Cipri L Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 (edited) Salut. Mi-ar placea un procesor pentru efecte, nu foarte scump daca se poate.(flanger, chorus, delay, toate alea...), minus amp modeling, si-asa folosesc overdrive-ul de la amplificator. Si-asa prin toate procesoarele prin care am trecut, distorsurile suna nu digital, ci FOARTE digital. Am avut 3 sau 4 pedale Digitech,una de delay, alta pentru un fel de wah, alta dracu' mai stie pentru ce. Mi-au placut, insa din ceva motive financiare a trebuit sa le dau. Si sincer, parca nu as da din nou vreo 300 de lei pentru o pedala cu un singur efect. Deci pe scurt, un procesor multi-efect, nu foarte scump si daca exista fara amp modeling. Edited March 23, 2014 by Jâtã Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Line6 M9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipri L Posted March 23, 2014 Author Share Posted March 23, 2014 Man, am zis nu foarte scump. Trebuia sa specific, ceva pana in 700 de leusteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarmaniak Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Am eu un Zoom G2.1U( http://forums.rgc.ro/topic/96904-vand-zoom-g21u-ca-nou/ ) daca te intereseaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 (edited) Aceleasi efecte ca M9, doar 118 euro, dar nu poti folosi decat unul pe rand: ori delay, ori reverb, ori phaser etc. : Line6 m5. Edited March 23, 2014 by varu' maftei Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Zoom - cel mai bun distort metal (death/thrash de fapt) ever. Restul "ok". Digitech - cel mai bun reverb si AutoYa, restul "ok" Line6 - bun cam la toate, dar nu exceleaza super mult la vreuna Boss - cele mai misto efecte de harmonizer, pitch shift, etc. in rest "ok" alege cum vrei si ce vrei. Personal iti recomand Zoom G2, Boss ME-25, Digitech (aici orice in raza lui 700 leusteni ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Eu recomand Boss , ca si procesoare mi se par destul de bune . Daca te intereseaza am un procesor ME-70 , putem discuta pretul in privat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 (edited) Pori incerca Digitech 2120. E peste zoom,boss si altele. Partea de dsp e excelenta. Poti sa folosesti pana la 8 efecte simultan. Cu controlerul lui poti schimba efectele cum vrei tu. E putin mai greu de lucrat cu el la inceput pt ca are multi parametrii. Ai tap pt delay, tremolo si alte fx-uri. http://adn.harmanpro.com/product_documents/documents/1729_1363021607/2120_original.pdf Edited March 23, 2014 by Mosh Craciun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0phreak Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 eu am un korg ax5g si imi place, look it up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 (edited) Si-asa prin toate procesoarele prin care am trecut, distorsurile suna nu digital, ci FOARTE digital. Asta credeam şi eu, până am descoperit cum să le configurez Cel mai fain drive de procesor l-am gasit pe un Korg AX100G. Edited March 24, 2014 by Cryptopsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Tu nu înțelegi, se aud numerele! Toate sună digital, inclusiv cele cu drive analogic. In other news, la majoritatea poți dezactiva ampsim-ul, sau dacă nu, oferă un model neutru gen "tube preamp" (de parcă restul ar modela altceva). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts