Dan Damian Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Dragilor, a venit si momentul asta In mai 2014 ma insor si caut o trupa care sa-mi cante prohodul. Vreau o trupa de ORIGINALE care suna vesel, upbeat, funky, etc. Ceva gen Chilli Peppers sa zicem. Din motive lesne de inteles nu merg metale cu grohaieli, versuri de spart capul sau taiat venele. Nu vreau sa aud nici un cover, pentru asta exista DJ. Trupa trebuie sa fie profi, varianta cu "invat la chitara si compun 5 piese pana in mai" nu merge. Daca exista pe RGC sau cunoasteti o astfel de trupa, trimiteti-mi va rog detalii pe privat. 1
Dan Damian Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Daca isi schimba onorariul sau imi schimb eu numele in Becali ii chem pe Phoenix 1
eduard.alexandru Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 metale cu grohaieli, versuri de spart capul sau taiat venele Ascult metale extreme de 8-9 ani şi nu am nici cea mai mică idee la ce te referi. Acum, ca răspuns la solicitarea ta, recomand: Băieţii sunt muzicieni serioşi şi nişte oameni de treabă. De asemenea, fac show.
subliminal Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Vezi ca`s unii holograf. Casa de piatra ! atunci mai chemi si pe smiley,pe alex velea si restu sinistrilor astia de ne rup capu pe la radiouri toata ziua. hmmm,funk,o cunostinta i-a chemat pe blazzaj din tm,nu stiu onorariul,dar partyul a fost superok.
hades Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Casa de piatra colegu`!! sa fii sanatos si sa te bucuri de ce va veni! E cam curioasa luna nu-i asa?
Alex Gibson Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Salutare! Cauta-i pe astia daca vrei. Sunt o trupa de blues. Dar au unele etno-blues asa. Sunt foarte faine! Casa de piatra si sper ca te-am ajutat! 1
sam Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) Felicitari, casa de piatra, alea alea Eu daca as face nunta i-as chema pe Robin And The Backstabbers, o trupa excelenta dupa parerea mea. Habar n-am daca vin sa cante la nunti, nu prea pare genul lor, dar pana la urma ma gandesc ca totul are un pret Oricum nu e o trupa vesela, dar mie imi place de mor. Plus ca i-am vazut in mai multe concerte si suna tare bine live. Piesele de mai sus sunt dintr-o prestatie acustica, in general suna un pic diferit. Edited December 5, 2013 by sam
Dan Damian Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Mersi mult pentru sugestii, le-am studiat pe toate. Eu caut o formatie uber mega happy happy joy joy "hai sa ne iubim cu totii". Un singur vers gen "s-a dus vopseaua de pe cioara" face sa sara acul de pe disc la o nunta. Adica nu e locul potrivit pentru astfel de manifeste. Face sens? Eu ma gandeam la ceva de genul: 1
sam Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 (edited) Face sens, am zis ca nu e o trupa vesela, ci una de stare mai mult. Destul de complicat totusi la momentul asta sa gasesti trupe romanesti bune si cu mesaje flower power... Ia-i pe Byron atunci sau pe Grimus sau pe Aproape Unplugged, desi nici ei n-au mesaje prea happy happy joy joy Toti presteaza live foarte bine, ceea ce dupa parerea mea e un criteriu foarte important. Edited December 6, 2013 by sam
Dan Damian Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Mersi, dar in continuare nu simt petrecerea in aceste formatii. Se pare ca toti prefera sa-si spuna of-ul si sa se planga de ceva in loc sa zica de bine. Asta o fi esenta vremurilor noastre Mai caut .. 1
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Casă de piatră, bre, da' chiamă niscai lăutari adevăraţi că ori e nuntă ori e seară de club. N-ai să găseşti Jet-uri şi RHCP-uri româneşti, decât nişte pseudo imitatori cel mult... Ştefan Bănică şi Horia Brenciu? Trupele de nunţi s-au specializat doar pe coveruri, că aşa lumea nu mai stă atentă să asculte versuri, le ştie deja... e un truc.
Dan Damian Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Cea mai buna sugestie pe care am primit-o pana acum: Zdob si Zdub 2
Dan Damian Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Parca cereau 4500 de euro pentru 45 de minute. Ies din buget.
Recommended Posts