leopold Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Mda,m-a dernajat doar faptul ca e foarte arogant pentru 10 ani. Dar,vorba ta,hai s-asteptam noi craciunul mai bine. Te las sa ghicesti cum se vede de la 40 de ani un pusti de 17 ani zicandu-i unui copil de 10 ca e arogant 4
Axel Goia Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Te las sa ghicesti cum se vede de la 40 de ani un pusti de 17 ani zicandu-i unui copil de 10 ca e arogant Inteleg perfect,dar nu stiu cand mi-am permis ultima oara sa ma contrazic cu cineva mai mare. Arogant poti fi atunci cand stii ca esti bun la ceva,dar..cat de bun poti fi daca ceri ajutorul oamenilor pe forum? Nu stiu tu,dar eu la 10 ani inca ma jucam cu roboteii si ma uitam la familia Flinstone. =) Edited December 5, 2014 by Axel Goia
leopold Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Nu stiu tu,dar eu la 10 ani inca ma jucam cu roboteii si ma uitam la familia Flinstone. =) Pana mea, copiii din ziua de azi La 10 ani nu stiu daca vazusem un robot vreodata (nici la cinema, nu vorbesc de jucarii). Flinstones da, in limita celor 10-15 minute saptamanale de la gala desenului animat de sambata. Pe de alta parte, pescuit, minge, jucat pe maidan, baie la garla, furat de fructe din livada statului, prastie, arc, vanatoare de gugustiuci, bataie cand am gresit o data si-am halit porumbelul vecinului, etc... 2
Kibis44 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Pana mea, copiii din ziua de azi La 10 ani nu stiu daca vazusem un robot vreodata (nici la cinema, nu vorbesc de jucarii). Flinstones da, in limita celor 10-15 minute saptamanale de la gala desenului animat de sambata. Pe de alta parte, pescuit, minge, jucat pe maidan, baie la garla, furat de fructe din livada statului, prastie, arc, vanatoare de gugustiuci, bataie cand am gresit o data si-am halit porumbelul vecinului, etc... Acum nu mai suntem in paleolitic, ca pe vremea lui Ceasca si , si acuma am juca un fotbal , dar unde , toti copiii sunt in casa pe facebook
Liviu.Pop Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dragos, daca e ca si anul trecut, presupun ca pana spre Craciun nu mai vari nasul pe forum Spor la studiu! Si sa auzim ca ai progresat! 1
Dragos_007 Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Multumesc domnul Liviu. Asa este, acum am intrat iarasi pe forum, sa mai vad ce si cum... Cat despre studiu, eu zic ca merge treaba, acum ma pregatesc pentru sarbatorile de iarna si am de studiat cateva colinde noi, pe care le voi canta impreuna cu clasa, la diverse serbari. 1
Kibis44 Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Dragos, nepoate, sper ca ai pregatit inregistrari si pentru noi! Spor la studiat! 3
ADIDAS Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Dragos, nepoate, sper ca ai pregatit inregistrari si pentru noi! Spor la studiat! Nepoate? Dar tu Kibis cati ani ai, in pana Hectorului? 3
Liviu.Pop Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Nu conteaza, a avut 9 in teza la romana. Poate numi "nepot" pe cine vrea muschii lui. Pe bune, mi-o fost dor de topicu' asta Cum se apropie sarbatorile, cum isi fac aparitia doua personalitati. Una e Dragos. Spor la colindat, Dragos, si jos cu concurenta, a colindat deja prea mult! Si bravo ca te tii de chitara. Daca ma tineam si io de la varsta ta, acum eram chitarist, nu caricatura. 7
Liviu.Pop Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Dragos, daca mai inregistrezi ceva pune-ne si noua. 4
Kibis44 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 (edited) Din păcate, din nou sezonul colindelor a trecut şi noi nu am ascultat niciuna Poate avem noroc Crăciunul viitor... Edited January 9, 2016 by Kibis44 1
