 by Deenman Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) omg !!!! mai lipseste [de fapt poate este ...] un topic cu datu la l**aba ,spalatu p dintzi ,stersu la c*ur,de-astea !!! )))) hai - lamultzean !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Deoarece am mai mult par pe ''pept'' decat in cap, iti spun ca am experienta in cresterea lui, ca dovada ca face un ciclu complet cu parul de pe spate (fundul e legatura de baza). Trebuie doar sa il speli, si creste singur, o sa te saturi de el vara si dupa fiecare spalare cand e ger. Mi-am lasat si barba mare, asa ca sa compensez chelia, si la asta e usor, spalat, mangaiat, mai varsam niste ciorbita/iaurt prin ea si n-o spalam o saptamana, si se transforma. Problema e cand se invata si iti cere de mancare, eventual bani de c-rve si tigari. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 (edited) Cica parul poate fi transplantat din orice zona a corpului pe cap insa isi pastreaza caracteristicile. Respectiv daca il iei de pe picioare si il pui pe cap, nu-ti va creste mai lung decat crestea pe picioare si va fi la fel de moale, cret, etc. Am o curiozitate apropo de pastrarea caracteristicilor, daca il transplantezi din cur, oare iti pute capul? Imi cer scuze pentru cei mai pudibonzi dar nu m-am putut abtine. Edited April 28, 2014 by sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 depinde cum a fost intretinut curul in trecut ! )))) se observa ca deja s-a ajuns si la capitolul respectiv:)))) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathe adrian Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 off-topic: Cand am vazut postarea de mai sus (mai exact poza de la profil) am crezut ca a inceput PC-ul sa posteze singur sa ca nu-mi mai aduc aminte de post-urile din ultima ora... In realitate se pare ca am o clona. Pai nu-mi pun eu poza cu Lady Gaga? Daca ai de chelit, chelesti oricum. E drept ca daca ai inceput de chelie par lung iti mai lipseste, insa nu lasatul parului sa creasca cauzeaza calvitia, eventual o accelereaza. Pe de alta parte, exista si carente de diverse vitamine in organism + alti factori care favorizeaza caderea parului, dar in cazul asta il tunzi si se regenereaza. Sam, nu e zona crepusculara. am poza asta la profil de cand am contul, ce e drept, nu prea activ ) am tot cochetat cu ideea de chitara, am citit, am ezitat, fofilat, pana la urma ,m-am hotarat, si de o luna iau lectii. vedem ce iese. iar floyd e la sufletel, de mic copil-pe cand asculta tatal meu delicate sound pe vinil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 eu zic sa nu-ti bati capul cu pleata. din ce auzim la stiri, maine-poimaine se pune in aplicare recrutarea obligatorie in armata. te scapa baietii in uniforma de orice inconvenienta, plus banii dati la frizer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts