www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nouã Comentarii - O Carte Care Explicã Cea Mai Mare Tragedie A Umanitãții Care Încã Ne Bântuie.


Murdoc
 Share

Recommended Posts

Nouă Comentarii despre Partidul Comunist. - O carte care explică și dezintegrează Partidul Comunist și sub forma unui documentar video.

O carte pe care o recomand oricui. Te ajută sa intelegi si sa eviti greselile pe care oamenii și societatea le-au încorporat în însuși fibra sa de-a lungul timpului.

Te ajută sa te redescoperi, mai bun si mai pur, după ce te speli de negreala comunismului.

Numai bine, sper sa va placa.

Edited by Murdoc
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cea Mai Mare Tragedie A Umanității Care Încă Ne Bântuie?

 

Foametea din lume ? Razboaiele constante din Orientul Mijlociu si Africa ? Fanaticismul religios ? Urmarile psihologice ale celui de-al Doilea Razboi Mondial ? Ignoranta raspandita in majoritatea populatiei ? Sistemul bancar medieval ?

 

Ah, nu, stai. Un dictator mort acum 25 de ani.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eu credeam că hipsterii sunt anarho-comuniști-vegetarieni-pupători-de-maidanezi, nu naziști. Though I guess every group has its outliers.

 

Este inedită în special prezentarea comunismului ca fiinţă vie, malefică, preocupată obsesiv de asigurarea propriei existenţe şi supremaţii, capabilă de orice infamie.

Curat inedită!

 

South-korean-propaganda-6.jpgku-xlarge.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Situația lumii întregi, (cât și a României), a fost grav afectată de comunism. El a maltrat inițial valorile morale umane ca mai apoi să-și impună controlul și asupra bunurilor materiale. Comunismul a vătămat atât de profund societățile (inclusiv cele ”democratice”), încât indivizii nici măcar nu mai înțeleg că ”îngenunchează” tocmai la bocancul care-i lovește.

E okey, totuși mulți au uitat asta. În Cele Nouă Comentarii puteți găsi explicațiile pe care le cautați.

Și să închei ”în trend”, premierul Chinei (condusă de Partidul Comunist Chinez) și delegația de 1000 de oameni de afaceri și politici, a cumpărat (la preț de nimic) aproape tot ce mai aveam pe aici mai bun. Nu-mi place politica deloc, dar în timpul șederii chinezilor în țară, steagul UE a fost coborât, iar lângă UE a stat ridicat cel al Chinei.

Oamenii trebuiesc informați.

Edited by Murdoc
Link to comment
Share on other sites

Am greșit dacă am lăsat impresia că invinovățesc o singură ideologie. Au fost atâtea de-a lungul istoriei și aș putea vorbi de asemenea de lucrurile degenerate promovate de religii, muzică, sport etc. ?

Totuși cea mai stridentă situație, pare a fi cea creată de comunism. Spiritul comunismului (”lupta de clasă), este ceea ce găsim degenerat și în celelalte lucruri așa că îl văd ca o sinteză a răutăților. Dar nu e singulară, și recunosc, postul meu poate fi îngust, dar nu putem înfrunta totul deodată și cred că este vital să începem cu lucrurile mari. Apreciez critica constructivă și mesajele sublime, totuși cred că e nevoie să vorbesc despre lucruri într-un mod franc.

Link to comment
Share on other sites

..... cred că e nevoie să vorbesc despre lucruri într-un mod franc.

 

Ce-i de vorbit despre asta mare lucru ? Ce, nu se vede şi din avion ? Io unu' m-am săturat şi de ideologii şi de catogorisiri şi de dogme şi de programele de ştiri şi de dezbaterile politice şi de lupte electorale [ varianta upgradată a luptei de clasă, probabil... ] şi de partide şi de politici [ şi de, mai ales, câţi bani se "feliază" din buzunarul nostru pt pinguinii politici ce apar pe la televizor ] şi de umflatele autostrăzi şi de... .... în fine, cred că o să-ncep să merg şi io Duminica pe la biserică sau ceva, că măcar acolo e mai multă linişte ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.