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Salut ! Am auz absolut, pot sa-ti scriu partituri, sa-ti scot/scriu orice vrei, telefon 0723.50.10.10 Trimis de pe al meu E4 folosind Tapatalk
Dragos_007 Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 Salutare! In curand vin sarbatorile de iarna, cele mai frumoase din an. Incepand cu luna decembrie o sa revin cu cateva colinde inregistrate si filmate si poate gasesc cativa prieteni aici care sa ma sustina. Nu stiu daca v-am spus dar am deja pe chitara autograful lui Hrusca care a cam inceput sa se stearga. Poate anul asta revine iarasi la noi in oras si reusesc sa-l reinnoiesc. 2
Liviu.Pop Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 ... am deja pe chitara autograful lui Hrusca care a cam inceput sa se stearga. Poate anul asta revine iarasi la noi in oras si reusesc sa-l reinnoiesc. Da, stim ca Hrusca a cam inceput sa se stearga. Are si el o varsta, deh ... Asteptam materialele promise. Succes! Ma bucur sa vad ca mai dai pe-aici, Dragos. O sa ai sustinere, dar sa te astepti si la critici care, daca-s constructive, sunt spre progresul tau. 1
Posho Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Am scris acum 4 ani pe vremea asta ceva despre colinde. Na ca se potriveste. ------------------------ Pentru ca vine vremea lor, ma pregatesc anticipind ce colinde voi auzi in iarna asta. Cred ca vor fi colinde de varii tipuri si cam de joase spete.Cu exceptia lui Stefan Hrusca, autentic si valoros, dar care a carui ubicuitate a inceput sa plictiseasca, am avea asa:- colinda de emotivitate bleg-lacramoasa Tampax, acum si fara pete pe chilot. La Fuego.- colinda tunator resemnata, tip "mnezaii lor de unguri/bucuresteni/olteni/moldoveni/chestii chezaro-craiesti/oricine-nu-i-ca-noi". La Nicolae Furdui Iancu.- colinda tip moara cu bile. Fonta, tagla, blumuri. La colindatori de metrou.- colinda usoara, roz, din noroi armat cu voaluri. Se interpreteaza de umerase anorexice ambulante. La Fashion TV.- colinda stupid-interogativa: "credeti ca e bine ca Dan Diaconescu sa colinde? Raspundeti prin SMS la..., 1.21 Euro/SMS fara TVA.". La OTV.- colinda smecher-fonfaita. La reprezentantii fara mandat ai celui sarbatorit pe 24-25.12, angajati cu contract de munca in functia de popa 2 baza la B.O.R. SA. Vor reveni pe 6.01 pentru comision.- colinda 9-5 printre cubicle-uri. La multinationale si alte open space-uri.- colinda enigmatic-ochioasa, cu valente ezoterice psiho-pupu. La Oreste. Teodorescu, Oreste.- colinda electorala. No comment. Zau, e mai bine.- colinda web. Care-ai incercat sa-mi scanezi porturile aseara? Cu Eset Smart Security 5.- colinda turistica. "Haidi, uai, ca are iara ala turisti. Haidi ca ne-o chemat sa le-aratam noi cit de autentici sintem cind sintem platiti. Tu, prisleo, faci capra si le spargi urechile cu clampanitul tau autentic". La pensiuni "traditionale".- colinda cheala cu sprincene. La Benone Sinulescu.- colinda mustacioasa la cobza simfonica, cu rezolvare obligatorie pe acordul de septima dominanta ca altfel nu stim. La Tudor Gheorghe.- colinda fardata cu tencuiala. Edulcorata amoros-tomnatic pina la insulinodependenta. La Gabriel Dorobantu.- colinda ombilicala. La avortoni cifotici "adoratori de rit manelar" gen A. Copilul timpitel fenil-piruvic cu gusa endemica Minune. De Vit®o.- colinda electromotostivuitorista cu conditionare tetracapilarotomica (cu taierea firului in patru adica). La neoprotestanti si pocaiti.- colinda traditional-simfonica cu iz de imperiu prafuit. La Viena, pe ritm de vals.- colinda hip-hop-hic-nunc-fleosc. La MTV si alergatii ei de dupa blocuri. Cu varianta schioare <<"dupa pirtii sintem noi care te facem pe tine", da' numa' daca e vreo televiziune prin preajma ca altfel ne e frica.