Airhead Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 eu am rezolvat cu mufa de la Vio. am luat insa mufe Neutrik si cablu de la Soundstil, au depozit in Brasov http://www.soundstil.ro/neutrik/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 da am vazut si acest site numai ca nu au nici ei mufa mama de panou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) Feritiva de imitatii ! Imitatiile arat perfect la fel doar ca plasticul izolator se topeste cand vrei sa cositoresti cablul ,se deformeaza , se stramba pinii de contact si nu mai sunt aliniate cu mufa in care ar trebui sa se potriveasca ..si alte aventuri . ..etc etc ..... Ptr difuzor mufe CANON cu suprafata mare de contact si daca se poate de calitate .galvanizate , argintate , aurite sa fie ..nu doar scumpe ci si de calitate !! Bineinteles ca sa afli care sunt de calitate esti nevoit sa cumperi si sa incerci ... dac ne gandim logic Jack-urile au suprafata de contact cam mica ..bulbul ce face contact cu lamela jackului mama pe nici un mm2 prezinta un contact cam nasol ...dar este o rezolvare mai ieftina . Cea mai serioasa treaba ar fi cu acele suruburi cu saibe mari aurite sub care prinzi strans capatul cablului , contactoare ce se folosesc ala boxele HiFi...dar ai probleme in cazul unui amplif ce il tot transporti ..cablezi .. Edited June 11, 2014 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Am gasit aici http://www.soselectronic.ro/?str=12&p=NEUTRIK&code=F1010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Ptr difuzor mufe CANON Mă mir cum de n-ai recomandat DIN. Există un conector distinct, polarizat, cu blocare, complet izolat, rezistent la intemperii, care suportă 30 A și cu care poți face hot swapping. Se cheamă Speakon. Dar sper că nu te aștepți ca Martorii lui Lampă să adopte tehnologie modernă și adecvată aplicației. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Eu pe cabinet am Speak on si se comporta excelent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 cheap solution: 1x http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/conector-boxa-contacte-gold-rotund-p-3452 1x http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/mufa-jack-63mm-mono-mama-panou-circuit-deschis-p-2112 dai jos bornele de pe conector, găurești pentru jack, și there you have it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Aste-s de calitate foarte proasta + la iesire eu am rezistenta de 8 ohni ca atunci cand uit sa cuplez cabinetul la amp sa nu se arda traful si finalele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 așa o fi, dar nu am de unde să știu, de îndată ce nu mi-a cedat vre-unul până acum. Bine, să recunosc, îs montate pe cabinetele de-acasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Asa cum a zis si 57, Speakon este o solutie foarte foarte buna. Singurul neajuns sa zicem, este ca, daca ti-ai uitat cablul acasa e mai greu de gasit unul care sa se potriveasca, insa ca solutie constructiva este cea mai de incredere si fara moarte. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Intradevar e acel cablu la care ma uit de 10x inainte sa plecam la concert ca fara el ar fi foarte greu. Insa si un cablu jack jack intre amp si cabinet e greu de gasit,. Odata l-am uitat acasa am primit unul inprumut si la jumatatea concertului s-a ars cablul fiindca era cablu coaxial... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts