Lore88 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Hello ppl, m-am decis si io - in sfarsiiit - sa supun parerilor voastre un mic demo. La ce gen credeti ca se preteaza cel mai bine acest timbru usor-pitziponcesc? ) Opinii? ...sa fie primite! Settle Down.mp3 8
betta93cosmin Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Vad ca nimeni nu are curaj Imi place mult .... chiar foarte mult ! ai o voce destul de multifunctionala Succes in continuare.... Incearca la Vocea Romaniei !
Lore88 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Hehe sarumana, o sa mai postez pt ca vreau sa gasesc oameni pt o trupa! Multifunctionalitate...nu suficienta pt rock - era un vis, dar aia e..l-am lasat in urma, lucram cu ce avem. Convinsa de preteni am fost la X-factorul vietii si toleranta mea fata de astfel de "concursuri" a scazut sub zero ) Vocea cred ca e cam aceeasi branza, dpdv al organizarii si al respectului pt concurenti, iar eu nici nu prea's competitiva..but one day..maybe? 1
Xorin Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Electro-swing! (caravan palace, de-astea...) 1
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Merge pe mai multe stiluri, cam orice din sfera pop/R&B&soul/si restul genurilor comerciale, dar trebuie sa vorbesti cu Moga sa te lansezi pe piata.
Borsec Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 vocea nu e rea, parerea mea e ca ar trebui sa alegi alta piesa, si sa o canti pe bune (pentru un demo).
Lore88 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 @ BloodyCiocanel - prefer sa ma lansez in spatiu )) @ Borsec - it shall be done! 2
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 @ BloodyCiocanel - prefer sa ma lansez in spatiu )) Atunci trebuie să vorbeşti cu Elon Musk... sau cu chinezii. 1
dgeekoo Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Radem, glumim? Cine ti-a produs piesa? Pe ce post putem sa te auzim? Bafta! Cred ca faci traba excelenta si nu ai nevoie de sfaturi. 1
Lore88 Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 E cover la Settle Down(Kimbra), inreg cu un shure dinamic in Nuendo, am bagat un filtru, putin reverb si atat si sunt depaaaarte de excelent.. dar cum ar spune Dory: "just keep swimming" )
Lore88 Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Pt Borsec attach ul si aici fix stilul care ma inspira sunt f curioasa sa aflu cum imi percep altii timbrul, cu cat mai multe pareri cu atat mai bine, pt ca ceva asemanator piesei din link vreau sa fac, ramane de vazut cum o sa-mi raspunda vocea Read all about it - Emeli S.mp3
Liviu.Pop Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ... trebuie sa vorbesti cu Moga sa te lansezi pe piata. Esti generos, dar lu' Moga nu cred ca ii ajunge doar sa vorbeasca cu el. Eh, eu zic sa-si faca fata trupa si sa incerce pe cont propriu. E mai multa zbatere, dar daca iese ceva va fi si satisfactia pe masura. 1
iulia_i Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 nu-i rau deloc, esti pe ce se cauta, ai acel ceva in voce (floricelele alea) care merge foarte bine pe piata de azi, depinde numai de tine sa evoluezi si sa iti incerci norocul. succes! mie imi place si cred ca se pliaza, cum au zis si ceilalti, pe soul/R&B si mai multe genuri. 2
Recommended Posts