>>- colinda snowboard, cu sudalme: ca nu si-a luat protectia de noada.- colinda "sper sa nu". La asigurator.- colinda canadiana. "Poa' sa ninga, poa' sa ploua, mi-am luat canadiana noua".- colinda fragila, usoara si delicata, glossy, de dama. La Mall.- colinda SUV, de harabaie scumpa, urita, fitoasa si aiurea, pentru afaceristi moldoveni si atirnatoarele lor. Cu BMW X6.- colinda manichiurista, varianta cromozomi XX, la manichiurista de unghii tehnice. Se va purta in poseta o masina de rectificat, una de gaurit in coordonate si se va asorta cu debitul verbal de croaziera. 200 de cuvinte pe minut.- colinda manichiurista, varianta cromozomi XY, la garajul auto. Cum naiba iese vaselina asta de sub unghii? Se asorteaza cu o manivela.- colinda clapara, cu suspine: ca i-au crescut monturile dar pantofii aia sint atit de draguuuti...- colinda bolind postmoderna. Prin Centrul Vechi, pentru clubbing trendy. Cu shot-uri si tras in vena.- colinda hrapareata, cinica, perfida, de curva care vrea sa para eleganta si neprihanita. La banci.- colinda electrocasnica. Daca ti s-a spart vreo teava sau s-a stricat frigideru' pe 24.12.2012. Se serveste acasa pe post de marea surpriza a serii. Cu Dorel.- colinda "sfirsitu' lumii ca asa au zis mayasii". Ca vor muri pe 21.12.2012. Nu-i nimic, ii va speria urmatoarea aliniere care va avea loc exact pe 21.12.2013.- colinda cu vin Premiat. Cine naiba o fi premiat posirca aia?- colinda prezervativa. Ca s-a spart.PS: cu +, stil, sarmanta si mirabila eruditie a aparut Colinda d-lui Andrei Plesu intre interpretarile Parabolelor Christice: "Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste". La Humanitas. ----------------------- 3
Hruban Gustav Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Nicolae Furdui Iancu. - colinda tip moara cu bile. Fonta, tagla, blumuri. La colindatori de metrou. - colinda usoara, roz, din noroi armat cu voaluri. Se interpreteaza de umerase anorexice ambulante. La Fashion TV. - colinda stupid-interogativa: "credeti ca e bine ca Dan Diaconescu sa colinde? Raspundeti prin SMS la..., 1.21 Euro/SMS fara TVA.". La OTV. La fazele astea am crezut ca fac pe mine de ras , de unde le-ai scos?
Dragos_007 Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 Salutare! Cum miroase a iarna, cum intru si eu pe aici. Am deja un alt profesor de chitara, ne-a dat cateva colinde sa le invatam, insa eu urmaresc un tip pe yt care canta supe tare. Cel putin colindele renumite o sa incerc sa le cant pe ale lui. Hrusca ramane in continuare favoritul meu nr. 1. Din pacate, autograful lui s-a sters de pe chitara mea. Ce chitara electro-acustica imi sugerati? Momentan am aceeasi chitara clasica de la Ibanez si mi-ar placea sa fie tot aceeasi marca. Ce ziceti de Ibanez TCM50-VBS ? Poate citeste tata si ii transmite un mesaj lui mos Craciun.
Liviu.Pop Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Măh, abia aștept să vină decembrie ca să revină la viață și topicul ăsta Dragoș, sper că vii cu noutăți. Ceva sample... Autograful lui Hrușcă nici nu mai contează, ți-l putem reconsritui noi. De-acum va conta al tău. Up! 1 1
qtguy Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 On 11/26/2017 at 15:44, Liviu.Pop said: Măh, abia aștept să vină decembrie ca să revină la viață și topicul ăsta
Liviu.Pop Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Mișto, bade! Dragoș ne ține în suspans până în ajun 1
Liviu.Pop Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Dragoș, ai ratat Crăiunu' ăsta. Ne auzim la anu, da? 1 1
Liviu.Pop Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Ohoo, ia uite, pasăre rară la orizont! Bade Dragoș, încă oleacă și e Paștele. Ce ne pregătești?
Recommended Posts